Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Nepucia i salona - kur kreiptis?  (Skaityta 6050 kartus)

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Re: Nepucia i salona - kur kreiptis?
« Atsakymas #25: 2008 Gruodžio 01, 13:56:24 »
Gali but ne varikliukas o varzinas kuris stovi prie ventiliatoriaus parejes

O kaip varzynas susijes su duobem.

Neprisijungęs iBeniTTo

• Įrašai: 1743
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2008 Gruodžio 01, 13:58:34 »
pats paklausi pats atsakai :) gal pasikrato ir kontakto gero nera, arba varzos mire jau visai :D

Neprisijungęs Dim4ik

• Įrašai: 667
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2008 Gruodžio 01, 15:42:25 »

O peciuko ventiliatorius tai jau gali but susijes su duobem?  :-] Arba veikia arba ne..

Vnz. pirmiau ziureciau kontaktus..
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Gruodžio 01, 15:44:24 sukūrė Dim4ik »

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2008 Gruodžio 01, 19:44:26 »

O peciuko ventiliatorius tai jau gali but susijes su duobem?  :-] Arba veikia arba ne..

Butum pakeites tiek ventiliatoriu kiek as nezvengtum.

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2008 Gruodžio 01, 20:06:01 »

Butum pakeites tiek ventiliatoriu kiek as nezvengtum.
profesionalus specializuotas ventiliatorių keitėjas?  (!?) (!?) ?!? ?!? :V :V  :D :D :D :D :D

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2008 Gruodžio 01, 21:40:32 »
Pyzdavokis i sveikata.Galiu papasakoti ka siandien nuveikiau.Darbe pataisiau A3 el. lango pakeleja,pakeiciau B4 duru spyna,pakeiciau coupe benzo siurbli ir sutvarkiau 2,3 variklio ipuskima.Po darbo pataisiau bulkos sv. perjungeja ir idejau reles.Pataisiau beskes sv. perjungeja ir idejau reles.Pataisiau bulkos peciuko ventilitoriu ir idejau.Dabar palaiduojus ir skaitau fanu ir forumo blevyzgas.Klaustuk,o ka tu nuveikiai?

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2008 Gruodžio 01, 21:54:11 »
Pyzdavokis i sveikata.Galiu papasakoti ka siandien nuveikiau.Darbe pataisiau A3 el. lango pakeleja,pakeiciau B4 duru spyna,pakeiciau coupe benzo siurbli ir sutvarkiau 2,3 variklio ipuskima.Po darbo pataisiau bulkos sv. perjungeja ir idejau reles.Pataisiau beskes sv. perjungeja ir idejau reles.Pataisiau bulkos peciuko ventilitoriu ir idejau.Dabar palaiduojus ir skaitau fanu ir forumo blevyzgas.Klaustuk,o ka tu nuveikiai?
o aš kaip protingas vyras seniai spjoviau ant tų purvinų remonto darbų ir statau tik signalizacijas :D plius dirbu ant savęs o ne ant boso :D spėju užsidirbau šiandien per 2 val daugiau negu tu per visą dieną............
p.s. visi mano pažystami kurie turi protingą galvą jau seniai nebeužsiima remontais o dirba su signalizacijomis arba mašinine programine įranga nes užkniso tepaluotos iki alkunių rankos ir nervų gadinimas su klientais dėl kiekvieno lito........ todėl tu ir piktas visą laik  :P

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2008 Gruodžio 01, 22:27:13 »
as irgi dedu signalizacijas ir zinau darbu kainas,tai kad nieko nuostabaus tu siandien neuzdirbai

Neprisijungęs lagas

• Įrašai: 618
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2008 Gruodžio 01, 23:35:45 »
Nekuriant naujos temos, norejau taip pat paklaust. Man ta pati beda, tik masina B4. Kartais pucia, kartais nepucia. Per koki duobeta kelia pavaziuoji, tada isijungia. Kuri laika dabar veike, bet atsilus orams uzvedi varikli ir ziuri, kad jokios gyvybes nerodo. Nei duobetas kelias nepadeda. Ten kurie auksciau sako, kad del salono filtro, tai pas mane jie reguliariai keiciami su visais filtrais ir ne juose beda. Speju, kazkur elektroj. Reguliatorius nemanau, kad kaltas, nes iki tol veike, tik viena padetis (3 neveikdavo). Dabar esu issiardes ir tuo paciu reguliatoriaus kontaktus pasikeisiu. Zinau is kitu temu, kad cia beda beskiu. Ar gali, kad isvis man dabar del reles neveikia, kuri uz bardaciokio yra? Gal galit imest, kaip ji atrodo? kaip patikrint, ar peciukas isvis gyvas? Pagelbekit! Aciu.
jei klima stovi nenorit diagnostikos pasidaryti pradziai :) http://www.12v.org/maintenance/index.php?section=tr&ss=hvac&ch=ccodes&v=1

p..s nepamenu ar bendras saugiklis stovi ar ne, bet patikrint kaip jis ten stovi reiktu :), del oro filtro kam nepucia tai galima susirasti ji isimti ir pabandyti nededant naujo... filtras randasi kur valituvai po plasmase uzdengta, keleivio puseje. p.s. is ten ir galima pamatyti ar skelde darinejasi kaip paspaudi recerkulecini mygtuka.

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2008 Gruodžio 02, 10:05:35 »
uzklausiu nelabai i tema, ar sugadinsiu kanors jai vazinesiu be salono filtro ar ne, ar cia tik smaves salone klausimas?

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2008 Gruodžio 02, 13:14:34 »
ir svaros klausimas, nors tokiu oru dulkiu nlb yra :)

Neprisijungęs iBeniTTo

• Įrašai: 1743
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2008 Gruodžio 02, 13:34:45 »
cia klaustuk minai ir kiti forumieciai, cia tema apie savo nuveiktus darbus?  Oo) ir atlygius? Oo)

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2008 Gruodžio 03, 18:02:06 »
ventiliatorius greiciausiai neveikia todel kad sudile sepeteliai ir vaziuojant per duobes dar siek tiek atsigauna, pries savaite tokia beda radau audi c4 2.8, pakeitus varikliuka viskas susitvarke ;)

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2008 Gruodžio 04, 18:13:29 »
Nekuriant naujos temos, norejau taip pat paklaust. Man ta pati beda, tik masina B4. Kartais pucia, kartais nepucia. Per koki duobeta kelia pavaziuoji, tada isijungia. Kuri laika dabar veike, bet atsilus orams uzvedi varikli ir ziuri, kad jokios gyvybes nerodo. Nei duobetas kelias nepadeda. Ten kurie auksciau sako, kad del salono filtro, tai pas mane jie reguliariai keiciami su visais filtrais ir ne juose beda. Speju, kazkur elektroj. Reguliatorius nemanau, kad kaltas, nes iki tol veike, tik viena padetis (3 neveikdavo). Dabar esu issiardes ir tuo paciu reguliatoriaus kontaktus pasikeisiu. Zinau is kitu temu, kad cia beda beskiu. Ar gali, kad isvis man dabar del reles neveikia, kuri uz bardaciokio yra? Gal galit imest, kaip ji atrodo? kaip patikrint, ar peciukas isvis gyvas? Pagelbekit! Aciu.

Kokia padėis veikia?

oberfux

• Svečias
« Atsakymas #39: 2008 Gruodžio 14, 13:31:15 »
Tai va. Nusiemiau bardacioka, pracekinau su testeriu, srove ateina iki puteklio, o jis nesuka. Reiskias, kad jame problema. Atsukau ji (ant 3 ar 4 varztu prisuktas), bandziau istraukt. Issitraukia kokie 3/4, o po to maiso keleivio puses putimo angos ortakis.. siaip paklibinus varikliuka jis atsigauna..matyt, kad sudile ten kazkas. Ar jie tvarkomi buna? kiek srote kainuoja? ir kaip ji issimt? negi reikia man vel visa priekine konsole nusiardyt, ir ta ortaki isiminet, kad galeciau pilnai ta varikliuka istraukt? gal yra koks kitas budas? Ir dar... neradau jokiu varzu ten (cia zmones ir nuotraukas buvo ideje)..tikrai nieko tokio pas mane ner :|

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2008 Gruodžio 14, 13:33:53 »
varikliuka issimi, pakeis angliukus (sepetelius) jei inkaras tavo varikliuko geras - daug restauravimas nekainuos. Susidesi ir vaziuosi ramiai. Nupirkes is sroto gal ziema kai bus -30C vel ardysi ir galesi kartoti "taupus moka du kartus" :D

oberfux

• Svečias
« Atsakymas #41: 2008 Gruodžio 14, 13:37:55 »
o tai reikia man ta ortaki nuiminet, nes per ji neina man varikliuko istraukt? :S gal kazkaip kitaip galima...nes tas ortakis kiek maciau prisuktas ties centrine konsole, kuria jau buvau isardes ir vel atgal sudejau :) teks vel ardyt :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2008 Gruodžio 14, 13:42:05 »
Nezinau tiksliai, pries ~8 metus bulkos varikliuka isiminejau - viskas graziai nusisuka nuemus bardacioka (o gal net jo nuimti nereikejo), jokie ortakiai nemaiso, atsisuka varikliukas, atsijungia fyske ir pedini i garaziuka kur restaruoja variklius. Bet B4 kebulo neardes, todel galiu ir klysti, bet lengviausiai suzinosi nuejes prie masinos kol sviesu ir geras oras (h)

oberfux

• Svečias
« Atsakymas #43: 2008 Gruodžio 14, 13:53:16 »
tai vakar as ji bandziau sviesiu metu isiminet... nepavyko... :) OK..einu bandyt ta ortaki nuiminet... galesiu nuotrauku imest, kaip ten atrodo.. :)

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2008 Gruodžio 14, 15:01:00 »
tai vakar as ji bandziau sviesiu metu isiminet... nepavyko... :) OK..einu bandyt ta ortaki nuiminet... galesiu nuotrauku imest, kaip ten atrodo.. :)
Tai tu per puse menesio nesugebi susitvarkyti tokio elementaraus gedimo?Palauk dar,vistiek ateis ziema.

oberfux

• Svečias
« Atsakymas #45: 2008 Gruodžio 14, 15:36:27 »
tai kad as nei meistrtas, nei ka. Buvau kazkada i AUTOMINTI nuvares, tai chebra myke myke, kad neaisku kas kaip ir kiek.. tai pamaciau, kad nenori tvarkyt. Nusprendziau pats pasiaiskint, bet, kad ner kada uzsiimt. Is pradziu galvojau, kad su reguliatorium kazkas, po to, kad su varzom.. nu kai vakar prie varikliuko priejau, pasidare viskas aisku. Dabar isemiau siaip ne taip ta varikliuka... dabar gal pasakysit, kas man ji gali sutvarkyt ir uz kiek? :) Nu jis veikia, tik rusisku principu - trinktelt reikia :) kol kas palikau ji nepriverzta, nes vaziuot reikes :)

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2008 Gruodžio 14, 15:42:57 »
Galiu sutvarkyti,bet Kaune.

Neprisijungęs deifisas

• Įrašai: 200
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47: 2008 Gruodžio 16, 11:19:31 »
Tai va, skambinau i kondicionieriu centra sako 170 lt uz peciuko varikliuka (naujas) + 200lt darbas, po to skambinau i srota sako 100 lt uz deveta. Detalita 89lt, bet bus po nauju nes baigesi  :/ Gal kas nors parasytu konkretu adresa ar telefona kur tvarkesi  peciuka ir padare normaliai Vilniuje. Nes mano labai jau vangiai sukasi apie stipria oro srove ner kalbu. Speju inkariukui bei sepeteliams amen. 

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #48: 2008 Gruodžio 16, 13:13:03 »
100 litu ir man kainavo varikliukas. Plius keitimas, jei klimos ner - tai vaiku zaidimas - jei klima yra - tai knisies ilgai :)

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49: 2008 Gruodžio 16, 13:13:29 »
100 litu ir man kainavo varikliukas. Plius keitimas, jei klimos ner - tai vaiku zaidimas - jei klima yra - tai knisies ilgai :)
man keitimas ar tai 150 ar tai 200 kainavo, gerai nepamenu :)