Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 804605 kartus)

Neprisijungęs tadziussss

• Įrašai: 129
    • Žiūrėti profilį
norint atsukti ta apatini varzteli reikia: 1) nuimti rodykle tikslei nepamenu atrodo pagal laikrodzio rodykle ji nusisuka.2) tada atsukti du varztelius, kurie laiko ciferblata.3) Nuimti ta plasmase, kuri skaido apsvietima. Ir tada lengvai prieisi nusukti ta mechanizma  :)

Neprisijungęs kelas

• Įrašai: 157
    • Žiūrėti profilį
kaip tik ta visa procedura ir atlikau (h) ale pagaliau susitaisiau ta odometra ir dantratuka pasikeiciau gan panasu i reikiama :s

Neprisijungęs tadziussss

• Žiūrėti profilį
tai ten ir buvo beda?kaip sakiau? :)

Neprisijungęs kelas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs tadziussss

• Žiūrėti profilį
Aisku  :)

Neprisijungęs continuity

• Įrašai: 175
    • Žiūrėti profilį
kaip tik ta visa procedura ir atlikau (h) ale pagaliau susitaisiau ta odometra ir dantratuka pasikeiciau gan panasu i reikiama :s
Kur gavai ta dantratuka?

Neprisijungęs kelas

• Žiūrėti profilį
Kur gavai ta dantratuka?

zinok cia per stebukla radau panasu...pas mus darbe pas viena meistra,kuris tvarko aparatura visokia Oo)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
chebryte... buvau sumastes isideti i priekinius posukius sidabrines/chameleonines spalvos lemputes (kuriu stiklas nera oranzinis, ir "nepermusa" savo spalva zibinto).
Bet pamenu kad jos nera pigios... lyg ir 30lt uz vieneta...  :V Osramas. Zinau yra dar philipso silveriai. bet dar neuzkliuvo uz akies parduotuviu vitrinose :)
Ka kas naudojate, kas verta/neverta demesio pagal kokybe ar kaina?
Gal buna ir LED?

nepamenu koks modelis, bet pagal ETKA rodo PY21W12V21W.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Aš visoms auto naudoju. Puikus reikalas.

• Žiūrėti profilį
Aš visoms auto naudoju. Puikus reikalas.
silverius?
Kokiom kainom perki?
siandien spec praleksiu kelias parduotuves palyginimui ka turi ir po kiek :P

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Jo, philips silver. Moku ~30lt, šiaip kiek žinau brangiau jos žymiai kainuoja. Susidėjau dabartinei į visus posūkius, tai efektas geras. Šiaip geriausias efektas su neskaidriomis lempomis, nes pvz kristalinėms faroms biškiuką pramuša vistiek to geltonumo, bet tik prieš saulę.

Neprisijungęs beee

• Įrašai: 621
    • Žiūrėti profilį
sveiki iskilo beda :( mano tachas numire bulkoje (b3) 1.8 :V
ta prasme ryte veike
o db norejau auto pastayti tachas nejuda :( pries pastatat veike (!?) gal galit psakyti kur dazniausiai buna kas atsjunge ar seip uzsitrumpine (z) ar dar kas  :/
p.s saugiklius ziurejau visi ok  Oo)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Birželio 09, 16:30:03 sukūrė audiniukas »

Neprisijungęs kelas

• Žiūrėti profilį
ta prasme ryte veike
o db norejau auto pastayti tachas nejuda :( pries pastatat veike (!?) gal galit psakyti kur dazniausiai buna kas atsjunge ar seip uzsitrumpine (z) ar dar kas  :/

nzn ar tu skaitei du puslapius atgal,bet  ar bulkai tahometro principas viduj toks pat negaliu pasakyt...

Neprisijungęs beee

• Žiūrėti profilį
ta prasme ryte veike

nzn ar tu skaitei du puslapius atgal,bet  ar bulkai tahometro principas viduj toks pat negaliu pasakyt...
ne neskaiciau ;) dekiuj pradzioje pazesiu db fiskes buvau paieskoje atrades ,kad fiskes pazet ;) .tachometras nuo babinos skaicuoja :/ ar nuo kitur  :/ nes  man tik tachometras neveikia :V

Neprisijungęs kelas

• Žiūrėti profilį
ta prasme ryte veike

ne neskaiciau ;) dekiuj pradzioje pazesiu db fiskes buvau paieskoje atrades ,kad fiskes pazet ;) .tachometras nuo babinos skaicuoja :/ ar nuo kitur  :/ nes  man tik tachometras neveikia :V

tada beda kitur nei pas manes jei skaiciuoja ;)

Neprisijungęs beee

• Žiūrėti profilį
mistika pas mane su tuo tachometru 8:8 pries kokia valanda buvau nuejas uzsikurti ir tachometras pradejo veikti 8:8

Neprisijungęs acteeno

• Įrašai: 45
    • Žiūrėti profilį
Emm, šiandien pastebėjau tokį bajerį... Uždarant bagažinės dangtį, tam tikru momentu pakeliui žemyn (tiksliau kai dangtis būna maždaug 90 laipsnių kampu žemės atžvilgiu:)) užsidega kairioji numerio apšvietimo lemputė...  :O Nepilnai užsidega, o taip „pridūsus“. Toliau leidžiant dangtį žemyn tam tikru momentu lemputė užgęsta  (!?). Ir atvirkščiai, keliant dangtį tokie dalykai nevyksta, tik nuleidžiant. WTF??

P.S. Pati lemputė keista prieš keletą savaičių. Senoji perdegė.
P.P.S. Vakar sutvarkiau tvano bagažinėje problemą ff. Laidai, kur kišenėje po domkratu buvo sušlapę.

• Žiūrėti profilį
Jo, philips silver. Moku ~30lt, šiaip kiek žinau brangiau jos žymiai kainuoja. Susidėjau dabartinei į visus posūkius, tai efektas geras. Šiaip geriausias efektas su neskaidriomis lempomis, nes pvz kristalinėms faroms biškiuką pramuša vistiek to geltonumo, bet tik prieš saulę.
silverius kol kas radau geriausia po 40lt, osramu neradau, bet pagal internete rasta info, uz pora 80lt :O nejau taip gali buti???

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
Emm, šiandien pastebėjau tokį bajerį... Uždarant bagažinės dangtį, tam tikru momentu pakeliui žemyn (tiksliau kai dangtis būna maždaug 90 laipsnių kampu žemės atžvilgiu:)) užsidega kairioji numerio apšvietimo lemputė...  :O Nepilnai užsidega, o taip „pridūsus“. Toliau leidžiant dangtį žemyn tam tikru momentu lemputė užgęsta  (!?). Ir atvirkščiai, keliant dangtį tokie dalykai nevyksta, tik nuleidžiant. WTF??

P.S. Pati lemputė keista prieš keletą savaičių. Senoji perdegė.
P.P.S. Vakar sutvarkiau tvano bagažinėje problemą ff. Laidai, kur kišenėje po domkratu buvo sušlapę.
nu tai kas cia nuostabaus, susitvarkyk laidus kur bagazines atramos sone lankstosi

Neprisijungęs acteeno

• Žiūrėti profilį
Tai kad jie tvarkoj.

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
jei tvarkoj, tai ko tada skundies?

Neprisijungęs acteeno

• Žiūrėti profilį
Aš pasipasakojau apie tai kas yra parašyta, o ne apie laidus. Tiek to.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
silverius kol kas radau geriausia po 40lt, osramu neradau, bet pagal internete rasta info, uz pora 80lt :O nejau taip gali buti???

Gali, nes kai už blusas paprašė 40lt, tai ir man mintis nuo osramų nušoko :D :D :D

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Aš pasipasakojau apie tai kas yra parašyta, o ne apie laidus. Tiek to.

ar tikrai tvarkoj tie laidai, kurie lankstosi darinejant bagazine?

Neprisijungęs acteeno

• Žiūrėti profilį
Naaa, taip, tvarkoj. Tiesą ir mano aprašytas veiksmas dingo taip pat staigiai kaip ir atsirado. Tai db nežinau nei kas tas buvo.