Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 840650 kartus)

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
Tai ir nekrauna, jei negauna suzadinimo is skydelio. Arba reikia gerai uzgazuoti, kad krauti pradetu. Akumo krovimo lempute skydelyje atlieka suzadinimo vaidmeni.

Butent taip man ir paaiskino ;) (y)

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Oi buvo reikalu cia su situo bajeriu. Vienai klijentei perdege lempute krovimo, o moteriske vazineja mazom apsukom, nuseda akumas, o kartais kai uzgazuoja viskas ciki, krauti pradeda. Ir taip vargo kelis menesius, ir man prota kniso. Paskui kai uzgeso kely, nuvazivau ir kai realiai viska pamaciau, aisku pasidare.  :-]

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Oi buvo reikalu cia su situo bajeriu. Vienai klijentei perdege lempute krovimo, o moteriske vazineja mazom apsukom, nuseda akumas, o kartais kai uzgazuoja viskas ciki, krauti pradeda. Ir taip vargo kelis menesius, ir man prota kniso. Paskui kai uzgeso kely, nuvazivau ir kai realiai viska pamaciau, aisku pasidare.  :-]
Taip,buna ir kontaktas dingsta prie suzadinimo lemputes,bet siuo atveju zmogus isigudrino be skydelio vazineti ir da stebisi,kad nekrauna.

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
Man regis jei snd nepasitvarkysiu savo grabo skydelio reikes kreiptis cia kad kas duotu kontakta kokio meistrioko :)
1. Nedega visai skydelis (ai subiesino), nepaisant to ijungus sviesas nebedega ir klimos apsvietimas (speju skydelio reostatas).
2. Neapsviestas elektrinis laikrodis
3. Nesisuka (neveikia) psiaudo mechaninis laikrodis...

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
Gal kas turit audi a6 c4 skydelio pinu schema, kur kuris kam.
Ir schema pacio skydelio?

Neprisijungęs Ra1mis

• Įrašai: 146
    • Žiūrėti profilį
To lialius.Aš manau,kad tau saugiklis perdegė.Man taip buvo.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Spalio 06, 19:19:24 sukūrė Kryžiokas »

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
Tai buvo pirma ka patikrinau :D:Ddabar skydelis stovi paskerstas, keisiu blogas lemputes kuriu yra neviena ir lauksiu gal kas inmes schema elektros... Nes pats nerandu, ner softo tinkamo :(

Neprisijungęs Ra1mis

• Įrašai: 146
    • Žiūrėti profilį
Tai buvo pirma ka patikrinau :D:Ddabar skydelis stovi paskerstas, keisiu blogas lemputes kuriu yra neviena ir lauksiu gal kas inmes schema elektros... Nes pats nerandu, ner softo tinkamo :(
Kai rasi ka nors parašyk

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
Na kazkokia kreiva elektros schema radau, bet nzn ar ta.
Reikes kelt makulatura kur nors ieskot, gal kokia papildomai rele yra kuri stovi ne skydelyje kuri atsakinga uz iliuminacija.

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
Reikes kelt makulatura kur nors ieskot, gal kokia papildomai rele yra kuri stovi ne skydelyje kuri atsakinga uz iliuminacija.
Atsipeikek,kokia rele?Nuvaziuok i Baltasiske i Alsauga ir sutvarkys.

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
Kokia baltasiske :D i druskininkus ji riedes tik tada kai jau kapitalini darysiu :D o iki to laiko wln tai i darba reikia vazinet :)

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
Kokia baltasiske :D i druskininkus ji riedes tik tada kai jau kapitalini darysiu :D o iki to laiko wln tai i darba reikia vazinet :)
Nu jo ,Vilniuj sunkiau.

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
Nu jo ,Vilniuj sunkiau.
Tiesiog kartu nesinori metodo "per sikna" kad laida nuo bala zino kur tiesiai atves ir shves man viskas :D

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
Nezinau nuo kurio galo pradeti ieskoti slieku, tai pasiklausiu jusu. Gal kam yra buve:
Vaziuojant per nelygumus kai vienos asies ratai (ypac priekiniai) nevienodai pevazineja kokia kliuti, ir masina pasimaskatuoja i sonus - sumirksi trumpai skydelyje raudona lempute "sauktukas". Anksciau tokio bajerio nepastebedavau. Apsukos buna mazdaug nuo 1000 ir iki 2000 rpm.
Gal kam yra buve ar zinote kodel taip yra?
Ar tam gali tureti itakos kietinta pakaba ir R17?
B4 Tdi 66kw.

Cezaris

• Svečias
GAl kas turit pilna audi c4 skydeli ir parduodat dalimis,reikia laikrodzio ir tepalo tem.rodiklio,taip pat 280km/h ciferblato,gal zinot kas daro ar galetu pigiau padaryt. 864548952 dekingas

Taip pat kai duodu siek tiek gazo,skydelyje atsiranda sauktukas,pamirkcioja ir vel  gerai.. Cia kas nors su abs gal?
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Spalio 07, 00:13:51 sukūrė Cezaris »

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
Nezinau nuo kurio galo pradeti ieskoti slieku, tai pasiklausiu jusu. Gal kam yra buve:
Vaziuojant per nelygumus kai vienos asies ratai (ypac priekiniai) nevienodai pevazineja kokia kliuti, ir masina pasimaskatuoja i sonus - sumirksi trumpai skydelyje raudona lempute "sauktukas". Anksciau tokio bajerio nepastebedavau. Apsukos buna mazdaug nuo 1000 ir iki 2000 rpm.
Gal kam yra buve ar zinote kodel taip yra?
Ar tam gali tureti itakos kietinta pakaba ir R17?
B4 Tdi 66kw.

Abs yra?

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
stabdziu skyscio uztenka mariau? :) pas mane buvo tas pats su skysciu. dapiliau ir viskas ok  ;)

• Žiūrėti profilį
o siaip, ka sauktukas reiskia? ar turi daug reiksmiu? :)

reikes paziuret... lyg ir buvo normoj. beje, jeigu ka, koks pilasi i beskes stabdziu skystis?

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
Seip ka manot apie sprendima per sikna del skydelio apsvietimo,
atsisekiau kuriuo laidu paduodama elektra is fishkes, ir ji prilituot prie reostato tiesiai maitinti ir tada ir skydelis sviecia ir klima sviecia :) Ir viskas reguliuojasi ?:)
Nes pasikelus ETKA maciau kazka panasaus i iliumination relay - arba naktinis darbas jau man stoga nurove

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
kokia reiksme sauktuko, tokio didelio per visa ta borto kompa, jis kartais uzsidega uzvedus masina,toks raudonam apskritime, ir tris kartus supypsi per kolonkes masinos garsas. po kokiu 3 sekundziu uzgesta tipo viskas ok.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
kokia reiksme sauktuko, tokio didelio per visa ta borto kompa, jis kartais uzsidega uzvedus masina,toks raudonam apskritime, ir tris kartus supypsi per kolonkes masinos garsas. po kokiu 3 sekundziu uzgesta tipo viskas ok.

Kaip su stabdžių skysčiu reikalai?

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
Seip ka manot apie sprendima per sikna del skydelio apsvietimo,
atsisekiau kuriuo laidu paduodama elektra is fishkes, ir ji prilituot prie reostato tiesiai maitinti ir tada ir skydelis sviecia ir klima sviecia :) Ir viskas reguliuojasi ?:)
Nes pasikelus ETKA maciau kazka panasaus i iliumination relay - arba naktinis darbas jau man stoga nurove
Na va, ryte pauostyta kanifolija, du taskiukai su lituokliu ir skydelis veikia :D:D
Tik va kitas klausimas kaip zinoti apatine juostele prietaisu skydelyje tai tep daviklis isores ar borto PC eilute?
Nes stovi tuscia nepanaudota fishke, juostele yra ta, o i ja laido ner :(
p.s. AUdi a6 c4 skydelis.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Spalio 09, 13:00:55 sukūrė lialius »