Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 827488 kartus)

Neprisijungęs giedriuxxx

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
oj pamirsau parasyt atsiprasom :) audi 100 c4 2.5tdi

Neprisijungęs giedriuxxx

• Žiūrėti profilį
ir dar uzmirsau 92 metai :) ir dar klausimas ar ten ka paciam tvarkyt imanoma ar pirkt kita geriau gaunas :)

Neprisijungęs Baracuda007

• Įrašai: 28
    • Žiūrėti profilį
 pasikeiciau lemputes tas kurias reikejo perlituoti perlitavo tik kur rodo perjunginejamas pavaras biski grybauja, tarkim ryciagas stovi ant P o skydelyje rodo pvz N. kas gali buti  ?
ir dar prie to pacio- viska pakeitus pradejo mirkseti sauktukas

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
oj pamirsau parasyt atsiprasom :) audi 100 c4 2.5tdi
Jo taip ir yra.Teks keist perjungeja,Kaune galiu pakeisti ta detale,arba idet kita perjungeja.

Neprisijungęs giedriuxxx

• Žiūrėti profilį
na matai kaunas man tolokai visas simtas km nu gal man proto uzteks paciam pasikeist tikiuos :)ir labai didelis aciu uz pagalba ;)

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
Tokiu atveju teks pasikeisti.

Neprisijungęs Klebonas

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, :)

Na nedidele beda istikio , bet vistiek siek tiek kelia diskomforta :) uzgeso tachometro rodykles apsvietimas ir viena lempute pacio skydelio apvietimo.. kokiu principu keiciasi tos lemputes? nuardant visa priekine panele? ar kaip? :)

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
elementariai:isimi skydeli ir keiti.

Neprisijungęs mynde474

• Įrašai: 88
    • Žiūrėti profilį
Sveiki nenorejau kurt temos be reikalo tai uzklausiu cia.Auto a6 1995 2.5 tdi automatas 85kw.Kai salta masina uzkuri skydeli nedega D raide masinai pasilus kelias minutes uzsidega D raide.Kai masina silta tai viskas ok.Norejau suzinot ar cia elektroi beda ar cia parodo kad pasilus masina ir galima vaziuot.Dekui visiems

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
Sveiki nenorejau kurt temos be reikalo tai uzklausiu cia.Auto a6 1995 2.5 tdi automatas 85kw.Kai salta masina uzkuri skydeli nedega D raide masinai pasilus kelias minutes uzsidega D raide.Kai masina silta tai viskas ok.Norejau suzinot ar cia elektroi beda ar cia parodo kad pasilus masina ir galima vaziuot.Dekui visiems
cia tik skydelio problema, nieko rimto nesinervuok tik aki erzina. pas mane po skydelio remono isviso kaip pasyla lieka tik P R ir 1
 o visa kita uzgesta.reiktu issimti ir isvalyti kontaktus ekranelio.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs mynde474

• Įrašai: 88
    • Žiūrėti profilį
Aisku dekui atsilus orui reiks pasikrapstyt

Neprisijungęs vyciokas123

• Įrašai: 59
    • Žiūrėti profilį
gal kas turit parduot viena h1 6000k xenonine lempute?arba jei nelabai brangiai tai dvi pajamciau iskart ;) dekui p.s veiksmas vilniuj

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
gal kas turit parduot viena h1 6000k xenonine lempute?arba jei nelabai brangiai tai dvi pajamciau iskart ;) dekui p.s veiksmas vilniuj
nuvažiuoji į "Madą" ir nusiperki naują už kokį 60 lt.........

Neprisijungęs monte 2,6 qattro

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
sveiki pas mane a4 96m 2,6 QATTRO    nesenei susipirkau   ir nerodo pas mane nei rydos nei kiek gali nuwaziot   su benzu   nu krc kompas  rodo  rik kalonele :D  ir   tas  wisokias   nesamones  skyscius ir t.t  o tu   wisu  kilometrazu nerodo , kiek  gali kainuot tvarkymas ? ir kas cia  gali but

Neprisijungęs GotMilk?

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
Sveiki visi. Tai pirmas mano postas sitam forume. Visa gyvenima vazinejaus tik su BMW o dabar nusprendziau persest ant Audi (reik gyvenime kazka keist). Bet aisku kaip nusiperki masina visada buna kazkokiu problemu (nebent imt is salono). Zodziu isigijau Audi A3 (2000m.) 1.8T (132kW). Sutvarkiau kelis rimtesnius gedimus bet liko dar 3 kurie trugdo ramiai miego. Zemiau pateikiu nuotrauka ir apie kiekviena problema atskirai. [ P.S. As garantuotas kad sitos problemos jau buvo aptartos sitam forume N kartu taciau nuosirdziai sakau kad tikrai neturiu laiko perziurinet visu postu, taigi tikiuos kad geranoriski nariai man pades ]

Problema Nr. 1: Kaip ir viskas aisku. Puses nesimato ka ten raso

Problema Nr. 2: Tik uzvedus masina (nors jinai ir salta) is karto rodo 70-80 laipsniu, kai susila variklis visa laika rodykle laikos ties 110. Pamatavom su specialiu termometru rodo 90 laipsniu. Termostatas naujas, ventiliatoriai isijungia kaip ir turi but. zodziu variklis dirba idealiai. Ka patarsit?

Problema Nr. 3: Kai benzo rodykle yra ties ta mano nupiesta geltona rodyklele tada bakas buna praktiskai tuscias (3-4 litrai). Kodel rodo daugiau nei yra bake ?

Laukiu jusu komentaru, pasiulymu, sprendimu, kontaktu kur tvarkyt ir panasei :) Is anksto aciu visiems kas nepatinges parasyt.

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
manau kazkas nagucius i skydeli kiso, ir rodykles sudejo neteisingai..

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
1. Ekraniuką paprasčiausia yra pasikeisti, nelabai kas audi ir tvarko.
2 - 3. Blogai sudėtos rodyklės. Teisingai kolega pasakė, kad kažkas nagus tenai kišo... Perdėk rodykles kaip turi būti ir viskas.

Neprisijungęs pamises del 0000

• Įrašai: 865
    • Žiūrėti profilį
kaune taiso lcd bet kai skambinau sake daug kainuoja va tel 861622936

Neprisijungęs schwarzmanek

• Įrašai: 214
    • Žiūrėti profilį
Sveiki visi. Tai pirmas mano postas sitam forume. Visa gyvenima vazinejaus tik su BMW o dabar nusprendziau persest ant Audi (reik gyvenime kazka keist). Bet aisku kaip nusiperki masina visada buna kazkokiu problemu (nebent imt is salono). Zodziu isigijau Audi A3 (2000m.) 1.8T (132kW). Sutvarkiau kelis rimtesnius gedimus bet liko dar 3 kurie trugdo ramiai miego. Zemiau pateikiu nuotrauka ir apie kiekviena problema atskirai. [ P.S. As garantuotas kad sitos problemos jau buvo aptartos sitam forume N kartu taciau nuosirdziai sakau kad tikrai neturiu laiko perziurinet visu postu, taigi tikiuos kad geranoriski nariai man pades ]

Problema Nr. 1: Kaip ir viskas aisku. Puses nesimato ka ten raso

Problema Nr. 2: Tik uzvedus masina (nors jinai ir salta) is karto rodo 70-80 laipsniu, kai susila variklis visa laika rodykle laikos ties 110. Pamatavom su specialiu termometru rodo 90 laipsniu. Termostatas naujas, ventiliatoriai isijungia kaip ir turi but. zodziu variklis dirba idealiai. Ka patarsit?

Problema Nr. 3: Kai benzo rodykle yra ties ta mano nupiesta geltona rodyklele tada bakas buna praktiskai tuscias (3-4 litrai). Kodel rodo daugiau nei yra bake ?

Laukiu jusu komentaru, pasiulymu, sprendimu, kontaktu kur tvarkyt ir panasei :) Is anksto aciu visiems kas nepatinges parasyt.

Pradziai gerai butu prijungti vag-com'a prie paneles ir padaryt "output test" ir siaip paziuret ar kokiu klaidu nerodo. Abejoju ar cia rodyklese beda.

Neprisijungęs andzeika

• Įrašai: 483
    • Žiūrėti profilį
manau paprasciausiai pradziai rodikles pareguliot. man paciam buvo,sudejau blogai isrinkes ir griba rode. o su ekraniukais audi vw liga.

robrem

• Svečias
Dėl benzino ir temperatūros rodmenų bėda yra tikrai ne rodyklėse. Užsienio forumuose yra begalė temų dėl šios problemos, kaip ją išspręsti neaišku. Teisingiausias kelias-pakeisti visą skydelį

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
o siaip benzino rodmeny reguliuojasi is vagcom. Gal kazkas nukilino dumpa skydelyje. Tereikia irasyti sveika koki..

Neprisijungęs andzeika

• Įrašai: 483
    • Žiūrėti profilį
sveiki gal kam teko skidelio apsvietimo diodus perlituot? noriu kitos spalvos pasikeist,bet parduotuvei klausia kokie parametrai ir nezinojau ka atsakit. gal kas zino? masina golf 4 bet manau audi tiepatis bus. aciu isanksto  (h)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
lešiniams B4,C4-A6(C4) žibintams turiu spec. adapterius kad D2S įsidėt, su teisingu fokusavimu........
gal turi foto to adapterio? ir kiek nori už tokius?

Neprisijungęs stankonis

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, sorry jei pasikartos klausimas, bet 50 puslapiu skaityti kad suzinot ar buvo jau toks tai nesinori. :) zodziu toks klausimas, a6 (c4) kur yra virs borto kompo langelio dar vienas ekraniukas tai jis sviecia jei kas negerai arba mirksi, bet jokio paveiksliuko nerodo.. kas galetu buti? ar kad jis veiktu reikia jau visa skydeli keisti?
ir kur po kilometrazu rodo temperatura atskiras langelis, tai jis ir turi nesviesti? nes pas mane jis nesviecia ir tamsiu paros metu reikia su telefonu pasisvietineti jei nori pasiziuret lauko temperatura :)
ir nesviecia pora lempuciu, tam gale kur rodo tepalu temperatura ir akumo krovima. ar sunkiai keiciasi tos lemputes? laukiu ir dekoju uz patarimus :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 23, 12:18:40 sukūrė stankonis »