Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Magnetola ir degimo laidukas  (Skaityta 1078 kartus)

Neprisijungęs datbase

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
Magnetola ir degimo laidukas
« Topic Start: 2014 Balandžio 01, 16:43:00 »
Turiu problemą, buvę Audi šeimininkai kažką prichimyčino su degimu (raudonu laiduku) užgesinus variklį ir ištraukus raktelį vis tiek magnetola veikia, to pasekoj sodinamas akumas. Patarkit ką daryti? Nenoriu gadinti estetinės salono išvaizdos ir montuoti jungiklį... O gal lysti į saugiklinę ir iš ten atsivesti degimą?
Blem užkniso, nebežinau ko begriebtis :D
Audi A6 C4 sedanas

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
Re: Magnetola ir degimo laidukas
« Atsakymas #1: 2014 Balandžio 01, 17:47:45 »
griebkis uz telefono :D
paskambinsi elektrikui ir padarys taip kaip ir turi buti. ;) o tai is tu 1 litro gesintuvu mazai naudos.

Neprisijungęs Julioze

• Įrašai: 333
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2014 Balandžio 01, 18:20:38 »
Juk ateina du pliusai vienas pastovus kitas nuo degimo, kaip isjungi degima issijungia ir magas . Pas tave tiesiog sujungti abu i kruva bus arba pliusai sumaisyti (pastovus ir nuo degimo)  , jeigu elektroje zalias geriau nelysk ir duok tam kas supranta.

Neprisijungęs datbase

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2014 Balandžio 01, 18:39:40 »
Žodžiu netikras alermas :D Kaip minėjai buvo sumaišyti pliusai. Reikėjo geltoną su raudonu sukeisti. Dabar ištraukus raktelį magiukas išsijungia, atmintis lieka :)
P.S viskas ten tvarkinga, gesintuvo neprireiks :D

Neprisijungęs arunas_307

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2014 Balandžio 11, 15:33:37 »
Tą, kuris pas tave eina į degimą, reiktų jungti ne prie degimo, o ten, kur yra pliusas pasukus raktelį į pirmąją padėtį (degimas būtų antroji padėtis). Tada galėtum klausyti radiją neįjungęs degimo, tik pasukęs raktelį.

Žodžiu netikras alermas :D Kaip minėjai buvo sumaišyti pliusai. Reikėjo geltoną su raudonu sukeisti. Dabar ištraukus raktelį magiukas išsijungia, atmintis lieka :)
P.S viskas ten tvarkinga, gesintuvo neprireiks :D

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2014 Balandžio 13, 22:15:03 »
Visokių žmonių yra, aš daraus visom auto, kad veiktų be raktelio :D Aišku tokiu būdų neatsijungia visiškai magas (nors ir ekranas nebešviečia) ,bet pvz usb flashas vistiek sviecia, vadinas magas kaip ir gauna srove, bet dar nei vienai auto nebuvo iskroves akumo

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2014 Balandžio 14, 10:28:43 »
 ;) pas mane gamykline simfonija, ji veikia ir be raktelio, bet gal po valandos pati issijungia (apsauga nuo sklerotiku) :D

Neprisijungęs arvis911

• Įrašai: 104
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2014 Gegužės 13, 11:16:46 »
gamykline concert pas mane audi a6 masinoj irgi mazdaug po valandos issijungia pati, bet gali isjungti ir paspaudes knopke ant magnetolos, atrandat jus problemu :)

Neprisijungęs wittas

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2014 Liepos 01, 14:01:22 »
pas manes irgi issijungia pati radija. man tas labai netinka. nuo rakto irgi neissijungia. bet as esu pasikeites i concert 2. ir ten radijoj tik viena pliusas jungias. tai kaip padaryti man kad neiisijunginetu po valandos? jei padarysiu vien nuo rakto, tai kaskart manes prasines safe ivedinet.