Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 817187 kartus)

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Nežinau, pagal mane su airbagu irgi gali būti standartas, pažiūrėsiu kaip pas mane rašo

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Tai ir raso, kad yra "side airbag".
Is sedynes sono issiskleidzia pagalve. Cia sita ir yra.

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
viskas aisku, dekui.Teks pasiieskot kito salono su airbag :)

Neprisijungęs guminis

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
sveiki.nusipirkau audi b4 1.9tdi ir pastebejau kad kai vaziuoju ir ijungiu sviesas uzsidega tepalo slegio lempute o kai isjungiu sviesas ji uzgesta. vienu zodziu ji uzsidega kai tik ijungiu sviesas.del ko tai galetu buti?

Neprisijungęs s4power

• Įrašai: 1370
    • Žiūrėti profilį
sveiki,patarkit kokios lemputes geriau ir kur pirkt vietoj standartiniu,nes jau labai prastai sviecia.golfui 3 reiktu,pakol audi nevaziuoja :)

Neprisijungęs mindziux

• Įrašai: 668
    • Žiūrėti profilį
buvau daug visko  isbandes nuo tu xenon uz 10 lt iki phillips uz 80 ir 100w ,bet rezultatai buvo beveik tiepatys, vaziuodavau su ilgom beveik niekas net nemirksedavo  :D

Neprisijungęs s4power

• Įrašai: 1370
    • Žiūrėti profilį
buvau daug visko  isbandes nuo tu xenon uz 10 lt iki phillips uz 80 ir 100w ,bet rezultatai buvo beveik tiepatys, vaziuodavau su ilgom beveik niekas net nemirksedavo  :D
tai ir man panasiai.... xenonu net negalvoju det,nes ir kiti veikia kai zyba belekaip... bent apacion juos pasuktu... is normaliu net nzn ka det,yra 100w bet kazkada vaikisteja buvau idejas i masinele,tai jungtukas dege ir dege :D nelaikydavo kruvio...

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
tai ir man panasiai.... xenonu net negalvoju det,nes ir kiti veikia kai zyba belekaip... bent apacion juos pasuktu... is normaliu net nzn ka det,yra 100w bet kazkada vaikisteja buvau idejas i masinele,tai jungtukas dege ir dege :D nelaikydavo kruvio...
relytes reikejo susidet,ir laikytu tavo kruvi.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
Pabandyk įvairių gamintojų baltesnes lempikes, jei apie trumpas/ilgas šnekam. Pas mane buvo Philips bluevision kai pirkau, galvojau kad paprastos jos, nes švietė silpnai (gal pavargusios buvo), susidėjau osram night breaker tai (y) (y)

Aišku balta šviesa prie lietaus/rūko nelabai tinkama, bet man vaizdas nepablogėjo.

Į halus, jei jie yra, dėtis kuo geltonesnes, bet aš tokių prekyboje neradau. Turguj vienas turėjo 1 likusią 5 metų senumo, sakė nebegauna. Tokia matos kur stikliukas gelvos spalvos. Šiaip pas mane iš halų naudos mažokai, nežinau kodėl :V

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
as irgi ivairiu isbandes ir osram ir philips ir xenonus cia i paprastas liustrines faras, aisku xenon sviete geriausiai na bet irkindavo nors ir sureguliuotos buvo, tiesa tech apziura praejau sava eiga (dabar nedeciau) o istu pagerintu efektas tikrai yra dabar zmonos auto butent golp 3 naudoju philips extreem ar tai power night nepamenu jau cia is paskutiniu atsiradusiu tai efektas labai geras sviecia daug geriau negu man a6 su lesiuose xenon

Neprisijungęs Margiris

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
Ryte ijungus degima uzsidega lempute geltona ,o ant jos uzrasyta diesel.Padega ir uzgesta,bet gan greitai.Po to jau nebeuzsidega ji.Automobilis audi 100 c3 86metu 2.0TD. Ka lempute reiskia?

Neprisijungęs Žora

• Įrašai: 1459
    • Žiūrėti profilį
Ryte ijungus degima uzsidega lempute geltona ,o ant jos uzrasyta diesel.Padega ir uzgesta,bet gan greitai.Po to jau nebeuzsidega ji.Automobilis audi 100 c3 86metu 2.0TD. Ka lempute reiskia?

Zvakes sildo

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
nebutinai, nes zvakem yra kita lempute. Reiktu zinoti ar nebus jos ten sumaisytos, nes ten laisvai kisamos ABS, ARIBAG, ENG CHECK lemputes

drunkenmaster

• Svečias
Gal kas žinot, kuris saugiklis C4'toj yra nuo galinio nr. apšvietimo? Šiandien krapštydamasis kažką užtrumpinau, dabar nedega numerio apšvietimas ir kairės pusės gabaritas priekyje :-{

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
Gal kas žinot, kuris saugiklis C4'toj yra nuo galinio nr. apšvietimo? Šiandien krapštydamasis kažką užtrumpinau, dabar nedega numerio apšvietimas ir kairės pusės gabaritas priekyje :-{
gabaritai5,6 numeris 7

Neprisijungęs noxus

• Įrašai: 172
    • Žiūrėti profilį
Atidarius priekines duris ar vairuotojo, ar tai keleivio, neuzsidega salono lemputes bei nereaguoja prietaisu skydelis i jas. Atidarius bagazine, ar tai galines durelis, sviesa salone uzsidega ir prietaisu skydelyje rodo, jog atidarytos durys. Kur ieskoti slieku ?  ?!?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Atidarius priekines duris ar vairuotojo, ar tai keleivio, neuzsidega salono lemputes bei nereaguoja prietaisu skydelis i jas. Atidarius bagazine, ar tai galines durelis, sviesa salone uzsidega ir prietaisu skydelyje rodo, jog atidarytos durys. Kur ieskoti slieku ?  ?!?

Spynelese, ten stovi viduje randasi jungikliai.

Neprisijungęs noxus

• Įrašai: 172
    • Žiūrėti profilį

Spynelese, ten stovi viduje randasi jungikliai.
Tai zodziu duru absyfkes reikia ardyti, jo ? Kaip patartumete jas ardyti, kad nenulauzyciau fiksatoriu ir pns, kur varztai visi randasi, kokiu irankiu reikia ?
Masina A6 Avant 98 metu

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
2 maži varžteliai viršuj iš abšyvkės galo laiko ją,kad ištraukt langų jungiklių bloką reikia iš priekio jam kokį ploną atsuktuvą įgrūst per skylę,toliau jau spynos varžtai ir t.t.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugsėjo 30, 11:33:23 sukūrė Tomashokas »

Neprisijungęs Paracetamolis

• Įrašai: 85
    • Žiūrėti profilį
kazkas atsitiko nesviecia lempute pakaitinimo zvakiu ir kai pacosa uztrauki nesviecia, lempute gera. audi 80 1.9d

Neprisijungęs Paracetamolis

• Įrašai: 85
    • Žiūrėti profilį
snd anksti ryte isijunge :D matyt silta budavo nekaitindavo :D

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį

I kurias vietas kist varza, jeigu ateina 3 laidai i sedynes airbaga?

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Atvaziuok pas mus, mes istatysime varza ten, kur reikia. Turime nerealu elektrika.  ;)

40,-Lt KOMPIUTERINË DIAGNOSTIKA „ABS AUTOSERVISAS“

Detaliu adaptaciją (AUDI,VW, SEAT, ŠKODA)

Dirbame su AUDI, BMW, OPEL, MERCEDES,MB (SPRINT
ER), FORD, VW, SEAT, RENAULT, PEUGEOT ir kitais.
Naudojame originalią Delphi, VAG COM gamybos įrangą.

„ABS AUTOSERVISAS“
Mokyklos g. 3a/ Jeruzales g. 24, Vilnius
Matyt ne cia pataikei. Cia ne skelbimu lenta.
Mob. 8 630 82222
www.absautoservisas.lt
info@absautoservisas.lt

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
Bet tavo avatare irgi reklamos:ir uzrasas aiskus ir numeriukas yra.As irgi visada parasau ,kad gedima taisau,o zmogaus reikalas kreiptis rar ne.

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Tai aš forume negrūdu ir nereklamuoju per puse puslapio savo paslaugų. Jei būtų temos pavadinimas "ieškau meistro, kuris gali sutaisyti", tada gal ir tiktų tokia reklama. O čia konkretus klausimas, į kuri autorius laukia konkretaus atsakymo. Kas žino, tas parašo. Jei žinau, atsakau konkrečiu atsakymu. Jei patarimas žmogui pasirodo naudingas ir reikia daugiau info, susiranda numerį, paskambina ir pakonsultuoju.