Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 827586 kartus)

Neprisijungęs 1115

• Įrašai: 90
    • Žiūrėti profilį
jo trumposios xenon, kaip tas dalykas tvarkomas nenumanote?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

Jungi kompą ir žiūri, kame kampas. Gal pakaks klaidą nutrinti, nes lempa pastrigo, o gal koks daviklis nusibaigė (jų yra du - vienas ant priekinio kairio rašo šakės, o kitas ant galinio...)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį

Jungi kompą ir žiūri, kame kampas. Gal pakaks klaidą nutrinti, nes lempa pastrigo, o gal koks daviklis nusibaigė (jų yra du - vienas ant priekinio kairio rašo šakės, o kitas ant galinio...)
Evaldai, tu gal dalyką čiupinėjęs daugiau, smalsu man labai pasidarė, jei niekada to automatinio reguliavimo nebuvo mašinoj - jį įkergt sudėtinga? Ar geriau neprasidėt  :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

Evaldai, tu gal dalyką čiupinėjęs daugiau, smalsu man labai pasidarė, jei niekada to automatinio reguliavimo nebuvo mašinoj - jį įkergt sudėtinga? Ar geriau neprasidėt  :D

Nevark :D

Visų pirma netgi pačios pafos visai kitaip kilnojamos, nei paprastos su elektriniu valdymu :)

Neprisijungęs shilkas

• Įrašai: 182
    • Žiūrėti profilį
Tai vat noriu pasidalinti ziniom kad siandien forumietis rimvydasj padare man borto kompa, gamykliskai jo nebuvo, viskas puikiai veikia, reikejo tik pakeisti rankenele, na ir veliau jis ten pasikrapste  :) nereikejo keisti nei skydelio nieko, viskas ciki  :)  o maniau kad reikes skydeli keisti  :)
Prie to pacio gal kam yra teke tvarkyti skydelio ekrana? Pradejo issiliedineti, kuo toliau tuo blogiau, ir ar aplamai imanoma ji sutvarkyt?
Auto A4 B6 1,9 tdi :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Vasario 21, 21:54:12 sukūrė shilkas »

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Tai vat noriu pasidalinti ziniom kad siandien forumietis rimvydasj padare man borto kompa, gamykliskai jo nebuvo, viskas puikiai veikia, reikejo tik pakeisti rankenele, na ir veliau jis ten pasikrapste  :) nereikejo keisti nei skydelio nieko, viskas ciki  :)  o maniau kad reikes skydeli keisti  :)
Prie to pacio gal kam yra teke tvarkyti skydelio ekrana? Pradejo issiliedineti, kuo toliau tuo blogiau, ir ar aplamai imanoma ji sutvarkyt?
Auto A4 B6 1,9 tdi :)
Kazkokia nesamone parasei,nebent skydelis jau buvo su ekranu.Reikejo to pacio ,kuris is rankeneles padaro borto kompa prasyt kad ir ekrana sutvarkytu.

Neprisijungęs shilkas

• Žiūrėti profilį
Taip skydelis buvo su ekranu, bet rode tik lauko temperatura ir kiek galiu nuvaziuoti su kuru esanciu bake, isidejau rankenele, sukodavo man ir db pilnas borto kompas :) gal neaiskiai parasiau. Tai ar imanoma kazkaip sutvarkyti ta ekrana? Nes bijau kad neissilietu per visa ekrana

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
Taip skydelis buvo su ekranu, bet rode tik lauko temperatura ir kiek galiu nuvaziuoti su kuru esanciu bake, isidejau rankenele, sukodavo man ir db pilnas borto kompas :) gal neaiskiai parasiau. Tai ar imanoma kazkaip sutvarkyti ta ekrana? Nes bijau kad neissilietu per visa ekrana
aisku kad neaiskiai parasei.O skydeli tur but reiks keist,nes sunkiai ir brangiai taisosi.

Neprisijungęs shilkas

• Žiūrėti profilį
o jai nuo anglo rasciau ar pati ekraneli eitu pakeisti? Ir ar sunkiai? kad nereiktu rektu paskuj pririsinet :)

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
o jai nuo anglo rasciau ar pati ekraneli eitu pakeisti? Ir ar sunkiai? kad nereiktu rektu paskuj pririsinet :)
Klube kol kas niekas netvarko.Reikes turbut uzsiimt,labai populiari tema.

Neprisijungęs shilkas

• Žiūrėti profilį
na taip tema ispopuliarejo, kur jau neispopuliares po tokiu salciu :)

Neprisijungęs wilddog

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
Audi b3 . Prijunge man magnetofona (srove sujunge be fiskes ) . Magas veikia tt. , ijungiau artimas sviesas - dingo apsivetimas spidometro ir ventiliatoriaus/automato raidziu. Pakeite 14 saugikli (spidikas , numeriu apsivetiams,  apsvietimas po kapotu ) . Vel ijungiu maga ir artimos - nepasidalino , vel nedega salone . Saugiklis ne prie sikart - perdege greiciauisai spidometre esantys sviesos intensyvumo reguliatorius (numerio ir po kapotu apsvietimas veike ant to pacio saugiklio ) . Klausimas : kurioi vietoi mago sujungimas blogas , kaip pataisyt galima :) ?

Natuyraliai reiks ir spidometra visa keist arba taisyti perdegusia vieta , bet visu pirma mages sujungima (srove) reik pataisyt . aciu.

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
Audi b3 . Prijunge man magnetofona (srove sujunge be fiskes ) . Magas veikia tt. , ijungiau artimas sviesas - dingo apsivetimas spidometro ir ventiliatoriaus/automato raidziu. Pakeite 14 saugikli (spidikas , numeriu apsivetiams,  apsvietimas po kapotu ) . Vel ijungiu maga ir artimos - nepasidalino , vel nedega salone . Saugiklis ne prie sikart - perdege greiciauisai spidometre esantys sviesos intensyvumo reguliatorius (numerio ir po kapotu apsvietimas veike ant to pacio saugiklio ) . Klausimas : kurioi vietoi mago sujungimas blogas , kaip pataisyt galima :) ?

Natuyraliai reiks ir spidometra visa keist arba taisyti perdegusia vieta , bet visu pirma mages sujungima (srove) reik pataisyt . aciu.
Taigi pats viska papasakojai,nebent vietoj zodzio pajungiau pavartojai pajunge.Pasijunk teisingai,pasitaisyk skydeli ir bus viskas ciki.

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Tai kas per sudarankiai junge? Minusa prie gabaritu pajunge. :O Vaziuok pas normalius meistrus.

Neprisijungęs wilddog

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
Aciu uz atsakyma! 20 lt sumokejau , pajunginejo vaziuokles meistras:D
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Vasario 23, 07:31:57 sukūrė wilddog »

Neprisijungęs 1115

• Įrašai: 90
    • Žiūrėti profilį
gal jus zinote kur gaitu melsvu ar baltu h6w gabaritu? nes toks vaizdas kad visoje Lietuvoje nera :/ nes labai rezia spalva nuo trumpuju xenon ta geltona sviesa.
aciu

Neprisijungęs Jonas_

• Įrašai: 58
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
pas mane nesviecia langui pakleti tie mygtukai, tiksliau tik vienas sviecia is visu 4, kur ten kokia lempute keiciasi? nes isardes radau tik toki vaizda

ir dar prie to paties, peciukui apsvietimas dinges, kurioje vietoje lemputes randasi?
Masina: Audi Cabrio 94'

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
jungtuku viduje viska rasi, o peciuko rankeneles neemes, rasi varztus, juos nusukes nuimsi apdaila ir rasi lemputes

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
dekui uz nuorodeles.visaks puikiai issiarde.o ten dedasi pasrastas diodukas ir viskas? ner ten koks imantrus.nes kai langu valdymo jungikliui keiciau lempukus tai klause 12 ar 24v jie. o al dar kas zino kokie lmpukai dedasi i lauko temperaturos ekraneli?nes ir as nedega pas manes.
Paprastas mažas raudonas diodas, tik nuo jo man apšvietimo per mažai todel buvau pabandęs skaidrų įdėti tai žiebia taip, kad naktį važiuojant nekomfortiška jau darosi :-] reiks kokio dar biški silpnesnio ieškoti

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
pas mane nesviecia langui pakleti tie mygtukai, tiksliau tik vienas sviecia is visu 4, kur ten kokia lempute keiciasi? nes isardes radau tik toki vaizda

ir dar prie to paties, peciukui apsvietimas dinges, kurioje vietoje lemputes randasi?
Masina: Audi Cabrio 94'

ar sunku praversti pora psl atgal? analogiskas klausimas jau buvo...

http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,12873.855.html

Neprisijungęs Jonas_

• Įrašai: 58
    • Žiūrėti profilį
dekui uz atsakyma, nu persiprasau ieskojau nuo pradziu temos bet neradau ko reikejo

Neprisijungęs vyciokas

• Įrašai: 1603
    • Žiūrėti profilį
Va tokia beda, pastebejau kad ijungus ilgasias sviesas nedega skydelyje ilgu sviesu lempute, ilipu paziuret, tai nedega desnes puses ilgoji lempa, pakeiciau i nauja vistiek nedega, kame cia beda gali but, gal kas galit padet? Gal yra kokie atskiri saugikliai?? Audi S8 2000m.

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
o gal skydeli lempute perdegus?

Neprisijungęs vyciokas

• Įrašai: 1603
    • Žiūrėti profilį
o gal skydeli lempute perdegus?
Na sakykim perdege (kas labai neiprasta), bet tai kodel nedega viena ilga fara, nors ir 10 lempuciu pakeistum????

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Vycka, nu patikrink saugiklius, tas nieko nekainuoja ;)