Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Nėra kibirkšties iš babinos  (Skaityta 1663 kartus)

Neprisijungęs Pushkins

• Įrašai: 21
    • Žiūrėti profilį
Re: Nėra kibirkšties iš babinos
« Topic Start: 2010 Liepos 14, 10:20:37 »
Audi 90 1990 m, 2,3 10v NG. Prie temos pavadinimo galiu pridėti, jog ramiai bevažiuojant ant bendzino (yra ir 1 kartos dujos, bet sugedęs perjungėjęs iš bendzino į dujas - laukiu kito) mašina ėmė dirbti apie 50 aps/min (rodyklė beveik ant dugno gulėjo), kol užgęso. Pabandžius vėl užkurti tai vėl pasikartojo.

Nusiardžiau apsaugas paskirstymo diržo, nes keistas prieš 60k km (Audi rašo kas 80k keisti) - nėra suldilęs iki metalinių vijų, juodų dulkių nedaug, paverst galiu iki 90 laipsnių, ne daugiau, todėl mano manymu nėra laisvokas ir neturėjo peršokti, bet aš galiu ir klysti.

Siurblys nuo pat pirkimo zyzdavo, prieš 2000 aps/min truputi jausdavosi traukos sumažėjimas, prieš 2 d. teko važiuoti su 3-4 ltr bake (galėjo šiukšlių pagauti nuo dugno), dabar buvau užpylęs pusę bako. Išėmiau ir praploviau filtriuką prie krabo, bet šiukšlių (dulkelių) buvo viena kitą. Įjungus degimo iš vamzdelio ateinančio į variklio skyrių iš siurblio bėgo srovė bendzino, bet ar tai rodiklis pakankamam slėgiui - nežinau.

Liko babina (cilindro formos, ta prasme ta senesnė, nei NG variklio pas B4) iš kurios nėra kibirkšties, bet testeris reaguoja, kai bandau užkurti (5000V berods) Paskirstytojuje betikrinant holo daviklį gan lengvai nulaužiau jo fyškės lizdą, nes fyškė buvo prikepusi. dabar nežinau ar jis jau buvo nulūžęs ir vos laikėsi ar buvo sveikas. Testeris į vidurinį holo dav. kontaktą (žalias laidas) reaguoja.

Kokie būtų pamąstymai: komutatorius, babina, siurblys, peršokęs diržas?
na ar issiaiskinai problema, kame buvo saknys man ta pati beda: nera kibirksties