mano situacija buvo tokia. variklis 1.8 karbas 4cilindrai.
nupirkau as ja ir nieko nedariau.
eme durnavot kazkuris cilindras.
nupirkau pagal kataloga zvakes bet ne ngk a kazkokias, tipo is gamyklos su jom eina (niu bet man atrodo su boshais eina is gamyklos, nors nesu garantuotas). niu bent teip bure pardavejas.
susukau zvakes, pasikeiciau paskirstytojo dangteli, skriejika.
savaite pavazinejau (i diena apie 200-220km).
po savaites vel ta pati istorija kazkuris cilindras dirba nedirba...
na nuemiau nuo 1cilindro zvaklaidi ant triju cilindru dirba uzdedu vistiek ant triju.
nulekiau nupirkau viena laida kazkoki papigiaja, nes nebuvo kur greiciau nupirkt tei detalitoj nupirkau uz kelis lt.
vakare paziurejau kad aplink ji vien kibirkstys laksto, eme ir kiti laidai zybciot.
na manew sakes.
sekancia d nulekiau nupirkau zvaklaidzius apie 50lt kainavo.
pasiemiau ngk zvakes 1kontakto atrodo (nepasakysiu tiksliai nes ir savo tvarkau ir zmonos tei neatmenu kurios kurioje dbr susuktos). apie 50-60lt kainavo.
dangteli pasiemiau apie 15-20lt
skriejikas apie 7lt.
na viska sumeciau nulekiau sureguliuot co ir karbo.
tfitfutfu jau daugiau nei puse metu lakstau ir viskas normoje, ir per pusmeti apie 20-30 stuku jau prasukau.
manyciau tu paimk kieno nors ar kokio draugo uzsimesk zvaklaidzius pabandymui arba i kita masina susuk savas zvakes ir pamatysi ar kaltas tas ar anas.
kitas variantas kaip aiskino servise, kad babina (aukstos itampos rite lietuviskai atrodo) padregsta ar kas ten jai buna padega apvijo tei arba veikia arba ne, jei veikia tei gali ytampa svyruoti ir kartais permusinet didesne itampa. tiek buvo ziniu is serviso.
nzn ar ka supratot is ilgo pasakojimo, bet stengiausi paaiskinti kaip man buvo ir lyginant su tavim manau panasi beda.
jei ka nusnekejau - nepykit (v)