Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 819575 kartus)

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
Audi 80, 89, automatas. Sveiki. Turiu tokia beda. Gal cia koks bendras elektros gedimas... 1.Nesviecia nei viena lempute prie automato svirties ir nerodo prietaisu skydelyje kokia pavara ijungta (kiek maciau kitur, per viduri apacioje turi rodyti P, R, D ir pns..). 2. Spidometras veikia, taciau nesisuka kilometrazas (nei bendras nei einamasis). Gal bus patarimu kur pradet bedos ieskot.. Dekui!
del pavaru,tai lempikes perdege,o kilometrazas simta kartu aprasyta.Kaune pataisau.

Neprisijungęs daliukas1972

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
sveiki-gal kas galetu padeti?siandien is niekur nieko uzgeso prietaisu skydelio sviesa,ten kur rodo temperatura,kiek galima pravaziuoti ar kiek ryja benzo ir panasiai ,kai groja ar radijas ar diskas ir t.t.. ten yra tamsa,bet kai baiginejas benzas benzino zenklas dega.kame problema?gal kokia lempute perdege ;padekit pas mane Audi A6 2.4l 2002m. benzas

P.S. kaip pasuki rakteli OK uzsidega ir po to visas ekranelis tampa tamsus
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 23, 10:36:40 sukūrė daliukas1972 »

Neprisijungęs mindziux

• Įrašai: 668
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, kazkokia liga mano spidometra kamuoja, o ji tame kad vaziuojant is niekur nieko kartais neberodo greicio tada keleta kartu patuksenus vel viskas gerai ir kuo toliau tuo dazniau taip vyksta ir trinktelt vis stipriau reikia, gal zinot kas ir kodel taip vyksta ir kox remontas laukia ? masina b4 94m. 1.9tdi. Aciu  (h)

Neprisijungęs gedma

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
turiu problemą - nedega prietaisų skydelio, klimato, bardačioko ir galinio numerio apšvietimas. Saugikliai tvarkoje, keliskart apžiurėta, prietaisų skydelio takeliai neiškepę , ardyta  nekart, lemputės tvarkoj irgi visos, potenciometras tvarkoj, buvau pajungęs kelis kitus skydelius, apšvietimas ir pas juos neveikia, šviesų kelmą irgi ardžiau kontaktus ziūrėjau, kitą pajungėm vistiek nedega. Dar prie to paties galinės faros nedega, pažiurejau su testeriuku - pliusas neateina. Ar tai susiję?
  Kas gali būt ,gal kam buvę taip? laidai lūzę kur? :)
  Audi b4 92m. 85kw benzas

Neprisijungęs ralis

• Žiūrėti profilį
Sveiki, norėjau paklausti kaip pakeisti audi 80 (B3) rūko žibinto lemputę, žibintai originalūs buferyje įmontuoti. Iš išorės atsisuka varžtai ir nusiima tik rėmelis aplink žibintą, o pravėrus kapotą priėjimo lyg nėra.

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
Sveiki, norėjau paklausti kaip pakeisti audi 80 (B3) rūko žibinto lemputę, žibintai originalūs buferyje įmontuoti. Iš išorės atsisuka varžtai ir nusiima tik rėmelis aplink žibintą, o pravėrus kapotą priėjimo lyg nėra.
nuemi remeli iratsuki du varztus.Daznai buna neatsukami,padeda graztas.

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
Sveiki,
turiu problemą - nedega prietaisų skydelio, klimato, bardačioko ir galinio numerio apšvietimas. Saugikliai tvarkoje, keliskart apžiurėta, prietaisų skydelio takeliai neiškepę , ardyta  nekart, lemputės tvarkoj irgi visos, potenciometras tvarkoj, buvau pajungęs kelis kitus skydelius, apšvietimas ir pas juos neveikia, šviesų kelmą irgi ardžiau kontaktus ziūrėjau, kitą pajungėm vistiek nedega. Dar prie to paties galinės faros nedega, pažiurejau su testeriuku - pliusas neateina. Ar tai susiję?
  Audi b4 92m. 85kw benzas
Jei nesunku paskeisk saugikli nr 14.Ka reiskia nedega galines ,atleisk nesuprantu.O pagrinde reikia susitvarkyti bagzines dangcio laida.

Neprisijungęs Aalgirdas

• Įrašai: 274
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, kazkokia liga mano spidometra kamuoja, o ji tame kad vaziuojant is niekur nieko kartais neberodo greicio tada keleta kartu patuksenus vel viskas gerai ir kuo toliau tuo dazniau taip vyksta ir trinktelt vis stipriau reikia, gal zinot kas ir kodel taip vyksta ir kox remontas laukia ? masina b4 94m. 1.9tdi. Aciu  (h)

As irgi turiu b4 94metu, buvo tokia pati beda tai uzteko saugikli pakeisti.

Neprisijungęs Aalgirdas

• Žiūrėti profilį
Siandiena vaziuojant isniekur skydelyje uzsidege akumuliatoriaus lempute, ir dvi lemputes minicheke , stapdziu ir ausinimo skyscio. Uzsidege vienu momentu , masina b4 1.9tdi, patikrinau ausinimo skyscio ir stapdziu skyscius tai pakankamas ju kiekis. Kas gali buti?

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
Siandiena vaziuojant isniekur skydelyje uzsidege akumuliatoriaus lempute, ir dvi lemputes minicheke , stapdziu ir ausinimo skyscio. Uzsidege vienu momentu , masina b4 1.9tdi, patikrinau ausinimo skyscio ir stapdziu skyscius tai pakankamas ju kiekis. Kas gali buti?
generatorius

Neprisijungęs gedma

• Žiūrėti profilį
Toto, nedega sviesos, blogai issireiskiau, visa kita veikia:)

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
Toto, nedega sviesos, blogai issireiskiau, visa kita veikia:)
Tikrink ka sakiau.

Neprisijungęs mindziux

• Įrašai: 668
    • Žiūrėti profilį

kuri saugikli ? ir prie ko cia saugiklis, abejoju ar spydometrui saugiklis yra ? :V

Neprisijungęs Aalgirdas

• Žiūrėti profilį
Sveiki, kazkokia liga mano spidometra kamuoja, o ji tame kad vaziuojant is niekur nieko kartais neberodo greicio tada keleta kartu patuksenus vel viskas gerai ir kuo toliau tuo dazniau taip vyksta ir trinktelt vis stipriau reikia, gal zinot kas ir kodel taip vyksta ir kox remontas laukia ? masina b4 94m. 1.9tdi. Aciu  (h)

kuri saugikli ? ir prie ko cia saugiklis, abejoju ar spydometrui saugiklis yra ? :V
Neatsimenu numerio kelintas saugiklis. Buvo man bardacioko lempute uztrumpinus tai perdegus saugiklui neveike ir skydelis. Saugikilis lyg 15A , melynas, ties viduriu saugikliu bloke. Kitas dalykas nesakau, kad butinai kaltas saugiklis, bet mano atveju jis padejo.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 25, 22:52:57 sukūrė Aalgirdas »

Neprisijungęs Myntis

• Įrašai: 345
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
  Audi b4 92m. 85kw benzas

Lygiai ta pati bėda..... Ar gali taip būti, kad: tarkim trumpina arba būti nulaužti laidai prie dangčio bagažinės, ten kur lankstosi.... gali dėl to nedegt skydelis ir apšvietimas?

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
Sveiki,
  Audi b4 92m. 85kw benzas

Lygiai ta pati bėda..... Ar gali taip būti, kad: tarkim trumpina arba būti nulaužti laidai prie dangčio bagažinės, ten kur lankstosi.... gali dėl to nedegt skydelis ir apšvietimas?
Ypac b3,b4

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
gal galesit man padet... ar tiketika, kad kondikui sakes, jei jo kontaktai apruke?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
nenoriu nusišnekėt, bet manau čia diodas, tikrinasi lengvai su testeriu, bet koją reikėtų atlituoti prieš tikrinant. galiu patikrint jei būsi mano krašte

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
na schemos neturiu ir plokste nagrineju pirma kart po daugelio metu, tai gal ir diodas :) kaip patikrint?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
jei testeriuką turi, tai jei pamenu teisingai nustatai jį ant diodo rėžimo, ir pajungi prie testerio galų. Jei viena kryptimi rodo varžą, kita nieko nemato, reiškias diodas geras.

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
nu kazka rodo, tai gal geras... plet nesuprantu kas tam apsvietimui... tiesiai pliusa paduodi i lempute viskas dega, nepaduodi, tik ijungus lempas nieks nedega, o ir klima uzgesta...

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
esu taip kartą apsigavęs, tiesiog nežinojau kad tai yra reguliuojama, buvo ant minimumo nusuktas tas pagalys

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
nu as apie "pagali" zinau :) bet jis nepadeda... audzius buvo metes ideja, kad butent ji reik pasikeist ir viskas veiks, bet nepadejo...

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
nu as apie "pagali" zinau :) bet jis nepadeda... audzius buvo metes ideja, kad butent ji reik pasikeist ir viskas veiks, bet nepadejo...
Na geriausia tai duoti tiems kas supranta kai LT esi :) O šviečia ant minimumo ar visai užgęsta?

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
jei nepajunkta is sono, tai isvis uzgesta tik ijungus, jei pajungtas i lempute pliusas tada viskas normaliai veikia.. sakai duoti kas nusimano, pabandyk rasti kas apsiims ;)