Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 831895 kartus)

Neprisijungęs vyciokas

• Įrašai: 1603
    • Žiūrėti profilį
Vycka, nu patikrink saugiklius, tas nieko nekainuoja ;)
tai patikrinsiu kai darba baiksiu, matai as jau puse praziurejau ant greituju, kazkaip visi geri buvo, tada laiko nebeturejau pabaik. Bet as kazkaip netikiu kad du saugikliai bus  :V

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Susirask kokį manualą kol darbe sėdi ir pažiūrėk ten saugiklių schemą, manau rasi du atskirus

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
Susirask kokį manualą kol darbe sėdi ir pažiūrėk ten saugiklių schemą, manau rasi du atskirus
nu reiks ziuret   ;)

valdasb

• Svečias
Turiu Audi A6 2,5 TDI 2000m. 132kW. Pirkai nauja prietaisų skydelį. Gal kas galėtų patarti kaip jį pririšti su VAG-COM 908.1.

Neprisijungęs mazas325

• Įrašai: 140
    • Žiūrėti profilį
Sveiki visi, gal kas zino ar nuo a6 98m - 99m tinka i a4 b5 iki 98m skydelis?

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
Buvo sugiklis sudeges :) viskas veikia ir ilgosios, ir skydelio lempute ilguju :) dekuj :)

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
Buvo sugiklis sudeges :) viskas veikia ir ilgosios, ir skydelio lempute ilguju :) dekuj :)
dėkui čia man?  :D :D :D :D :D

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Vycka, tai negi Klaustukui mašiną varei, kad saugiklį pakeistų? :D

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Turiu problemą: skydelis šviečia , kai kurios indikacijos lemputės dega , bet anei viena rodyklė neveikia (tacho , speedo , kuro , temperatūrų , slėgių , krovimo - anei viena), autocheck ir borto kompiuteris neveikia. Na , realiai kas veikia , tai laikrodis ir skydelio apšvietimas. Tai nutiko , kai norėjau pasijungt lauko temperatūros ekranėlį į skydelį. Mano didžiai nuostabai , akį patraukė išsišakojantys keli laidai nuo vienos iš spidometro jungčių , kurie užsibaigė supakuoti gražiai į medžiagą , kurią "nulukštenus" pasirodo ten yra būtent ta fyškė , kurios ir reikia. BET , kartu buvo ir nuotraukoj matoma raudona fyškė , kurioje yra laidas(laidai) - juoda-mėlyna , kas pagal lentelę "Main Feed 12V". Kadangi sujungus tą geltoną fyškę ,ekranėlyje viso labo užsidegė blyškiai lemputė ir anas nieko nerodė , galvojau , gal į tą raudoną fyškę reikėtų paduot jau tuos 12V , kadangi tokios pačios spalvinės kombinacijos laidas yra ir geltonoje fyškėje einančioje į ekranėlį. Kažkodėl šmurkštelėjau į tą fyškę ne pastovų pliusą , o pliusą , kuris atsiranda uždegus šviesas , kitaip tariant apšvietimo. Ir štai , finale turiu tokią bėdą - matyt kažkur kažką būsiu užtrumpinęs ir labai norėčiau jūsų pagalbos padedant išsiaiškinti kur ir kas čia galėjo nutikt. Tiesa , kitą skydelį pajungus tas pats , nes tas kitas skydelis 99% turėtų būt gyvas.
Štai tos trys fyškės:

O čia matosi , kad tikrai rasta fyškė atitinka tą , kurios reikia pajungt ekranėliui:

Neprisijungęs audrius a6

• Įrašai: 678
    • Žiūrėti profilį
Turiu problemą: skydelis šviečia , kai kurios indikacijos lemputės dega , bet anei viena rodyklė neveikia (tacho , speedo , kuro , temperatūrų , slėgių , krovimo - anei viena), autocheck ir borto kompiuteris neveikia. Na , realiai kas veikia , tai laikrodis ir skydelio apšvietimas. Tai nutiko , kai norėjau pasijungt lauko temperatūros ekranėlį į skydelį. Mano didžiai nuostabai , akį patraukė išsišakojantys keli laidai nuo vienos iš spidometro jungčių , kurie užsibaigė supakuoti gražiai į medžiagą , kurią "nulukštenus" pasirodo ten yra būtent ta fyškė , kurios ir reikia. BET , kartu buvo ir nuotraukoj matoma raudona fyškė , kurioje yra laidas(laidai) - juoda-mėlyna , kas pagal lentelę "Main Feed 12V". Kadangi sujungus tą geltoną fyškę ,ekranėlyje viso labo užsidegė blyškiai lemputė ir anas nieko nerodė , galvojau , gal į tą raudoną fyškę reikėtų paduot jau tuos 12V , kadangi tokios pačios spalvinės kombinacijos laidas yra ir geltonoje fyškėje einančioje į ekranėlį. Kažkodėl šmurkštelėjau į tą fyškę ne pastovų pliusą , o pliusą , kuris atsiranda uždegus šviesas , kitaip tariant apšvietimo. Ir štai , finale turiu tokią bėdą - matyt kažkur kažką būsiu užtrumpinęs ir labai norėčiau jūsų pagalbos padedant išsiaiškinti kur ir kas čia galėjo nutikt. Tiesa , kitą skydelį pajungus tas pats , nes tas kitas skydelis 99% turėtų būt gyvas.
Štai tos trys fyškės:

O čia matosi , kad tikrai rasta fyškė atitinka tą , kurios reikia pajungt ekranėliui:

tai greiciausiai saugikli busi sudegines ,jei ir kitas skydelis neveikia persizek saugiklius

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
greiciausiai sumaisei laidus,  nes kitur melynas/juodas laidas buna illiumintation feed +12v. cia ekranelio pin'u reiksmes, aisku, pries tai reikejo testeriu patikrint abi laisvas fyskes, kad nebutu pasekmiu.. bandyk tikrtint saugiklius

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
O saugikliai tik po kapotu , ar dar yra kur kitur? Nes tie po kapotu lyg visi sveiki... Bandysiu dar kartą pertikrint , žinoma...  :V

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
O saugikliai tik po kapotu , ar dar yra kur kitur? Nes tie po kapotu lyg visi sveiki... Bandysiu dar kartą pertikrint , žinoma...  :V
Nebuna lyg sveiki.Arba sveiki,arba ne.

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Visus po kapotu pertikrinau - geri  :V
blin , labai prašau žmonės , padėkit :-{

Ten tas kur kyštelėjau apšvietimo pliusą buvo kiek žinau Airbag'o jungimas  :V
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 06, 17:27:48 sukūrė quattro »

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
Visus po kapotu pertikrinau - geri  :V
blin , labai prašau žmonės , padėkit :-{

Ten tas kur kyštelėjau apšvietimo pliusą buvo kiek žinau Airbag'o jungimas  :V
Jei kitas skydelis irgi nerodo,reiskia saugiklis,o ateiciai nemoki-nelisk,arba po to neverk.

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
ai Minai , ble tokiais postais... Nu nemoku , tai mokinuos  ?!?
Beje , problema rasta.

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Kas buvo?

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Mano klaida  :s

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
kitą kartą kai prašysi forumiečių pagalbos,tai chebra taip pat išsamiai ir pagelbės rašydami-tavo klaida,arba technikos klaida,galėsi mėgautis išsamiu paaiškinimu (y)

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
Mano klaida  :s
Jo, reiskia mano klaida.Duok durniui kelia.

donciux

• Svečias
Sweiki,padekite ispresti problema,audi v8 prietaisu skidelis isjungtam degimui sokineja temperaturos ir kuro ciferblatu rodykles,gal kas galit padet,aciu is anksto.

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
kitą kartą kai prašysi forumiečių pagalbos,tai chebra taip pat išsamiai ir pagelbės rašydami-tavo klaida,arba technikos klaida,galėsi mėgautis išsamiu paaiškinimu (y)
Tiesiog parašiau mano klaida , kad pats kaltas , jog pražiūrėjau vieną saugiklį , kuris vis dėlto buvo nusvilęs. Nenorėjau to rašyt , nes jau buvau pamiršęs , kokie čia dauguma teisūs ir mokytojai.
Kažkodėl užsienio forumuose bet ko gali klaust , tavęs ten niekas nemokys ir nesikabinės , nesiūlys išsitrint galvą ar neverkt , nelyst jeigu nemoki. Matyt ten žmonių mentalitetas kiek kitoks. Jeigu nieko nežino - nerašys , o jeigu žino , visada maloniai padės , bei kiek įmanoma išsamiau.
Žodžiu.

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
kai prašei pagalbos tai gavai atsakymų ne vieną,tačiau radęs problemą ją įsidedi į kišenę ir tyli,čia manau nepagarba forumo dalyviams kurie tau bandė padėti,negi sunku prirašyti,kad mano klaida,pražiūrėjau saugiklį? čia ne piktai,tiesiog kai bandai kažkam spresti problemą įdomu ir kaip ji išsisprendžia,o ne ačiū,viso gero,sutvarkyta,o kaip,kas taip ir lieka klaustuku...

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
kai prašei pagalbos tai gavai atsakymų ne vieną,tačiau radęs problemą ją įsidedi į kišenę ir tyli,čia manau nepagarba forumo dalyviams kurie tau bandė padėti,negi sunku prirašyti,kad mano klaida,pražiūrėjau saugiklį? čia ne piktai,tiesiog kai bandai kažkam spresti problemą įdomu ir kaip ji išsisprendžia,o ne ačiū,viso gero,sutvarkyta,o kaip,kas taip ir lieka klaustuku...
Sorry , tiesiog nenorėjau tokių postų kaip "tu toks ir anoks , va čia žioplas , nepažiūrėjai , verki" ir pan. , nes tokie visų galų meistrai reiškiasi per visas temas ir gadina nervus visiems. Bet dabar jau aišku kas ir kur , problema išspręsta.