Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 804473 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
ar dar kas nors kur nors pardavineja ziedus skydeliui ?

Visada perku www.tiuningas.eu , kokybė labai gera.

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
ar dar kas nors kur nors pardavineja ziedus skydeliui ?
Siuo metu turiu tik i c4,bet zadu is lenku parsisiusti kitu.Kas domina.

Neprisijungęs CrazyCripple

• Įrašai: 125
    • Žiūrėti profilį
Gal kas zino kaip c4 isardyt el.langu mygtukus. Mirgsi ir sviecia kaip nori ju apsvietimas.

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
Sugalvojau paikeist VISAS lemputes skydelio kad pageretu apsvietimas a6 (c4) gal kas zino kiek ju ten yra ???? esu ardes daugybe kartu bet nezinau skaiciaus.... 10...20 ??? kiek ju?

Neprisijungęs Viciukas

• Įrašai: 212
    • Žiūrėti profilį
nesenai ardziau  - padariau foto - paziurek cia a6

Neprisijungęs Vyttelis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 1342
    • Žiūrėti profilį
Jeigu tik apšvietimui-10 lempelių tada,na,jei viso skydelio visos-na,tada jau reikia skaičiuoti,plius,jos,visos kitos, skirtingo stiprumo  :)

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
keisiu tik tas kurios apsvietimo, ten visokias posukiu ir kitas paliksiu... ant fotkes suskaiciavau 8 bet cia nepilnas... tai manau bus ten ju apie 12 gal... zodziu 15 pasiimsiu turetu pakakt..noriu sudet stipriasnes ir uzsimaut kandonelius tokius, cia viem is klubo taip pavyko padaryt ir apsvietimas sodrus raudonas pasidare

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
pirk 2W be korpuso, nes su korpusu nepigios :/ o po to jas susikisi isemes senas, tik prilituot gausi uselius ;)

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
zinau esu litaves .. nekarta... tingiu knistis.

Neprisijungęs kelas

• Įrašai: 157
    • Žiūrėti profilį
sveiki uzsilenke tachometras ir nebesuka kilometrazo(greiti rodo) :-{ siaip buvau issiardes tai is mechanines dalies viskas grazu ir nieks nepastrige ?!? ka dar galima kaltint ir prie ko lysti? :V  o gal ten kokie "salti litavimai" ir reiktu perlituot nuotraukoj matomas visas dalis is kitos puses :/

[attachment deleted by admin]

Neprisijungęs kelas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs tadziussss

• Įrašai: 129
    • Žiūrėti profilį
man lygiai tas pats buvo  :) pabandyk atsukti ta gelezini, kuris dabar matosi nuotraukoje, prisuktas dviem varzteleis po juo yra 2 dantratukai, manajam vienam dantratukui vienas dantukas buvo nuluzes, ji pakeiciau ir vel viskas gerai  :)

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
pirk 2W be korpuso, nes su korpusu nepigios :/ o po to jas susikisi isemes senas, tik prilituot gausi uselius ;)

As ikisau i senus ir nieko lituot nereikejo, dega viskas puikiai :)

Neprisijungęs kelas

• Žiūrėti profilį
man lygiai tas pats buvo  :) pabandyk atsukti ta gelezini, kuris dabar matosi nuotraukoje, prisuktas dviem varzteleis po juo yra 2 dantratukai, manajam vienam dantratukui vienas dantukas buvo nuluzes, ji pakeiciau ir vel viskas gerai  :)

na pagaliau kazkas dave minciu (aa) tad taip ir padarysiu pirmaj laisvesnej progai atsiradus ;) tikekimes gedimas cia...

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį

na pagaliau kazkas dave minciu (aa) tad taip ir padarysiu pirmaj laisvesnej progai atsiradus ;) tikekimes gedimas cia...
Buna kad sudega ta schema prie soidometro, kondensatorius ar dar kazkoks brudas iskepa...
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs kelas

• Žiūrėti profilį

Buna kad sudega ta schema prie soidometro, kondensatorius ar dar kazkoks brudas iskepa...

tai va man ir idomu ar beda tik salone ir tik spidometre ar ir prie variklio kas gali but ?!? nezinau ar cia realu,bet man ex ceskej buvo taip,kad pakeitus sudegusi saugikleli pradejo suktis tachometras (!?)

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
Sveiki turiu klausima del audi a4 1996 lauko temp. daviklio. Tiesiog kai pirkau masina nerode temperaturos lauko, paziurejau daviklis stovi. Tai va dabar ir klubiecio nusipirkau nauja davikli, reikes isidet, o siaip norejau suzinot ar jis rodo tik temperatura ar atlieka daugiau funkciju? Skaiciau kad kai jis sugenda rodo "pieno riebuma" pvz: -45C ir panasiai, o pas mane isvis nieko nerodo, tiesiog nedega ir niekas nesviecia toje vietoje :)

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
Sveiki turiu klausima del audi a4 1996 lauko temp. daviklio. Tiesiog kai pirkau masina nerode temperaturos lauko, paziurejau daviklis stovi. Tai va dabar ir klubiecio nusipirkau nauja davikli, reikes isidet, o siaip norejau suzinot ar jis rodo tik temperatura ar atlieka daugiau funkciju? Skaiciau kad kai jis sugenda rodo "pieno riebuma" pvz: -45C ir panasiai, o pas mane isvis nieko nerodo, tiesiog nedega ir niekas nesviecia toje vietoje :)
tai gal ten ekrano visai nera? :D

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
teisingai siomka sako, gali but, kad nera pas tave tokio "navaroto". issiaiskint gali dviem budais: issiimi skydeli ir paziuri ar yra ekranelis, arba pagal vin koda paziuri kokia tavo masinos komplektacija

Neprisijungęs scorpas90

• Įrašai: 24
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, turiu A6 1998metu 1.9 tdi neseniai man uzgeso ant prietaisu skydelio kompo ekranas rodo tiktai kai durys atidarytos o daugiau nieko, gal kas zinot ar tai galima sutvarkyt ar reikia keis skydeli?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, turiu A6 1998metu 1.9 tdi neseniai man uzgeso ant prietaisu skydelio kompo ekranas rodo tiktai kai durys atidarytos o daugiau nieko, gal kas zinot ar tai galima sutvarkyt ar reikia keis skydeli?

Gal tiesiog išjungei ekranėlį? Pabandyk ant valytuvų svirtelės apačios mygtuką paspausti

Neprisijungęs scorpas90

• Įrašai: 24
    • Žiūrėti profilį
Pabandysiu bet jis pas mane ir taip iki pusies rode o dabar tikriausiai visiai uzgeso

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį

tai bus nepajungtas jei yra ekranėlis, nes be daviklio signalo jis net neįsijungia ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Birželio 04, 09:10:13 sukūrė Andriux »

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį

tai bus nepaungtas jei yra ekranėlis, nes be daviklio signalo jis net neįsijungia ;)
ner pas ji tokio navaroto...

Neprisijungęs kelas

• Žiūrėti profilį
sveiki...gal kas buvot susidure su sitos dalies ardymu kaip nuotraukoje? :V man nesisuka kilometrazas ir buvo minciu,kad sita dalis gali "gliucinti" ?!?  nenoriu kazko sulauzyti tad beardydamas nusprendziau cia uzklaust.dekui.