Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 830029 kartus)

Neprisijungęs bosko

• Įrašai: 617
    • Žiūrėti profilį
turbut ten tame mygtuke yra varza prilituota,islituok ja ir svies normaliai  ;)

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
kad bandžiau apkeist mygtukus vietomis tai kitas mygtukas kuris prieštai šviete normaliai, tame lizde šviečia kaip fotekeje

Neprisijungęs bosko

• Žiūrėti profilį
gali buti kad nera geros mases... :V

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
O iš kur reiktu paimt masės tokiai knopkej?, atsivesčiau laida pabandyt.

Neprisijungęs bosko

• Žiūrėti profilį
jei turi testeri,tai su juom galetum pasiziureti kuris minusinis laidas yra  ;)

Neprisijungęs ExiS

• Įrašai: 845
    • Žiūrėti profilį
hey, gal kas zinot kur audi a4 stovi K45 rele?
i ja suejna visi laidai nuo dureliu jutikliu

Neprisijungęs bosko

• Žiūrėti profilį
gal kas zino kam naudojama salotines spalvos fiske?radau ja ten kur jungiasi prieš rukines galinio lango sildymas.
audi b3 :V

Neprisijungęs ExiS

• Žiūrėti profilį
elektrikai kur jus  :D

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
cia neelektriku reik, o pasiimi schema ir matai juodu ant balto papaisyta ir parasyta  :-]

Neprisijungęs ExiS

• Žiūrėti profilį
tai kai jau toks protingas parodyk schema kur parodyta kur butent k45 rele stovi?
p.s. jau ja radau pats

Neprisijungęs ExiS

• Žiūrėti profilį
autodatoj tik schema, o kur kas tiksliai isdestyta mashinoj ner

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
tai kai jau toks protingas parodyk schema kur parodyta kur butent k45 rele stovi?
p.s. jau ja radau pats
Ko tu rekauji? Turi autodata ir nematai.Ta rele randasi paciam centrinio bloke,o ka tau tai duos?

Neprisijungęs ExiS

• Žiūrėti profilį
p.s. jau ja radau pats
Ko tu rekauji? Turi autodata ir nematai.Ta rele randasi paciam centrinio bloke,o ka tau tai duos?

Kas cia rekauja?  :-] tiesiog zmogus klausdamas mano sulaukti tikslaus atsakymo, o ne taip kaip parase SIOMKA. Visai geriau patiletu...
o del reles rasiau kad jau radau, o jos ieskojau nes ji man buvo reikalinga  ;)

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
p.s. jau ja radau pats

Kas cia rekauja?  :-] tiesiog zmogus klausdamas mano sulaukti tikslaus atsakymo, o ne taip kaip parase SIOMKA. Visai geriau patiletu...
tokiu dalyku butu geda klaust apskritai, ne tik autodatoj gali paieskot jei labai reikia, kai perversi bent kelias esamas programas, kuriose gali rasti info ir nieko nerasi, tada nieks nieko nesakys, o jei tokiu dalyku nerandi, tai geriau nei nerasyt ir nerodyt neisprusimo savo  (z)

Neprisijungęs ExiS

• Žiūrėti profilį
p.s. jau ja radau pats

tokiu dalyku butu geda klaust apskritai, ne tik autodatoj gali paieskot jei labai reikia, kai perversi bent kelias esamas programas, kuriose gali rasti info ir nieko nerasi, tada nieks nieko nesakys, o jei tokiu dalyku nerandi, tai geriau nei nerasyt ir nerodyt neisprusimo savo  (z)

o tai protinguoli sakyk kam sitas forumas tada jei neklausti ir diskutuoti?
ir visdelto pvz man tavo klausimai siame visame forume atrodo juokingi, bet protingas zmogus patyli ir pataria ;)
tai tiek  (be)

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
Sveiki noriu pasiklausti patarimo. B4 spidometrui nesisuka kilometrazas. Turejau sveika spydika tad pakeiciau juo senaji bet ir tame nesuka kilometrazo? daugiau viskas puikiai veikia. Kas tai galetu buti ir kur bedos ieskot?

Bent jau pas mane irgi buvo sita beda, nunulinau vaziuodamas matyt, nuluzo dantratukas toks:
http://img243.imageshack.us/img243/63/img2335.jpg
Ji pasikeist nera sunku, tik wa is kur ji toki gaut  ff
Pasikeiciau snd tai wel laimingas vaziawau- kilometrai sukosi  (be) Jei kam bus idomu kaip ji pakeist- rasykit, imesiu su foto paaiskinima ;)

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Rugsėjo 15, 22:37:33 sukūrė powliuz »

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
perkelk i patarimu skyriu, ten bent lengviau kiti suras nei cia ;)

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
nu va as irgi taip pameginau, viskas ok gavosi tik ciferblatas man nepralenda kazko per centrine skyle, siauresne nei rodykles "kausas" :D bet atlenkiau ciferblata ir pasiekiau taip tuos varztus ir beje pas mane jie tik du o ne tris, o del tos plasmases juodos kur ant rodykles tai ji ten realiai nulauziama :| nes matosi kad ten neturi per ten nusiimti, bet laikosi normaliai, (o pas tave nebuvo ant tos rodykles kai nuemei ta plasmase tox geleziukas? ale svoriui sucentruot kazkas tokios :)   ) taigi issitraukiau as ta dantratuka ir kaip tikejausi - nulauztas tas papuliarusis dantratukas :) na ka ieskosim kur gauti toki, o gal is kazkur galima priderint...idomu ar yra tokia parduotuve kuri pardavinetu visokius danratukus :)

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
o del tos plasmases juodos kur ant rodykles tai ji ten realiai nulauziama :| nes matosi kad ten neturi per ten nusiimti, bet laikosi normaliai, (o pas tave nebuvo ant tos rodykles kai nuemei ta plasmase tox geleziukas? ale svoriui sucentruot kazkas tokios :)   ) taigi issitraukiau as ta dantratuka ir kaip tikejausi - nulauztas tas papuliarusis dantratukas :) na ka ieskosim kur gauti toki, o gal is kazkur galima priderint...idomu ar yra tokia parduotuve kuri pardavinetu visokius danratukus :)

Jo pas mane jinai irgi nuluzo ta plastmase, bet laikosi kuo puikiausiai jau kiek laiko :) O dantratuko tai pabandyk parasyt Spygliui, jis gal dar tures, nes sake lyg ne viena spydika keites. Arba nusinesk ta dantratuka ten kur taiso laikrodzius, gal ten tures

Neprisijungęs mariukas69

• Įrašai: 127
    • Žiūrėti profilį
Sveiki
uzpuole beda,nustojo degti galinai stopai + posukis i desine mirksi dvigubai greiciau (visos posukiu lemputes dega)+kartais uzsidega ir mirksi zvakiu pakaitinimo lempute vaziuojant,viskas atsitiko vakar ,daugiau kolkas nieko pasakyti negaliu,gal kas turit kokiu minciu?nuo ko pradet?
Pradejau nuo paieskos bet nieko konkretaus neradau
automobilis A6 C4 2.5 TDI ?!?

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
Sveiki
uzpuole beda,nustojo degti galinai stopai + posukis i desine mirksi dvigubai greiciau (visos posukiu lemputes dega)+kartais uzsidega ir mirksi zvakiu pakaitinimo lempute vaziuojant,viskas atsitiko vakar ,daugiau kolkas nieko pasakyti negaliu,gal kas turit kokiu minciu?nuo ko pradet?
Pradejau nuo paieskos bet nieko konkretaus neradau
automobilis A6 C4 2.5 TDI ?!?
pasitikrink mases visas pradžioj....ieškok kur laidai prie kėbulo ant varžtų prisukti, pasitikrink ar nesupuvo - nepažaliavo......

Neprisijungęs gede

• Įrašai: 356
    • Žiūrėti profilį
Sveiki
uzpuole beda,nustojo degti galinai stopai
, stabdžių varlę pasitikrink, ar yra įtampa varlytėj. Dėžė avtamatas?

Neprisijungęs mariukas69

• Įrašai: 127
    • Žiūrėti profilį
Aciu uz patarimus ,bandysiu rytoj ieskot galu parashysiu kaip sekesi ;)

Neprisijungęs Diezel

• Įrašai: 227
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,man labai idomu pasidare,gal kas zinot ka turetu daryt tas dalykas kuris apvestas raudonu skrituliuku?