Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 832126 kartus)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
panasu kad bagazines laidai ir buvo kalti... nes kol kas per puse valandos vazinejimo neperdege ;) Dekui ;)

• Žiūrėti profilį
фонари заднего хода

man jau sako kur ziureti
pirmiausi dristu itarti... nes pries cirkus tevas atidare bagazine ir nemandagiai uzdare :)
Tu turbut irgi manai kad didziausia tikimybe bus per ta besilankstancia vieta?
Istikruju tai didziausias cirkininkas tu:tau saugikliai visi vienodi,o is tikruju jie skirti skirtingom schemos dalim.
kaip tai vienodi?

• Žiūrėti profilį
Bet cia ir tavo pasakymas viska paneigia, kadangi teigi, jog skydelis neveikia, o atbulines sviesos dega. Nos saugiklis sviesu sproges...
kaip tycia atbulinio nepatikrinom. posukiai, stopai, gabaritai sviete, nr.apsvietimas sviete, ir ruko zibintai sviete. O dar painiava su saugikliu numeriais padariau. Duru uztrenkimas tebuvo paskutinis momentas kai jau suliete apnuogintus laidus.

Neprisijungęs sToRUm

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, iskilo problemele su spidometru. visi kontaktai lyg ir tvarkoje bet tiesiog vaziuojant kartais jis nustoja veikti, svelniai trinkteli per skydeli ir vel suveikia, na kiek pavaziuoji sustoji vel pradedi vaziuot vel neveikia, trankyk ta skydeli kad ir is plaktuko ir vistiek nereguoja, po kiek laiko vel pradeda veikt, ir vel neveikia, ir taip visuomet. gal turit ka patart?

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, iskilo problemele su spidometru. visi kontaktai lyg ir tvarkoje bet tiesiog vaziuojant kartais jis nustoja veikti, svelniai trinkteli per skydeli ir vel suveikia, na kiek pavaziuoji sustoji vel pradedi vaziuot vel neveikia, trankyk ta skydeli kad ir is plaktuko ir vistiek nereguoja, po kiek laiko vel pradeda veikt, ir vel neveikia, ir taip visuomet. gal turit ka patart?
pradziai galetum modeli nurodyt,itariu kad ileistaranke.o patart,tai arba keisk plaktuka,arba remontuok.Kaune galiu sutvarkyti.

Neprisijungęs sToRUm

• Žiūrėti profilį
pradziai galetum modeli nurodyt,itariu kad ileistaranke.o patart,tai arba keisk plaktuka,arba remontuok.Kaune galiu sutvarkyti.
audo 80, iki kauno nelabai siom dienom galiu varyt

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
audo 80, iki kauno nelabai siom dienom galiu varyt
Tada keisk plaktuka.

Neprisijungęs beee

• Įrašai: 621
    • Žiūrėti profilį
 :D :[ :D miniai  :D :D
p.s autoriu  elektros prietaisiai plaktukais nesitvarko  :D

Neprisijungęs sToRUm

• Žiūrėti profilį
:D :[ :D miniai  :D :D
p.s autoriu  elektros prietaisiai plaktukais nesitvarko  :D
jei nelb supratot tai perkeltine prasme biski buvo su tuo plaktuku :) tiesiog net stipriau ranka barkstelint nesureguoja, o kartais uztenka lengvai trinktelt ir viskas ok :) bet vistiek nezinau kas gali buti jam blogai

Neprisijungęs Justinas

• Įrašai: 2061
    • Žiūrėti profilį
Ir pas mane tokia pati beda yra, kartais vaziuojant rodykle slept ir inukrenta ant 0. Bet pas mane uztenka per paneles virsu trinktelt kumsciu nesmarkiai ir rodykloe vel pasoka.

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
abiem atvejais reikia taisyt,dauzymas laikinas dalykas.Pora kartu reikejo stiklus keisti,zmones perdaug isijaute buvo.

Neprisijungęs Diezel

• Įrašai: 227
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Gal kas susidure su tokia problema, kad nepilnai veikia skydelis. Greiti rodo,bet apsukos isvis nepakyla nuo nulio. Apsvietimas veikia,bet ijungus degima neuzsidega neiviena lempute ispejimu. Dekui uz pagalba
Audi b4 2.0E

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
man tas pats buvo, tikrink po vairu reles visas, kazkuri nekontaktuoja, tik neprisimenu nr.... ;)

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
Sveiki. Gal kas susidure su tokia problema, kad nepilnai veikia skydelis. Greiti rodo,bet apsukos isvis nepakyla nuo nulio. Apsvietimas veikia,bet ijungus degima neuzsidega neiviena lempute ispejimu. Dekui uz pagalba
Audi b4 2.0E
Pradziai 12 saugikli patikrink,jei ne tai galiu sutaisyt arba gera parduot.

Neprisijungęs Diezel

• Žiūrėti profilį
Saugikliai visi sveiki. Reles irgi lygtais nesudegusios,bandziau kita skydeli ideti bet vistiek tas pats. Gal kas gali tiksliau pasakyt ka su tom relem daryti. Po vairu yra tik dvi reles, su testeriu ziuret ar eina srove?

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
Saugikliai visi sveiki. Reles irgi lygtais nesudegusios,bandziau kita skydeli ideti bet vistiek tas pats. Gal kas gali tiksliau pasakyt ka su tom relem daryti. Po vairu yra tik dvi reles, su testeriu ziuret ar eina srove?
pamirsk apie reles,jos ne prie ko.

Neprisijungęs Diezel

• Žiūrėti profilį
O tai kas cia yra tada?

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
O tai kas cia yra tada?
As panasus i aiskaregi?Tik taisau.

Neprisijungęs Dim4ik

• Įrašai: 667
    • Žiūrėti profilį
Audi b4 2.0E

Gal spinos kontaktine grupe?

• Žiūrėti profilį
tegu pasitikrina saugiklius ;) labai panasu i 12 saugikli (buvau jau as rases nesenai apie savo problema).

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
tiek ileistarankem tiek bulkom daznu atveju kai nerodydavo kartais greicio ir padedavo ivairus stuktelejimai taip pat padedavo tos vietos kur ciferblatas kisasi i pacia plata perlitavimas, ant platos kur yra tokie kontaktai i kuriuos kisasi usai ciferblato daznu atveju buna atsoke

Neprisijungęs Diezel

• Žiūrėti profilį
Pokolkas dar mistika su tuo skydeliu. Visi saugikliai sveiki, skydeliai irgi sveiki ( turiu net tris ) kitoje masinoje jie veikia,( bet sitoje greiti rodo,bet neveikia apsukos ir ispejimo lemputes neuzsidega, uzsidega tik posukiu lemputes :D. Srove irgi i juos ateina, buvau isardes, niekas niekur neisluze ir nieko nereikia perlituoti :( . Gal ir spynele kvailioja (nors ir veikia degimas,bei kuriasi) gal kas zino kaip spynele patikrinti?

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
Pokolkas dar mistika su tuo skydeliu. Visi saugikliai sveiki, skydeliai irgi sveiki ( turiu net tris ) kitoje masinoje jie veikia,( bet sitoje greiti rodo,bet neveikia apsukos ir ispejimo lemputes neuzsidega, uzsidega tik posukiu lemputes :D. Srove irgi i juos ateina, buvau isardes, niekas niekur neisluze ir nieko nereikia perlituoti :( . Gal ir spynele kvailioja (nors ir veikia degimas,bei kuriasi) gal kas zino kaip spynele patikrinti?
Su spynele tai nesamone,aisku kad gedimas masinos laiduose.

Audi A6 98

• Svečias

Sveiki, pas mane uzsidege lempute, kiek zinau, cia turetu buti stabdziai (nors stabziu kaladeliu dar daugiau nei puse priekyje, gale nesenai keista) ir kad nebedektu reikia uztrumpinti, tik keistokas sutapimas, kad lempute uzsidege iskarto po to kai pakeiciau ratus is zieminiu i vasarinius, nenuvaziavus nei 1 km. (zieminiai buvo prikepe, reikeju gerai paspardyti, kad atsoktu), todel norejau pasitikslinti ka reiskia tiksliai si lempute, ar as teisingai galvoju ir cia nerealus sutapimas, ar cia gali buti dar ir kita reiksme, gal kas galejo atsitikti keiciant ratus, ar spardant prikepusius ratus kad atsoktu?

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
gal laida nuplesei o gal tiesiog oksidavusiems kontamtams uzteko sujudinomo