Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Neveikia ABS  (Skaityta 15858 kartus)

Neprisijungęs PunTT

• Įrašai: 120
    • Žiūrėti profilį
Re: Neveikia ABS
« Atsakymas #50: 2010 Spalio 13, 01:40:27 »
Ta juoda dezute ir yra tavo ABS kompas kuris grybauja(lygiai taip pat kaip ir pas mane)  ;) tau ja ir uztektu pasikeist, nereikia viso ABS bloko su pompa keist. Kompas atskirai nusiema atsukus sesis varztelius. O ta fiskute, kuri is apacios tai turetu buti ABS pompa. Teoriskai tau turetu tikt tie raidziu kodai kuriuos as isvardinau. Praktiskai kaip yra gali suzinot bandydamas. Ieskok lauzynuose, tarkis jei netiks kad galetum grazint. Beje nera garantijos kad is lauzyno nusipirksi gera ir ilgai tarnausianti. Pajungus gali tekt pakeisti kodinga.

Neprisijungęs raimis4

• Įrašai: 162
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #51: 2010 Spalio 13, 04:20:57 »
Ta juoda dezute ir yra tavo ABS kompas kuris grybauja(lygiai taip pat kaip ir pas mane)  ;) tau ja ir uztektu pasikeist, nereikia viso ABS bloko su pompa keist. Kompas atskirai nusiema atsukus sesis varztelius. O ta fiskute, kuri is apacios tai turetu buti ABS pompa. Teoriskai tau turetu tikt tie raidziu kodai kuriuos as isvardinau. Praktiskai kaip yra gali suzinot bandydamas. Ieskok lauzynuose, tarkis jei netiks kad galetum grazint. Beje nera garantijos kad is lauzyno nusipirksi gera ir ilgai tarnausianti. Pajungus gali tekt pakeisti kodinga.
nu va cia tikslus patarimas  :)
reikes y srota pasauti pasidairyti.toks dar klausimelis pas mane nedega jokia lempute kad ispetu kad ABS neveiktu (problema radau darant diagnostika) o siandiena ryte isvaziavus is namu uzsidege raudonas sauktukas ir parase kad kaskas negerai su ABS,ryt reikes kompa pasijungti pazeti ka rodo  ?!?

Neprisijungęs PunTT

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #52: 2010 Spalio 13, 19:05:19 »
Raudonas sauktukas pranesa apie pirmo prioriteto gedima. Tavo atveju manau ABS kompas isvis uzduso, ir diagnostika darant tu prie jo neprisijungsi. Pasmane irgi nedege ABS lempute skydelyje, bet dege ASR. Niekaip negalejau suprast kodel taip vyksta. Po kurio laiko uzsidege ir ABS.

Neprisijungęs raimis4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #53: 2010 Spalio 14, 05:17:58 »
Raudonas sauktukas pranesa apie pirmo prioriteto gedima. Tavo atveju manau ABS kompas isvis uzduso, ir diagnostika darant tu prie jo neprisijungsi. Pasmane irgi nedege ABS lempute skydelyje, bet dege ASR. Niekaip negalejau suprast kodel taip vyksta. Po kurio laiko uzsidege ir ABS.
Nugasdinai tu cia mane reikes ryt pabandyti pasijungti kompa paziureti kas ten darosi

Neprisijungęs Artik

• Įrašai: 799
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #54: 2010 Spalio 14, 13:28:09 »
Tai va tas storas laidas su fiskute ir yeina i elektrine dali ir ir apacios dar jungesi viena fiskute nuo bloko
cia radau truputi info
http://www.audiworld.com/tech/elec116.shtml

pas mane kitoks blokas negu tuose nuotraukuose, eina tik laidas i vidu, be jokios fishkes, ant bloko didelem raidem parashyta ABS

Neprisijungęs PunTT

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #55: 2010 Spalio 14, 20:17:11 »
Pas tave audi C4.

Neprisijungęs Artik

• Įrašai: 799
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #56: 2010 Spalio 14, 20:37:53 »
as zinau))) esme ta kad yra ten fishkes apskritai ar ne?

Neprisijungęs raimis4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #57: 2010 Spalio 15, 04:00:28 »
Nu va siandiena praskanavau savo abs rado tas pacias klaidas bet dar galejau prisijungti prie jo  ff
Visus aplnkui srotus ismaliau niekur neradau tokio bloko visi baigesi raidemis AB AM o as etkoje radau kad mano modeliukui tinka tik AJ ir AH

Address 03: ABS Brakes        Labels: 8E0-614-111-ASR.lbl
   Part No: 8E0 614 111 AH
   Component: ABS/ASR 5.3 FRONT   D00 
   Coding: 00012
   Shop #: WSC 02325 

3 Faults Found
00287 - ABS Wheel Speed Sensor; Rear Right (G44)
            30-00 - Open or Short to Plus
00285 - ABS Wheel Speed Sensor; Front Right (G45)
            35-00 -  -
18258 - Powertrain Data Bus: Missing Message from ECU
            P1850 - 35-00 -  -

Neprisijungęs Xplode

• Įrašai: 254
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #58: 2010 Spalio 15, 15:28:38 »
Nu va siandiena praskanavau savo abs rado tas pacias klaidas bet dar galejau prisijungti prie jo  ff
Visus aplnkui srotus ismaliau niekur neradau tokio bloko visi baigesi raidemis AB AM o as etkoje radau kad mano modeliukui tinka tik AJ ir AH

Address 03: ABS Brakes        Labels: 8E0-614-111-ASR.lbl
   Component: ABS/ASR 5.3 FRONT   D00 

3 Faults Found
            35-00 -  -
            P1850 - 35-00 -  -

Dok tu man ta bloka ir sutvarkysiu per diena :)

Kam vagti ir isradyneti dvirati :)

Neprisijungęs PunTT

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #59: 2010 Spalio 15, 23:27:08 »
Xplode, kiek imi uz tvarkyma? ir ar duodi kokia garantija? Pas mane dega ABS ir ASR kartu. turiu tokia klaida
ABS Wheel Speed Sensor; Front Right (G47)
            35-00 -  -

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #60: 2010 Spalio 16, 00:10:29 »
Xplode, kiek imi uz tvarkyma? ir ar duodi kokia garantija? Pas mane dega ABS ir ASR kartu. turiu tokia klaida
            35-00 -  -
o tu nenori pasikelt masinos ir patikrinti g47.Prie ko cia blokas.

Neprisijungęs raimis4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #61: 2010 Spalio 16, 00:31:44 »
Nu va siandiena praskanavau savo abs rado tas pacias klaidas bet dar galejau prisijungti prie jo  ff

Address 03: ABS Brakes        Labels: 8E0-614-111-ASR.lbl
   Component: ABS/ASR 5.3 FRONT   D00  

3 Faults Found
            35-00 -  -
            P1850 - 35-00 -  -

Dok tu man ta bloka ir sutvarkysiu per diena :)

Kam vagti ir isradyneti dvirati :)
Duociau jei buciau LT beje parasyk kiek imi uz remonta ir ar duodi kokia garantija gal ir sudominsi pargabenti bloka y Tevyne paremontuoti
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 17, 19:48:09 sukūrė raimis4 »

Neprisijungęs Xplode

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #62: 2010 Spalio 19, 11:33:04 »
            35-00 -  -

imu 100 iki 150lt priklausomai kur beda. Dazniausiai buna ~ 100lt remontas. Garantija 3men.
Tavo atveju butu apie 150lt jeigu tikrai nemato ABS daviklio.

Neprisijungęs raimis4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #63: 2010 Spalio 20, 03:40:32 »
Tai pasidalink informacija gal ir pats pasidarysiu nebijok biznio neatimsiu nes ne LT gyvenu :D
 buciau dekingas
Jei nenori viesai gali i pm rasyti :)

Neprisijungęs PunTT

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #64: 2010 Spalio 26, 00:37:47 »
imu 100 iki 150lt priklausomai kur beda. Dazniausiai buna ~ 100lt remontas. Garantija 3men.
Cia as esu pakures tema. Po visko ka isbandziau, beliko tik ABS kompo gedimas (mano manymu). Beje, pries tai jis isvis neveike. Tad litavau ta storaji siula, po remonto, kompas veike ir ABS veike tvarkingai, bet visad degdavo ASR lempute. Bet po kokio menesio issiziebe ir ABS...
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,97592.0.html
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 26, 00:45:08 sukūrė PunTT »

Neprisijungęs Xplode

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #65: 2010 Spalio 26, 11:47:00 »
Cia as esu pakures tema. Po visko ka isbandziau, beliko tik ABS kompo gedimas (mano manymu). Beje, pries tai jis isvis neveike. Tad litavau ta storaji siula, po remonto, kompas veike ir ABS veike tvarkingai, bet visad degdavo ASR lempute. Bet po kokio menesio issiziebe ir ABS...
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,97592.0.html

Pasikartuosiu, dok man ir sutvarkysiu - to storo siulo lytavimas beveik nepadeda o kartais net pablogina :D

Neprisijungęs sauliuxx82

• Įrašai: 23
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #66: 2010 Spalio 29, 11:42:10 »
Turiu klausimeli,ar tinka abs daviklis priekinis nuo beskes y audi a6 95m? gal kas zinot.nes jau uzkniso,laidas luzes tai kartas nuo karto reikia isnaujo junkt,korozija ta wieta paweikia

Neprisijungęs Djkostas

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #67: 2010 Lapkričio 02, 22:07:05 »
gal kas gali patarti koki kita koda galiu naudoti pas mane 8E0614111C sako kad tinka dar su raide G bet tokiu nerandu bent jau su padoria kaina tad gal dar koks kitas kodas tinka

Neprisijungęs Xplode

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #68: 2010 Lapkričio 03, 11:45:04 »
gal kas gali patarti koki kita koda galiu naudoti pas mane 8E0614111C sako kad tinka dar su raide G bet tokiu nerandu bent jau su padoria kaina tad gal dar koks kitas kodas tinka

O kas tovo C yra negerai? Gal nori sutaisyt?

Neprisijungęs CAD

• Įrašai: 98
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #69: 2010 Lapkričio 17, 10:58:51 »
Žmonės, reikia pagalbos dėl ABS - Audi 90, 89m 2,3 100kw
nuvariau į TA, tai pravijo dėl neveikiančio ABS (ir dar kelių smulkmenų, kurios dabar jau sutvarkytos), tikrinau ABS davilių varžą - visų po 1,2, o vieno 0,9 - pakeičiau - vistiek neveikia, nuvariau diagnostikai i vieną servisą - net nejama, sako neprisijungsim, nuvariau į kitą - sako abejoju ar prisijungsim, pasikrapštė valandą - niekuo negalim padėt,
gal kas iš forumiečių gali pagelbėt, ar parekomenduot žmogų kuris tuo užsiima? Audi be TA - bijau į Vilnių ją varyt, jeigų išėmus ir atvežus tą ABS'o dėžę iš po galinės sėdynės, galima būtų ką nors matyt? laukiu patarimo ką daryt (h)

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #70: 2010 Lapkričio 17, 11:01:11 »
Jei vien dėl TA tai pakaktų lemputę išimt, kad nešviestų

Neprisijungęs CAD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #71: 2010 Lapkričio 17, 11:39:16 »
taip, būtent kad tik dėl TA, nes tas ABS'as realiai yra kaip šuniui penkta koja, bet kad išnaglėjo TA darbuotojai, vien lemputės "užglušinimo" nebepakanka - mato juk ir po kapotu, ir po mašina palindę kad yra ABS, o lemputė turi veikt ir užgęst įjungus degimą ar užvedus variklį - nežinau tiksliai,
dar vienas pažįstamas sugalvojo padaryt "apgaviką", kol dar TA darbuotojai neturi įrangos ABS'o tikrinimui, kažkaip ten pritaikyt kažkokią rėlę nuo starterio, kad užvedus išsijungtų - nežinau tiksliai, bus matyt, bet dėl šventos ramybės vistiek norėtųsi sutvarkyt tą ABS nesąmonę (!?)

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #72: 2010 Lapkričio 17, 11:48:44 »
Tokiu atveju ieškokis elektriko, kad sukonstruotų "apgaviką". Paklausk Ramaskino, acc, Klaustuko, yra juk čia elektrikų

Neprisijungęs judas1256

• Įrašai: 691
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #73: 2010 Lapkričio 17, 12:53:23 »
taip, būtent kad tik dėl TA, nes tas ABS'as realiai yra kaip šuniui penkta koja, bet kad išnaglėjo TA darbuotojai, vien lemputės "užglušinimo" nebepakanka - mato juk ir po kapotu, ir po mašina palindę kad yra ABS, o lemputė turi veikt ir užgęst įjungus degimą ar užvedus variklį - nežinau tiksliai,
dar vienas pažįstamas sugalvojo padaryt "apgaviką", kol dar TA darbuotojai neturi įrangos ABS'o tikrinimui, kažkaip ten pritaikyt kažkokią rėlę nuo starterio, kad užvedus išsijungtų - nežinau tiksliai, bus matyt, bet dėl šventos ramybės vistiek norėtųsi sutvarkyt tą ABS nesąmonę (!?)
mano draugelis su juoda izoliacija ank skydelio stiklo uzklijavo tie abs zenkliuku ir praejo. :D anekdotas, bet tiesa

Neprisijungęs CAD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #74: 2010 Lapkričio 17, 18:12:39 »
gal kas žinot tiksliai kada ta ABS'o lempa turi užgęst B3 Audei, ar įjungus degimą, ar tik užvedus variklį? ?!?