Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 840678 kartus)

mindaugas1000

• Svečias
yra tokia problema audi 80(b4kebulas) 94m.  uzvedus varikli kartais pradeda takset rele po spidometru kur yra blokas,tuo metu kai sutaksi visur sviesa tolygiai sumirksi. kai sutaksi sumazeja 14.3volto iki 14.2volto ir vel gryzta i 14.3. ten yra trys reles 214,205,364 ir kompiuterio kazkokia dar. tas 214,205,364 pakeiciau i kitas geras ,vistiek taksi kartais. ant kompo pajungus tik rodo vandens temperaturos daviklio gedima ,pakeitus,gedimo nera ir vistiek taksi .kas gali buti per problema?

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
ar cia normalu kad xenon lempute po dvieju metu degimo per viduri issipute, beje ir sviecia silpniau?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Kad išsipūtė, tai nesąmonė, nes ji ir nauja su tuo burbuliuku būna,nebent aš nematau kito išsipūtimo kokio, o kad spalvą nuo laiko keičia, tai irgi realu. Kiek foto matau, tai jau jai nebeilgai beliko šviesti...

Neprisijungęs CrazyCripple

• Įrašai: 125
    • Žiūrėti profilį
Pasikeiciau skydeli, naujame rida elektronine, kaip atsukt atgal, kad testi senojo skydelio pardymus?
C4 2.5tdi. Beje naujas skydelis 95m jei tai kiek padeda.

Neprisijungęs Vyttelis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 1342
    • Žiūrėti profilį
Na,šiam skydeliui koreguoti ridą neįmanoma.Domėjausi tuo,žinau,man irgi pakeitus skydelį tos ridos norėjosi,bet to padaryti negalima  :)

• Žiūrėti profilį
Kad išsipūtė, tai nesąmonė, nes ji ir nauja su tuo burbuliuku būna,nebent aš nematau kito išsipūtimo kokio, o kad spalvą nuo laiko keičia, tai irgi realu. Kiek foto matau, tai jau jai nebeilgai beliko šviesti...

is ko matai kad neilgai sviesti liko?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

Kai burbuliukas pajuoduoja, tada jau skaitoma, kad neilgai bešvies lemputė

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
Pasikeiciau skydeli, naujame rida elektronine, kaip atsukt atgal, kad testi senojo skydelio pardymus?
C4 2.5tdi. Beje naujas skydelis 95m jei tai kiek padeda.
galima atsukt kiek reikia, pm......

• Žiūrėti profilį

Kai burbuliukas pajuoduoja, tada jau skaitoma, kad neilgai bešvies lemputė

siaip burbuliukas nepajuodavo, tik geltonas taskas atsirado. Klausiu, nes kazkaip suprastejo sviesa, gal reik bandyt lesius pasivalyt...

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
tokia jau tu xenonu dalia...pas mane tas pats buvo... :D kol galiausiai vienas perdege... :) pas visus kazkaip pastebejau komplektuose vienas pareina...o kitas sviecia gerai ir laiko gerai :D

Neprisijungęs Heaton

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
Sveiki.i c4 idejau pilna prietaisu skydeli nuo a6 .pasiekus 2100rpm pradeda pipseti ir sviesti tepalo lempute.vaziuojant toliau virs 2100rpm lempute tik dega.taspats vyksta ir nevaziuojant.zodziu pasiekus sia apsisukimu riba.kas cia galetu buti?

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
pauliau, ne releje beda, o skydelyje.. trumpina, užtai ir išmuša saugiklį.. dažniausiai nukepa vienas platos kontaktas, jei po to jį sulituoji, būna pažeistas diodas berods, stovintis ant to takelio, apšvirytimas paveikia trumpai, po to išmuša saugiklį.. įstačius naują, išmuša iškart arba po kurio laiko.. asmeniškai man pačiam taipo buvo.

Blem tu visiskai teisus- ir pas mane tas takelis perkepa, du kartus jau litavau... Ar yra budas sita problema sutvarkyt, ar pades tik donoras skydelis?
P.S. kas per velnias yra sitas dalykelis raudonai apibreztas?
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Rugsėjo 15, 22:34:07 sukūrė powliuz »

Neprisijungęs Žora

• Įrašai: 1459
    • Žiūrėti profilį
Ten kontaktai mini chekui.

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį

ten kontaktai Borto kompui (geltona) + autochekui ;) paprasto controlerio ir minicheko  kontaktai yra aukščiau, (raudona) o į minicheką ir autocheką + jau jungiasi papildoma fyškė ;)

« Paskutinį kartą keitė: 2009 Rugsėjo 16, 09:41:22 sukūrė Adrian »

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
pauliau, ne releje beda, o skydelyje.. trumpina, užtai ir išmuša saugiklį.. dažniausiai nukepa vienas platos kontaktas, jei po to jį sulituoji, būna pažeistas diodas berods, stovintis ant to takelio, apšvirytimas paveikia trumpai, po to išmuša saugiklį.. įstačius naują, išmuša iškart arba po kurio laiko.. asmeniškai man pačiam taipo buvo.

Blem tu visiskai teisus- ir pas mane tas takelis perkepa, du kartus jau litavau... Ar yra budas sita problema sutvarkyt, ar pades tik donoras skydelis?
P.S. kas per velnias yra sitas dalykelis raudonai apibreztas?

nu, o ka aš ir sakiau? ir dar "išminčiai" ginčijosi kad taip nebūna... šiaip, sulytavus takelį netūrėtų daugiau nukept, nebent kažkur dar trumpija  :V nes kaip minėjau, nukepus takeliui kartais nukepa ir berods diodas ar varža stovinti ant jo.. tai jos nepakeitus ivistiek šmušinės saugiklį..  nors takelis ir sulituotas

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
Neturetu, bet nukepa.. Tevas net saugikli idejo ten prie to takelio, kad nereiktu lituot daznai :) Dioda ta pakeiciau kitu, nu reiks dar paieskot kur trumpyja  ?!?
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Spalio 01, 23:11:24 sukūrė powliuz »

Neprisijungęs Žora

• Žiūrėti profilį

ten kontaktai Borto kompui (geltona) + autochekui ;) paprasto controlerio ir minicheko  kontaktai yra aukščiau, (raudona) o į minicheką ir autocheką + jau jungiasi papildoma fyškė ;)

ar tikrai taip ?? Pas mane toks mini checkas stovi

tai kam jam ta (geltona) jungtis ??

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
atkasiu foto, įmesiu ;) pas tave iš galo + trumpa ar ilga balta fyškė jungiasi?

Neprisijungęs Žora

• Žiūrėti profilį
Tiksliai, visai nemastau snd. Reikia kavos ikalt.

Neprisijungęs herounique

• Įrašai: 732
    • Žiūrėti profilį
Noriu tiesiog paklausti mano variklio temp davyklis rodo 0 laipsiu, degnostikoje paaiskejo , kad tai ne varyklio dacikas parejas o prietaisu skidelyje dacikas  nulinko , tai man teks visa skydeli pirkt ar tie dacikai yra atskirai pirkti ? 2002 a4 96kw

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
Neturetu, bet nukepa.. Tevas net saugikli idejo ten prie to takelio, kad nereiktu lituot daznai :) Dioda ta pakeiciau kitu, nu reiks dar paieskot kur trumpyja  ?!?

Vienzo reostatas patikrinus atrode geras, bet vaziavau cia vakar ir pajutau degesiu kvapa, o gi isemiau spidometra reostatas svyla  (z)
Nu esme tokia, kad snd neveikia generatorius, tai, gal ir kvailokas klausimas, bet ar galejo reostato nukepimas itakot generatoriaus gedima? (!?) ?!?

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
 generatorius nukepe :O ?!?

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį

Pasirodo ne- nekrove generatorius, nes negavo signalo is skydelio, kuris buvo atjungtas :)

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį

Pasirodo ne- nekrove generatorius, nes negavo signalo is skydelio, kuris buvo atjungtas :)
Ir sugalvok tu man.

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Tai ir nekrauna, jei negauna suzadinimo is skydelio. Arba reikia gerai uzgazuoti, kad krauti pradetu. Akumo krovimo lempute skydelyje atlieka suzadinimo vaidmeni.