Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 818045 kartus)

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
kita savaite pagelbeciau  (h)

Neprisijungęs hiezz

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
ka reiske kai be vaziuojant skydelije uzsidega geltonas spirales zenklas.

Neprisijungęs arturas

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį
sveiki pas mane audi a4 98metu dega airbag lempute,kaip ja isjunkt ir ka tai reiskia kad airbag nesuveiktu ar ka?

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
sveiki pas mane audi a4 98metu dega airbag lempute,kaip ja isjunkt ir ka tai reiskia kad airbag nesuveiktu ar ka?

tai reiskia, kad greiciausiai airbagai tusti  :-]

Neprisijungęs arturas

• Žiūrėti profilį
ar eina prieit paziuret?pries tai turejau astra tai bordacioka isemus eidavo matyt airbaga o del vairo tai nezinau?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Pirma junkis kompą, gal kokia paprasčiausia klaidelė tupi ir tiek.

Neprisijungęs arturas

• Žiūrėti profilį
nesuprantu koki kompa? ?!?

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
diagnostini kompa

Neprisijungęs arturas

• Žiūrėti profilį
nu ble cia pas mane tokia situacija kad nenoriu as y ta masina pinigu kist o tos diagnostikos tai kainuoja :/

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
nu blin cia pas mane tokia situacija kad nenoriu as y ta masina pinigu kist o tos diagnostikos tai kainuoja :/
isimk lempute ir vazinek saugiai sutaupysi pinigeliu arba laida pirk ir paklausinek kaip su programa elgtis po to ismoksi kitam patikrinsi paimsi pinigus ir busi sutaupes  :)

Neprisijungęs arturas

• Žiūrėti profilį
ka tipo laida nuperki ir gali prie savo laptopo prijunk ?!?

Neprisijungęs arunas666

• Žiūrėti profilį
ka tipo laida nuperki ir gali prie savo laptopo prijunk ?!?
taip nes visi degnostika atliekantys jungiasi prie savu kompu  (+)

Neprisijungęs arturas

• Žiūrėti profilį
nu geras reikes pasidomet ;),as cia buvau nuvares i lauzyna,tai savininkas issitrauke toki kompuka ir pajunge tai jau pagalvojau geras aparaciukas turbut brangiai kainavo,bet niekad negalvojau kad gali prie paprasto kompo pajunkt,bet reiks ir programas specialias gaut turbut

Neprisijungęs arunas666

• Žiūrėti profilį
nu geras reikes pasidomet ;),as cia buvau nuvares i lauzyna,tai savininkas issitrauke toki kompuka ir pajunge tai jau pagalvojau geras aparaciukas turbut brangiai kainavo,bet niekad negalvojau kad gali prie paprasto kompo pajunkt,bet reiks ir programas specialias gaut turbut
prie laido gausi ir programa

Neprisijungęs beee

• Įrašai: 621
    • Žiūrėti profilį
hm manau cia pataikiau su klausimu  :)
gal kas atsimena sitam forume seniai buvo kalbeta apie kazkokes universales klimas (lyg italiska ji ten)
gal kas zino ka daugiau apie tai ? :V ten tos firmos pavadinima ar seip kur daugiau info apie tai?  :V

Neprisijungęs Romka91

• Įrašai: 23
    • Žiūrėti profilį
gal kas turit piktogramas kurias rodo audi borto kompiuteris ka jos reiskia? jai galima atsiuskit i pm ats  :)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
tikiuosi nedings nepastebėtas mano klausimas:

ar Pajungus VDO apšvietimą nuo skydelio apšvietimo galimas bendras šviesos sumažėjimas dėl padidėjusio kiekio lempučių grandinėje (šviesos šaltinių)? Mano atveju, po pokyčių atsirado papildomos 5 lemputės (turiu omeny ne tik vdo 3 bet dar kitur, bet pajungtos nuo tų pačių laidų)

arba trumpai: po vdo ir kitų papildomų apšvietimų pajungimo atrodo, jog skydelyje silpniaus šviečia...  :V kaip tai išspresti jeigu ištiesų tai įmanoma?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 14, 10:56:32 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs Dim4ik

• Įrašai: 667
    • Žiūrėti profilį
sveiki,jei galit kasnors greit gelbekit :/javascript:void(0); problema vel su laidais nuo saugiklines iki reostato,noriu pasikeist sena laida nauju,gal zinot kas kokios tiksliai spalvos laidas ten eina ir i kuria vieta jis ylenda prie saugiklines,nes bandziau ieskot tai kai ylenda i pagrindine pyne neberandu antro jo galo prie saugiklines (z) :/ kaskas cia buvo minejas kad pasijunge jy kaskaip kitaip? tai gal pasidalintu ziniom kaip? is anksto dekui

Iš saugiklines I fishkes 58d pino išeina laidas ir eina iki reostato.. Jei sugalvosi ji pašalint atsimink kad ant to laido kaba dar pora daliku..

Uploaded with ImageShack.us
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 16, 00:30:27 sukūrė Dim4ik »

Neprisijungęs Lin as

• Įrašai: 252
    • Žiūrėti profilį
gal kas zino kodel ant audi 80 b3 nesviecia laikrodukas jis laika rodo tik kad jis nesviecia p.s. laikrodukas elektroninis

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
gal kas zino kodel ant audi 80 b3 nesviecia laikrodukas jis laika rodo tik kad jis nesviecia p.s. laikrodukas elektroninis
lempute pasikeisk.

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
O kokia tau pirma mintis ateina i galva, kai nustoja sviesti lempute? Kaip tau atrodo, kas jai atsitinka?  :-]

Neprisijungęs Lin as

• Įrašai: 252
    • Žiūrėti profilį
o lengvai issiema ta lempute nes galvojau nijaugi reiks visa lairoduka pirkt :P :P :P

Neprisijungęs wiciakas

• Įrašai: 1971
    • Žiūrėti profilį
sveiki,jei galit kasnors greit gelbekit :/javascript:void(0); problema vel su laidais nuo saugiklines iki reostato,noriu pasikeist sena laida nauju,gal zinot kas kokios tiksliai spalvos laidas ten eina ir i kuria vieta jis ylenda prie saugiklines,nes bandziau ieskot tai kai ylenda i pagrindine pyne neberandu antro jo galo prie saugiklines (z) :/ kaskas cia buvo minejas kad pasijunge jy kaskaip kitaip? tai gal pasidalintu ziniom kaip? is anksto dekui

Iš saugiklines I fishkes 58d pino išeina laidas ir eina iki reostato.. Jei sugalvosi ji pašalint atsimink kad ant to laido kaba dar pora daliku..

Uploaded with ImageShack.us
dydelis dekui uz shemike :G o gal zinai kas tie kiti prietaisai?

Neprisijungęs Dim4ik

• Įrašai: 667
    • Žiūrėti profilį
dydelis dekui uz shemike :G o gal zinai kas tie kiti prietaisai?

Numerio apsvietimas, bardacioko apsvietimas..

Neprisijungęs Andrius91

• Įrašai: 439
    • Žiūrėti profilį
Isemus spidometra lauk pastebejau atsikara laida, kurio laido gale yra lempute, gal kas nutuokiat is kur pareina ir kur turi buti ikista ta lempute. Man atrodo ar ne i check, nors dabar esu ikises betkur ja, tai pries uzvedant masina uzsidega Airbag, nors airbago pas mane net nera, tai gal kas esat susidure ar zinot? ?!?
C4 '92 2,5tdi 85kw