Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Originalių kalonėlių skambėjime girdisi variklio garsas  (Skaityta 1209 kartus)

Neprisijungęs domains

• Įrašai: 60
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, atsitiko kažkoks juokingas dalykas :D pajungta pas mane prie pioneer mago originalios visos kalonėlės, o gale kalonėlės kiek mačiau su originaliu stiprintuvu, tad reikia jungti nuo tulpių ir sužadinimą į magą, tad pirkau tulpių išsišakojimą kad galėčiau tas kalonėles pajungti ir savo stiprintuvą, vakar pasijungiau, kol neužkuri mašinos viskas groja idealiai, užkuri mašina, spaudi gazą ir girdisi svirpesys galinėi kalonėlėi kur su stiprintuvu originaliu, spaudi gazo ir svirpesys pagal gazą toks garsas :D gal kas žinot kodėl taip
?

Neprisijungęs Imbocilas

• Įrašai: 198
    • Žiūrėti profilį
Y generatoriu reguoje

Neprisijungęs arcimas

• Įrašai: 1821
    • Žiūrėti profilį
Dabar gali visiem sakyt kad va kaip pas mane turbina graziai svilpia :D

Neprisijungęs Godless

• Įrašai: 125
    • Žiūrėti profilį
pas mane svilpesys buvo nuo pacio mago, irgi pioneer , linijiniai isejimai pareje buvo  ;)

Neprisijungęs Giedrius2.8

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
arba linijiniai eina pagal bendra masinos pravotke, ir pagauna kitu laidu signalus ir gaunasi trugdziai  ;)

Neprisijungęs Backlazhanas

• Įrašai: 622
    • Žiūrėti profilį
Gali buti magnetolos linijiniu isejimu zeme pabegusi, pameginkite su kita magnetola, jej reikaliukai pasitaisys - teks atlikti nesudetinga magnetolos remonta.

kazinak

• Svečias
paimi laida,viena gala prie mages korpuso,kita prie linijiniu minuso, jei zuzimas dingsta,vadinasi mage kalta

Neprisijungęs valaitukas

• Įrašai: 65
    • Žiūrėti profilį
buna labai daznai ir man tjp buwo liecesi kaloneliu kuris nors kontaktas y kebula ir del to reguoja y gaza pabandyk patasyt juos ir pamatysi pasikeis :):D