Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 817933 kartus)

Neprisijungęs rokaspijokas

• Įrašai: 146
    • Žiūrėti profilį
Saugiklius tikiuosi tikrinai jau?
Rele buvo suejus ir saugikliai du suejo

Neprisijungęs A6_salmas

• Įrašai: 98
    • Žiūrėti profilį
Turiu tokią bėdelę su savo automobiliu. (1999 audi a6 avant 2.5tdi) Kuomet užkuriu mašina, borto kompiuterio ekranas esantis tarp spidometro ir tachometro veikia nepriekaištingai, tačiau truputi pavažiavus jis pradeda šviesti vis blankiau ir blankiau, kol galu gale, visiskai neįmanoma ižiūrėti kas jame parašyta. palikus masina ilgesniam laikui, viskas vėl normalizuojasi. itariu, kad tai kažkaip susiję su šiluma, gal užkaista jis ar dar kas,nes taip atsitinka važiuojant ilgesni atstuma.
gal kas esat susidures su tokia problema, ir žinot kokių nors vaistų jai gydyti?
Taigi pilna temu.Keiti ekrana arba skydeli.

man perlitavo ekrana nuo anglo, nes skydeli kita reikejo priristi ir kazko kompas jo neprieme, tai pirkau visa skydeli, iseme ekrana ir perlitavo ant mano. Bet pasakysiu, kad po 2metu vazinejimo, vel pradeda dingineti kai kurios juostos...laukia panasi procedura itariu

Neprisijungęs A6_salmas

• Įrašai: 98
    • Žiūrėti profilį
neveikia viena stabdziu lempa, dega geltonas simbolis, lempute gera, saugiklius lygtais visus perziurejau, ka dar paciam butu galima pasitikrinti? Ispejimas uzsidege vaziuojant.

Neprisijungęs vaidiks

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Laikrodzio gedimas. Audi A6 95m. Uzkurus ar ijungus degima laikrodys lyg ir gerai eina. Uzgesini sustoja. Gal maitinimo tuo metu negauna? Gal kas zino kokiais laidais gauna maitinima laikrodis, nes fiskej nemazai laideliu.

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs vaidiks

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
Jei butu saugikliai kalti tai manau isvis neveiktu laikrodis ir ne tik laikrodis.

Neprisijungęs loto

• Įrašai: 58
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

Norėjau paklausti kuris iš šitų dviejų yra daviklis, kuris rodo aušinimo skysčio temperatūra skydelyje. Kairysys yra dviejų kontaktų, dešinysis trijų. Kairijį mėginau užtrumpint, bet rodyklė stovi vietoje. Tai čia fiškę reiktų keist ar dar kažkur giliau lyst? Aišku jei čia šitas daviklis :)  Dėkuj

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 20, 12:15:47 sukūrė loto »

Neprisijungęs arvydas2000

• Įrašai: 355
    • Žiūrėti profilį
audi a4 98m 81kw uzkurus masina pagal viska turi uzgesti akumuletoriaus lempute bet pas mane jis neuzgesta,tik pergazavus ji uzgesta ir daugiau nebeisijungia.kita syky uzkuriant varikli vel tas pats
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 20, 20:17:07 sukūrė arvydas2000 »

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
Ijungus kazkuri is siu mygtuku, uzsidega trikampis. Ar buvo ruko zibintu mygtukas, ar kitu zibintu mygtukas, su kitokios spalvos sviecianciu trikampiu nei zalios arba geltonos?
O gal galima pakeisti spalvos filtra? galetu buti koks nors raudonas... arba melynas :)

vis dar aktualu (+)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Audi A3 2000m. 1,9tdi. Atidarius duris uzsidega kilometrazas ir laikrodis, ijungus gabaritus skydelis sviecia, bet kai ijungi degima viskas dingsta, dega tik borto kompas, pakaitinimas, abs, bet nerodo kilometrazo, laikrodzio, nesviecia apsvietimas, nerodo jokie parodymai, temp.,kuro, tachometras. Tik isjungi degima vel atsiranda kilometrazas ir laikrodis. Saugikliai visi patikrinti, per Vaga klaidu nerodo, ijungus testa niekas nepradeda rodyti. Gal kas turit kokiu minciu kur gedimas.

Neprisijungęs LitWis

• Įrašai: 136
    • Žiūrėti profilį
audi a4 98m 81kw uzkurus masina pagal viska turi uzgesti akumuletoriaus lempute bet pas mane jis neuzgesta,tik pergazavus ji uzgesta ir daugiau nebeisijungia.kita syky uzkuriant varikli vel tas pats

Nesudirba suzadinimas... Melynas laidelis einantis i generatoriu... Gal kur paluzes, ar oksidavosi kontaktas...

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Audi A3 2000m. 1,9tdi. Atidarius duris uzsidega kilometrazas ir laikrodis, ijungus gabaritus skydelis sviecia, bet kai ijungi degima viskas dingsta, dega tik borto kompas, pakaitinimas, abs, bet nerodo kilometrazo, laikrodzio, nesviecia apsvietimas, nerodo jokie parodymai, temp.,kuro, tachometras. Tik isjungi degima vel atsiranda kilometrazas ir laikrodis. Saugikliai visi patikrinti, per Vaga klaidu nerodo, ijungus testa niekas nepradeda rodyti. Gal kas turit kokiu minciu kur gedimas.
Panasu, kad negauna skydelis degimo.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Panasu, kad negauna skydelis degimo.

Problema rasta, idejus kita skydeli viskas veikia, bet atsirado kita beda-imobilaizeris. Ar iseitu savo jegom su Vagu ji priristi, ar reikia kviestis diagnostika ir kiek tai mazdaug kainuoja.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 25, 18:30:55 sukūrė only AUDI »

Neprisijungęs Tucis

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
gal kas susidūrėte su tokia problema įjungus atbulinį bėgį nedega atbulinio lemputė (lemputė gera tikrinau), turiu įtarimą kad gali būti parėjas daviklis greičių dėžėje. Gal kas susidūręs esate su panašia problema? Kiek apytikriai kainuotų taisymas?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 26, 14:04:53 sukūrė Tucis »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Kalta kaip pats minėjai ta varlikė, kuri ant greičių dėžės stovi. Priklausomai kokio tipo ji pas tave, kaina jos 30-100lt, o pasikeisti pats gali.

Neprisijungęs Tucis

• Žiūrėti profilį
čia tokia kaina šrote ar naujos?

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
Naujo 5 begiu apie 150 lt.,6 begiu apie 50 lt.Turiu naudotu,galiu pakeist.

Neprisijungęs Tucis

• Žiūrėti profilį
pas mane 5 begiu, kokia kaina butu naudoto ir kiek kainuotu pakeitimas?

Neprisijungęs dainius12

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
sveiki paspaudus pirmam saltukui astitiko toks dalykas uzkurus dega abs ir kaladeliu lemputes skydelyje, uzgesinus auto ir antra karta uzkurus viskas buna ok, kol nebuvo minusines temperaturos viskas buvo gerai gal patarsit ka nors? a6 c4 2,5tdi 96m

Neprisijungęs Insanity

• Įrašai: 27
    • Žiūrėti profilį
sveiki, pas mane panasi situacija, paspaudus salciui prasidejo navarotai, vos tik uzkurus triskart ilgais impulsais sublykciojo ir supypsejo taip pat tris kartus skydelije esantis zenklas (!) bei nebesviecia kuro ir temperaturos rodmenu apsvietimas (apsukos ir greicio skales sviecia) gal kas zinot ka reiskia tie pyptelejimai (pakartotinai uzvedus viskas gerai) ir kas tam apsvietimui galejo nusprogt?
Audi A4 avant 1.8 96m

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Pyptelėjimai reiškia, kad akumui ne tiek daug dvasios belikę, kiek turėtų būti...

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
tiesiog krenta įtampa turbūt daugiau nei kompui norėtusi kurimo metu tai ir pypsi,mano a6c4 taip pypsi jau ketvirti metai ir vis su tuo pačiu akumu,vasarą tik kartais po ilgesnio stovėjimo kuriant,šaltu metų laiku visada po nakties.

Neprisijungęs dainius12

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
reiks pakeist akuma nes pypsi ir pas mane ijungus degima tai matyt ir jau atgiveno nes pora metu jau naudoju :) tikiuos bus ok viskas :)

Neprisijungęs Saras1

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
nuo audi 80 1.9tdi prietaisu skydelis tiktu ant audi 80 1.9td?

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
pasmane akumas naujas boshas galingas sustartine 800 nu ir kas kai salta irgi vedant sumirksi ir supypsi manu neverta sukt galvos delto