Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: neveikia garso signalas  (Skaityta 1817 kartus)

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
neveikia garso signalas
« Topic Start: 2010 Birželio 03, 11:41:37 »
sveiki. zodziu problema daugiau nei juokinga taciau neradau niekur nei signalo schemos nei ko panasaus. pas mane v8 91m. papasakokit kas zinot koks signalo veikimo principas  ?!? ar jis gauna impulsa per zieda ir per sita laida ? esme kad pas mane buvo uzdetas kitaickas vairas  :E ir nepajungtas signalas  (!?) ir dabar man klausimas ar as jau visai pasenau ar cia kazko truksta ? (originalo vairo nera ir plius jo isardyto nesu mates)  :-{ :-{
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 03, 11:44:20 sukūrė -sprinter- »

Neprisijungęs Rokasrxp

• Įrašai: 80
    • Žiūrėti profilį
Re: neveikia garso signalas
« Atsakymas #1: 2010 Birželio 03, 11:53:41 »
Iš vairo panelės išeina toks kontaktas, cilindrinės formos, kuris liečiasi su vaire esančiu žiedu. Nuo žiedo eina laidas į vairo mygtuką kurio pagalba atsiranda kontaktas.. P.S. Tame kontakte eina + ti jei jį sujungsi su - turėtų pypint, jei ne gali būt kitur bėdų.. P.P.S Šitam forume tikrai yra el. schemų.

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Birželio 03, 12:02:55 »
as taip ir buvau suprates  (+) tik problemele bus kazkur anapus nes tik rele ciksi o signalo nera  :) dekui uz paaiskinima  (h)

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Birželio 03, 17:09:37 »
Iš vairo panelės išeina toks kontaktas, cilindrinės formos, kuris liečiasi su vaire esančiu žiedu. Nuo žiedo eina laidas į vairo mygtuką kurio pagalba atsiranda kontaktas.. P.S. Tame kontakte eina + ti jei jį sujungsi su - turėtų pypint, jei ne gali būt kitur bėdų.. P.P.S Šitam forume tikrai yra el. schemų.
Jei + su- sujungsi ,bus iskierka,o ne pi pi.Pasistudijuok.

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Birželio 03, 17:10:47 »
as taip ir buvau suprates  (+) tik problemele bus kazkur anapus nes tik rele ciksi o signalo nera  :) dekui uz paaiskinima  (h)
Jei rele ciksi,reiskia blogas signalas arba nupuve laidai prie jo.

Neprisijungęs Rokasrxp

• Įrašai: 80
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Birželio 03, 18:02:38 »

O man atrodo, kad tu pasigilink  ;) Bo ką tik nuėjau pažėt, ten ateina +, pasiėmiau laidą - pypina   :P

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Birželio 03, 19:20:01 »

O man atrodo, kad tu pasigilink  ;) Bo ką tik nuėjau pažėt, ten ateina +, pasiėmiau laidą - pypina   :P
nesigincysiu,kur man su tavim.

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Birželio 04, 14:38:00 »
Pliusa su minusu sujungus ne tik pypins, bet is sviest prades  :-] :-] :-]