Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 804174 kartus)

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, su naujom galinem (LED) lempom isigyjau ir nauja problema- uzsidega indikatorius ir cypia borto kompas, ale lempute perdegus (!?) Gal kas buvot susidure su tokia problema (isideje xenonus ar pns), kaip ta kompa "apgaut"? Gal yra kokiu blokeliu ar varzu ar dar kokiu velniu pirkt, kad apgaut kompa? Dekui is anksto uz atsakymus... :H
P.S. cia tos kaltininkes lempos (v)

Neprisijungęs Saras1

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
bandziau taisyt as savo masinos odometra, bet issiardzius visa spidometra iki tos vietos atrodo viskas sveika, nei ratukai suluze niekas kontaktas irgi yra, kas galetu but? :O

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
bandziau taisyt as savo masinos odometra, bet issiardzius visa spidometra iki tos vietos atrodo viskas sveika, nei ratukai suluze niekas kontaktas irgi yra, kas galetu but? :O
noresi pataisysiu arba pirk kita.

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
Isemus spidometra lauk pastebejau atsikara laida, kurio laido gale yra lempute, gal kas nutuokiat is kur pareina ir kur turi buti ikista ta lempute. Man atrodo ar ne i check, nors dabar esu ikises betkur ja, tai pries uzvedant masina uzsidega Airbag, nors airbago pas mane net nera, tai gal kas esat susidure ar zinot? ?!?
C4 '92 2,5tdi 85kw
zvakiu pakaitinimo

Neprisijungęs maraze

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
zodziu neveike daug eiluciu :[
Ar cia visa spydika reiketu keisti norint kad degtu normaliai ar atskirai ekraniuka galima pakeisti,ar ta paty kaip nors pataisyti??
Turbut nevienas su tuo susiduret :D ka daret??
pasidalinkit patirtim 8:8

Neprisijungęs rolisr

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
pas mane a4 dyzelis ir neuzgesta akumo lempute uzkurus masina ir pergazavus.. ieskoti bedu generatoriuje ?

Neprisijungęs zydrunasA4

• Įrašai: 1005
    • Žiūrėti profilį
pas mane a4 dyzelis ir neuzgesta akumo lempute uzkurus masina ir pergazavus.. ieskoti bedu generatoriuje ?
tikrint akumoliatoriaus krovima su testeriu.

Neprisijungęs tauciuxxs

• Įrašai: 793
    • Žiūrėti profilį
sveiki, beda su audi b3 skydelio apsvietimu, kas gali buti jeigu nedega? buvau issiemes, lemputes geros  (z)

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
pirmiausia saugiklis jei ne jis kaltas tada ziurek kazkuris takelis bus nukepes bet pries tai turi pasizert skydeli is vidines puses matysi kur padege o nudega del uztrumpinimo gali but numeriu apsvietimas trumpina arba prie mago kazkurie laideliai

Neprisijungęs tauciuxxs

• Žiūrėti profilį
aisku reiks skydeli pazert, saugikliai geri... isvis ten kazkas pas ja trumpina, kelis saugiklius pakeiciau, vel perdege, mistika su ja darosi..

Neprisijungęs rolisr

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį

pamatavo ir rodo tik 11.4v tai kaip suprantu per mazai turi buti virs 14..?? matyt pareina generatoriaus sepeteliai ir nekrauna pilnai o dar reikia iveikti sivakar 170 km, tikekimes akumas islaikys iki kauno :D

Neprisijungęs Dim4ik

• Įrašai: 667
    • Žiūrėti profilį
Jei perdega saugikliai ne seip sau.. pradeciau nuo ju ziuret bedos, nors gali ir nesusieta su skydeliu bet jei perdega reiktu ispradziu issiasikint del ko..

Neprisijungęs tauciuxxs

• Žiūrėti profilį
reikes ziuret laidus po vairu, maciau ten kazkokiu nedadielku pridaryta  ff

Neprisijungęs mindziux

• Įrašai: 668
    • Žiūrėti profilį
reikes ziuret laidus po vairu, maciau ten kazkokiu nedadielku pridaryta  ff
o kaip mage normalei pajungta, minusas 100proc nuo kur priklauso pajungtas ?

pamatavo ir rodo tik 11.4v tai kaip suprantu per mazai turi buti virs 14..?? matyt pareina generatoriaus sepeteliai ir nekrauna pilnai o dar reikia iveikti sivakar 170 km, tikekimes akumas islaikys iki kauno :D
tau isviso nekrauna, o ne tai kad mazai krauna, pora tokiu modeliu zinau kur gant daznai diodu tiltelis supleska, gal ir pas tave taspats  :)

Neprisijungęs tauciuxxs

• Žiūrėti profilį
mago visai nera, laidai buvo orginalo susvilinti :D pavasari ja tvarkysiu....

Neprisijungęs auryzs

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
Ar imanoma sutvarkyti audi a4 prietaisu skydelio ekraniuka? Kol salta masina atrodo rodo normalei, bet kai pasila pradeda lietis? Kame gali buti beda?

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį

uzkuri masina pagazuoji dega lempute , nujemi nuo akumuliatoriaus klema ir ziuri ar uzgeso auto ar ne , ir tada suzinai ar kauna generatorius  ;)

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį

jau jau prakalbom apie ukiskus budus tikrint krovima tai jei pazytsi savo masina tai ijungi valytuvus ir pamatai kokiu greiciu jie valo, nes kaip sykis nekraunant akumui jie iskart leciau valosi

uzkuri masina pagazuoji dega lempute , nujemi nuo akumuliatoriaus klema ir ziuri ar uzgeso auto ar ne , ir tada suzinai ar kauna generatorius  ;)

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį

Is kur tokiais metodais dirbanciu meistru dar islike? Cia tau ne zigulys, sudeginsi visa elektronika su tokiais eksperimentais...

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
kai artimiauses servizas randasi uz 25km tai ir naudoji tokius budus  ;)   bet tiesa pasakius nezinau kada benaudojau toki varijanta  :D :D

ir seip i serviza vaziuju labai retai , viska darau savo rankom  :)

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Geriau nerizikuok. Testeriu ar paprastu voltmetru geriau naudokis  (h)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Ar imanoma sutvarkyti audi a4 prietaisu skydelio ekraniuka? Kol salta masina atrodo rodo normalei, bet kai pasila pradeda lietis? Kame gali buti beda?

Beda tame, kad tik uzsiregistravai ir jau klausi net neperskaites taisykliu. Paskaitytum tai pamatytum ,kad yra toks dalykas kaip paieska, kur apie tuos ekranelius A4, A6 pina informacijos.

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Geriau nerizikuok. Testeriu ar paprastu voltmetru geriau naudokis  (h)

sutinku , bet zinai kas nerizikuoja tas sampano negeria  :D :D

Neprisijungęs arvydas2000

• Įrašai: 355
    • Žiūrėti profilį
yra beda su generatoriaus suzadinimu uzkurus masina dega skydely akumuliatoriaus lempute pergazavus iki 2000 apsuku jau taksteli rele ir lempute uzgesta isijungia krovimas. generatoriaus krovima matavom su testeriu rodo 14v po kableliu musu testeris aplamai nerodo tai tiksliai nepasakysiu kiek krauna. Nezinau ka daryti ar generatoriu lupt lauk ar rele ziuret ?

Neprisijungęs wiciakas

• Įrašai: 1971
    • Žiūrėti profilį
sveiki,ir vel turiu klausima,niekaip nebaigiu kovot su spidometro apsvietimu Audi B3,toks reikalas,kad kaip anksciau pataret atsivedziau laida nuo 58kontakto iki reostato,bet tik pajungus ir ijungiant gabaritus ,nukepa arba saugiklis arba spidometro takelis,kaskas buvo patares nuo degimo jungt tokiu pat principu..  (-) taspats,jau net nebezinau ka su ja ir bedaryti  :[