Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 831907 kartus)

Neprisijungęs Dzon1s

• Įrašai: 77
    • Žiūrėti profilį
aciu, cia nebloga mintis reikes jamt per sventes matuokle is bako :) gal dar kas kokia minti rezga? 8:8

Neprisijungęs andriuskins

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
Arba sudiles reostatas sitas kur vaiksto ir siuncia signala i skydeli,kaip visom masinom buna dazniausiai,po puses bako neberodo,nes daugeu kaip puses bako nepila :D

Neprisijungęs vyciokas

• Įrašai: 1603
    • Žiūrėti profilį
Vycka, tai negi Klaustukui mašiną varei, kad saugiklį pakeistų? :D
Klaustukuj skambinau :D :D :D :D

Ramziss

• Svečias
Sveiki vyručiai, gal kas žinot kas gali būti prietaisų skydelyje blogai a4 '96m.:
kur rodo kilometraza ir oro temperatūra kartais t.y. visada sie ekranai (displejai) grybauja, būna viena akimirka rodo (šviečia) kita akimirka nerodo, skydelio apsvietimas veikia, spidas veikia tik butent sie du displejai issijungineja ( temperatūros is vis nerodo, o jei rodo tai 45 celsijaus  ). Kas gali būti blogai? ar įmanoma pačiam susitvarkyti?

Jei kas susidūrėt ir išsprendėt problemas parašykit

Ačiū už atsakymus...

Neprisijungęs karoolis

• Įrašai: 50
    • Žiūrėti profilį
sveiki, i audi a6 c5, sudejau diodus i salono apsvietima,

esme tokia, atidarius dureles sviecia puikiai. uzdarai - sviecia iki tol kol savaime palaipsniui uzgesta arba kol neijungi degimo.

ijungus veliau apsvietima, diodai dega labai neryskiai.

siandiena eksperimentus dariau, tai jei vietoj vieno diodo pastatau kaitrine lempute ar  pajungiu kaitrine lygiagreciai, tuomet isijungia apsvietimas normaliai.

gal kas turejot panasiu reikalu? ar zinot priezastis?

Neprisijungęs beee

• Įrašai: 621
    • Žiūrėti profilį
toks  klausimas vdo gaugiu rodykles nusiema taip pat kaip kokios spidometro? :V ar kazkaip kitaip (v)

Neprisijungęs BIGLADE

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
sveiki norejau paklausti gal kas yra susidures su paneles apsvietimu pas mane blankiai sviece a6 1.9 tdi 1998m.ratuka sukineju bet jokios reakcijo kas galetu but? :V :V

Neprisijungęs Djkaroliux

• Įrašai: 194
    • Žiūrėti profilį
Sveiki kilo klausimas, pas mane yra audi c4 paprastas skydelis, jai isideciau is a6/c4 taipat is dyzelio pilna skydeli, kaip su pajungimu viskas lyg ir gerai ? bet o kaip del tepalo temperaturos pajungimu ? davikli reikia statyt ? :) laukiu atsakymo :)

Neprisijungęs LPx

• Įrašai: 355
    • Žiūrėti profilį
sveiki,
Audi B4 pakeiciau viena perdegusia skydelio apsvietimo lempute, ir po keliu dienu nebesviecia visas skydelis ir peciuko reguliatoriai  :(
Ar lemputes pakeitimas gali itakoti kuriu nors kitu el. grandziu "nuejima saibom"? (pakeistoji lampecka sviete gana zenkliai ryskiau uz kitas senas buvusias)

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
Gali buti ir sutapimas. Patikrink saugikli. ne AVANT tavo?

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
Avant, greiciausiai gali but beda tame, kad uzsilankste dangcio laidai

Neprisijungęs LPx

• Žiūrėti profilį
Gali buti ir sutapimas. Patikrink saugikli. ne AVANT tavo?

taip, Avant. yra kazkokiu bajeriu, tipisku Avantams?

Neprisijungęs LPx

• Žiūrėti profilį
Avant, greiciausiai gali but beda tame, kad uzsilankste dangcio laidai

... ta prasme bagazines dangcio?

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
I bagazine einantys laidai. Numauk guma ir ieskok uztrumpintu slieku. Cia laidai per kaire guma eina.

Neprisijungęs Rimvidielis

• Įrašai: 559
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, pajemiau skydeli pilna su trijais soniniais dacikais is a6/c4 TDI 94m ir idejau i 100/c4 TDI 93m tai viskas veikia elektroninis tachometras rodo kilometraza, apsukos ir greiti rodo tik va uzsidege abs lempute nors idejus senaji skydeli ji uzgesta ir vandens temperaturos dacikas pakyla ties 100C riba ir stovi vietoje nors variklis saltas tai kame ce problemos kas galetu nesutapti ka pakeisti reiktu?

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, pajemiau skydeli pilna su trijais soniniais dacikais is a6/c4 TDI 94m ir idejau i 100/c4 TDI 93m tai viskas veikia elektroninis tachometras rodo kilometraza, apsukos ir greiti rodo tik va uzsidege abs lempute nors idejus senaji skydeli ji uzgesta ir vandens temperaturos dacikas pakyla ties 100C riba ir stovi vietoje nors variklis saltas tai kame ce problemos kas galetu nesutapti ka pakeisti reiktu?
Jami skydeliu schemas ir atitinkamai perjungi fiskiu laidus.

Neprisijungęs Rimvidielis

• Įrašai: 559
    • Žiūrėti profilį
 gal kas zino kur rasti ar turi siu skydeliu schemas ? :V

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
reikia skubios pagalbos.
Neberodo prietaisu skydelyje parodymu (greicio, apsuku, kuro kiekio, temperaturos). Taip pat pries uzvedinejant neuzsidega akum.krovimo, tepalo spaudimo, imobilaizerio, abs ir kitos lemputes. Skydelio apsvietimas - veikia. Sviesos - irgi. Dar keistybe, kad sviecia salono apsvietimo lemputes, kurios paliktos "sviesti atsidarius durims" rezimu. Itariu uzvedimo spynele (nes istraukus rakta paprastai irgi uzsidega sviesos salone). Gal kas turit kitu ideju?

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Reiktu atsizvelgti i tai, kokios masinos skydelis. Nes vienur ispejimo lemputes junginejamos skydelio mikrovaldikliu, ir tai keicia viska. Kitose lemputes junginejamos ne skydelyje, ir is esmes visu lempuciu skydelis uzdegt negali.

• Žiūrėti profilį
Audi 80 B4 TDI 94m.

Puse problemos radau. Praejau saugiklius, radau jog nukepes 11 saugiklis (15A). Pakeiciau. Veikia tachometras, spydometras, kuro daviklis temperaturos daviklis bei kontrolines lemputes.
Paziurejau ka reiskia "Abblendscheinwerfer links, leuchtweitenregulierung links". Google vertimas: "Paliko šviesų žibintai, žibintų kairėje"
Cia su zibintais susije? Nes jeigu ka, visi zibintai veike ir su perdegusiu saugikliu.

Taigi, pakeitus ir pavaziavus kelis kilometrus vel visos rodykles nukaro. Paziuriu - vel perdeges. Dabar dejau jau 20A. Tai kelione iki Vilniaus atlaike.
Faktas, kad kazkur trumpina. Kur pradeti ieskoti slieku?

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Kazkurios puses gabaritai tvirtai susije su numerio apsvietimu. O numerio apsvietimas suristas su AVANT bagazines laidu pyne. Kai nusilanksto bagazynes pynes laidai, tada prasideda stebuklai. Taigi pradzioje reiktu atsikratyti bagazines laidu pynes trumpinimo faktoriaus - sutvarkyti bagazines laidus. Nors reciau reciau, bet pasitaiko ir sedan B4 80 automobiliui.

• Žiūrėti profilį
Kazkurios puses gabaritai tvirtai susije su numerio apsvietimu. O numerio apsvietimas suristas su AVANT bagazines laidu pyne. Kai nusilanksto bagazynes pynes laidai, tada prasideda stebuklai. Taigi pradzioje reiktu atsikratyti bagazines laidu pynes trumpinimo faktoriaus - sutvarkyti bagazines laidus. Nors reciau reciau, bet pasitaiko ir sedan B4 80 automobiliui.
Taip, avantas... (+) Dekui, bandysiu nuo ten ;)
Bet, jeigu tai, tai tam saugikliui perdegus turetu nebedegti gale nei gabaritai nei numerio apsvietimas?

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Neturetu degti nei tam tikros puses gabaritu svieso, nei nnumerio apsvietimas, nei skydelio apsvietimas. Bent jau tai budavo 95% visu mano turimu A80 automobiliu.

• Žiūrėti profilį
bet mano atveju visi gabaritai sviecia, visi stopai sviecia, numerio apsvietimas - sviecia, skydelio apsvietimas - irgi sviecia :)

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Jeigu visa tai veikia, o skydelis neveikia, tada islieka pacio skydelio kontaktu neveikimas. Perlituoti buti pirmas sprendimas. Kazko kito tvarkyt is staigiai galvoje neiskilo...