Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: mechaniniai langai i el. langus  (Skaityta 1179 kartus)

Lalaila

• Svečias
mechaniniai langai i el. langus
« Topic Start: 2008 Sausio 07, 18:14:17 »
sweiki noreciau vietai mechaniniu langu pakeleju deti el.langus ar daug darbo ir ka mazdaug reik keisti ir daryti?? audi coupe 90metu!!!

Neprisijungęs juniors

• Įrašai: 5199
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1: 2008 Sausio 07, 20:25:52 »
jo ir mane domina toks klausimas... as tiesa turiu priek dureliu pilnus remus tuos aliuminius, su stiklais, varikliuku, nu vienu zodziu pilni... ir turiu tas plastmases kur ant absifkes dedas  :) jie isimti is masinos kur buvo su elektra.
siaip speju kad juos idet tai nesunku, bet kaip su absifke daryt, nes kur elektrinei langai, ten ir veidrodziai elektriniai, o pas mane paprasti...tai netinka plastmases tos kur mygtukas dedasi... ir sudetingiausia turbut pajungt tuos varikliukus...
gal kas jau daret sau? masina tai audi 80 B3  ;)
Audi A4 B5 1,8T sedanas 110kw+    FOO232

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs goodazz

• Įrašai: 1643
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2008 Sausio 07, 20:56:16 »
jo ir mane domina toks klausimas... as tiesa turiu priek dureliu pilnus remus tuos aliuminius, su stiklais, varikliuku, nu vienu zodziu pilni... ir turiu tas plastmases kur ant absifkes dedas  :) jie isimti is masinos kur buvo su elektra.
siaip speju kad juos idet tai nesunku, bet kaip su absifke daryt, nes kur elektrinei langai, ten ir veidrodziai elektriniai, o pas mane paprasti...tai netinka plastmases tos kur mygtukas dedasi... ir sudetingiausia turbut pajungt tuos varikliukus...

turiu elektrinius veidrodzius su visa pravodek :D nenori?
šiaip temos autoriui siūlyčiau greit atsiprašyti, kol adminai nepamatė :D kad per dvi vietas tą paačią temą kuri..ir kurią nors užrakink..
goodazz audi dalys  - naudotos s2/s4/s6/a200 20v ir kitų audi dalys
861011325

Neprisijungęs memnonas

• Įrašai: 398
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2008 Sausio 07, 21:04:49 »

turiu elektrinius veidrodzius su visa pravodek :D nenori?
šiaip temos autoriui siūlyčiau greit atsiprašyti, kol adminai nepamatė :D kad per dvi vietas tą paačią temą kuri..ir kurią nors užrakink..

o as priekinius pakelejus lysnus , mygtukus, jei reik absyfkes  - toj ce surinksim visa elektros paketa - tik pirkejo gero tereik :D

Neprisijungęs juniors

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2008 Sausio 07, 22:55:15 »
man detaliu  nereik, pats galiu gaut....  bet dekui...  ;)
klausimas kitas buvo kaip tai padaryt, nors man realiai klausimas kyla tik del elektronikos sujungimo, nu ir kur padet mygtuka  :-] bet gal paciam ateis kada gera mintis kai bus laiko  ;) :-]

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs arcimas

• Įrašai: 1821
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2008 Sausio 08, 09:37:40 »
kaip tu ce ta tema per kelias vietas pakurei...?   (-)

Lalaila

• Svečias
« Atsakymas #6: 2008 Sausio 09, 18:03:59 »
jo sorry chebryte del temos metimo ,negerai cia gavosi,na o del langu jau issiaiskinau tereik nusipirkt el langus 50lt ir pajunks :))

Neprisijungęs Audi_kl

• Įrašai: 152
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2008 Sausio 09, 18:13:32 »

cia nusisnekejai kad jei el langai tai ir el veidrodziai!!
tecio draugas i audi 100 isidejo. sake visai paprasta. man atrodo maitinima nuo cigareciu prikurkes junge. mygtukus idejo (jis turejo dar viena sudauzyta audine pas kuria buvo el langai tai is ten dalis eme), nu zodziu sake nieko sudetingo. jei bent kanors nusimanai manau pasidarysi...

Neprisijungęs juniors

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2008 Sausio 14, 14:30:42 »
o realiai gali kas pasakyt kaip sujungt tuos elektrinius pakelejus, kokias reles deti, is kur + paimti... gal kas yra dares.... masina audi 80....  :)

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2008 Sausio 15, 23:29:10 »
o realiai gali kas pasakyt kaip sujungt tuos elektrinius pakelejus, kokias reles deti, is kur + paimti... gal kas yra dares.... masina audi 80....  :)

parsisiusk sita paketa ir ten viskas paaiskinta, jei kas neaisku klausk,  ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Sausio 15, 23:37:31 sukūrė arcimas »

Neprisijungęs juniors

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2008 Sausio 15, 23:38:04 »
koki paketa?  ?!?

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2008 Sausio 15, 23:59:51 »
paveiksliuku :D seip norejau suarchivuota faila idet todel ir rasiau kad paketa, bet kadangi sistema to nepriima tai ir nebepakeiciau :) vat dar viena schemute, o jei nori  tik priekiniams langams tai yra atskira schema :) jei reikes duosiu :)

Neprisijungęs juniors

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2008 Sausio 16, 00:09:44 »
jo as ir norejau tik priekiniams... dekui  ;)

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2008 Sausio 16, 14:24:34 »
po 18 valandos idesiu  schema, dabar neturiu ce darbe...