Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 804560 kartus)

xxx

• Svečias
Sveiki,

Pas mane numirė spidometro ir pečiuko valdymo apšvietimas (visa kita spidometre veikia). Saugiklį tikrinau, nors atrodė geras, vistiek pakeičiau, bet nieko. Pabandymui įdėjom iš draugo mašinos spidometrą su  veikiančiu apšvietimu, tačiau pas mane vistiek nedegė. Buvom pajungę kitą šviesų perjungimo mechanizmą, tai irgi nepadėjo. Skaičiau čia forume, tačiau pas dauguma buvo nudegę spidometre takeliai, o pas mane net kitas spidometras nešvietė, tai reiškia, kad kita bėda.
Gal kas galit padėti???
Auto Audi Coupe 2.0L, 90m.

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Varyk i audi fanus, ten uzbomborduos pasiulymais. o is tikruju pasikeisk saugikli.

xxx

• Svečias
Varyk i audi fanus, ten uzbomborduos pasiulymais. o is tikruju pasikeisk saugikli.
Juk rašiau, kad saugiklį pakeičiau...

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
Juk rašiau, kad saugiklį pakeičiau...
Arba ne ta saugikli pakeitei,arba kreipkis i elektrika,pvz.mane

xxx

• Svečias
Gal dar kas nors turite kokių minčių??

Neprisijungęs xoom

• Įrašai: 121
    • Žiūrėti profilį
@minas o kaip skaiciuojamos ar parodomos kuro sanaudos..? jei konkreciai tai A4 95m 1.9TDI be borto kompo bet kiek zinau galima pasijungt.. bet mane domina ne tik pasijungt o ir zinot kaip suformuojama ta informacija ar analoginis signalas :)

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
@minas o kaip skaiciuojamos ar parodomos kuro sanaudos..? jei konkreciai tai A4 95m 1.9TDI be borto kompo bet kiek zinau galima pasijungt.. bet mane domina ne tik pasijungt o ir zinot kaip suformuojama ta informacija ar analoginis signalas :)
O kodel tu mane taip ziauriai uzpuolei?Prisijungi daug laidu pagal schema,o koks ten signalas tau sprest,as aukstom materijom senai nevaikstau.

Neprisijungęs xoom

• Žiūrėti profilį
o kad as nieko nepuoliau :) tiesiog pasirode kad gal zinosi :) o laidu tai manau  nereik daug :) 9pin ir vss signala :) tik butu gerai kad butu kas su skopu paziurejes kas ten realiai vyksta :)

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
o kad as nieko nepuoliau :) tiesiog pasirode kad gal zinosi :) o laidu tai manau  nereik daug :) 9pin ir vss signala :) tik butu gerai kad butu kas su skopu paziurejes kas ten realiai vyksta :)
Rusai sako:durak s iniaciatyvai.

Neprisijungęs xoom

• Žiūrėti profilį
nu toki dideli apsiskaityma pasilik sau.. (!?) as normaliai paklausiau.. nematau cia durnumo..

xxx

• Svečias
Sveiki,

Pas mane numirė spidometro ir pečiuko valdymo apšvietimas (visa kita spidometre veikia). Saugiklį tikrinau, nors atrodė geras, vistiek pakeičiau, bet nieko. Pabandymui įdėjom iš draugo mašinos spidometrą su  veikiančiu apšvietimu, tačiau pas mane vistiek nedegė. Buvom pajungę kitą šviesų perjungimo mechanizmą, tai irgi nepadėjo. Skaičiau čia forume, tačiau pas dauguma buvo nudegę spidometre takeliai, o pas mane net kitas spidometras nešvietė, tai reiškia, kad kita bėda.
Gal kas galit padėti???
Auto Audi Coupe 2.0L, 90m.
Siandien su paprastu testeriu (panasus i atsuktuva su laiduku) bandziau ziureti ar junginejant sviesas, geltonoje fyskeje ateina pliusas. Tai va, kai ijungiu gabaritus, vienu laiduku i geltona fyske ateina pliusas, nes testeriukas uzsidega, kai isjungiu sviesas, testeriukas uzgesta. Dar vienu laiduku yra pastovus pliusas. Jei junginejant sviesas, pliusas ateina iki spidometro, tai speju, kad iki spidometro viskas gerai. Siaip buvom ideje veikianti spidometra nuo audi coupe 2.3 B4, taciau pas mane apsvietimas neveike vistiek. Ar gali buti, kad paprasciausiai netiko tas spidometras nuo 2.3 i mano 2.0 ir todel neveike apsvietimas??? Siaip visa kita spidometre veike (tolimuju sviesu lempute, posukiai ir t.t.).

xxx

• Svečias
Viskas, galu gale apsvietimas spidometre veikia (aa) Idejom pabandymui dar kita spidometra ir jis veike.

Neprisijungęs Baracuda007

• Įrašai: 28
    • Žiūrėti profilį
nawa pasikeiciau lemputes tas kurias reikejo perlituoti perlitavo tik kur rodo perjunginejamas pavaras biski grybauja, tarkim ryciagas stovi ant P o skydelyje rodo pvz N. kas gali buti  ?
ir dar prie to pacio- viska pakeitus pradejo mirkseti sauktukas :O

Neprisijungęs Ewa$

• Įrašai: 148
    • Žiūrėti profilį
sveiki pas mane pasidare kazkokia anomalija   (z) auto audi b4 2.0 atejau ryte yjungiau degima ir apsukos pakilo iki 500 rpm dar neuzkurus :O kas cia galetu buti? gal kas esate susidure?

P.S. prie neto retai būnu tai nepūliuokit kad galėjei paieškot. Ačiū už nuomonę  ;)

Neprisijungęs viduxas

• Įrašai: 28
    • Žiūrėti profilį
dega air bag lempute, anksciau budavo ijungi degima uzsidega o kai uzvedi uzgesta.audi a4 1998m?dekui.

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Jungi Vag-com ir ziuri kas per bedos

Neprisijungęs Diezel

• Įrašai: 227
    • Žiūrėti profilį
Sveiki kas gali butu pas b4 2.0 kad nesisuka kilometrazas,kartais veikia,kartais ne. Pakeistas skydelis i kita irgi ta pati daro  :E

Neprisijungęs Andev

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
Nunulini važiuodamas?  :D

Neprisijungęs Diezel

• Žiūrėti profilį
Pirkta jau su tokiu,pakeistas spydometras bet beda liko. Prie to pacio gal kas zino kur stovi nuvaziuoto atstumo daviklis? Greiciu dezeje?

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
greicio dezeja tas daviklis magnetinis, o del to kad nesisuka km tai ne jame beda, pas mane tas pats buvo, bet beda jau cia visiems zinoma, dantratukas nulauztas ir jis pas tave kartais uzkabina o kartais ne :) pasiziurek yra atskira tema sitam reikalui tvarkyti ;)

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
Sveiki kas gali butu pas b4 2.0 kad nesisuka kilometrazas,kartais veikia,kartais ne. Pakeistas skydelis i kita irgi ta pati daro  :E
Galiu abu sutaisyt.

Neprisijungęs giedriuxxx

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
Gal kas gali pasakyt kame reikalas nedega skydelio apsvietimas ,pelenines, bardaciokio, pazibinciai visi 4 , numerio apsvietimas

Neprisijungęs Diezel

• Žiūrėti profilį
Saugiklius ziurejai?

Neprisijungęs giedriuxxx

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
na ziurejau visi sveiki nes ten 3 saugikliai gaunas ir kiek mano zinios elektrines leido paziurejau kad neateina net sriove i tuos 3 saugiklius

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
parasytum kokia masina ir metai butu lengviau,pagal pozymius suluzo sviesu perjungejo plastmasiukas.