Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 806981 kartus)

Neprisijungęs Odris

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
Nežinau kodėl čia toks kratalas padarytas su tuo lempučių skyriumi..bet kad nepatogu tai tikrai.. Vieni per kitus klausia, atsakymai atnaujinami, nepateikiami, neužbaigiami ir t.t. nera jokios elementarios tvarkos.. Siūlyčiau svetainės adminams padirbėti šiuo klausimu, bus visiems tik paprasčiau ir patogiau jei šią bendrą temą paskaidytumėte smulkesnėmis direktorijomis.. (h)

Neprisijungęs asteroid

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
gal kas zino kaip atsukamas kilometrazas?  :-] :-] :-]
ar tai daroma per OBD jungti ar prie pacio skydelio reikia jungti?
A6 99m.

saras669

• Svečias
kaip beskei reik atsukt? :D bandziau bet nesinorejo lauzit tai nebelindau :D

Neprisijungęs arcimas

• Įrašai: 1821
    • Žiūrėti profilį
bulka per koki 15 min pajauninau 100000 km  :D beskei taipat  :-]

saras669

• Svečias
kaip atsukai? :D

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
issiardyk skideli, prieik iki tu roliku, istrauk laikanciaja asele. ir prasuk rolikiukus kiek tik nori  ;)

Neprisijungęs asteroid

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
gerai jei rolikai  :-]
o jei elektroninis  :O

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
tada statai ant kompo ir suki

saras669

• Svečias
kur ta asele rast :D kaskaip bijau prisiweikt :D

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
trauki ne ta asele ant kurios rolikai su skaiciais, o ta ant kurios suvertos tos mazesnes zvaigzdutes, tada roliku niekas nebelaiko ir sukasi aplink,

Jei bijai prisizaist tai palik kiek yra...

beja, kiek rodo ten? ir kokiu metu auto?

saras669

• Svečias
92 350000 beweik :D motorui kapitalini darysu ti reiks atsisukt :D

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
tai dar normaliai, neapsimoka ir sukt  :D :D :D

mano seses vyro A6 99 metu jau 500000 pravazevus  :D :D :D

saras669

• Svečias
negrazu bus :D su atkaltu motoru :D kai pirkau buwo 230000 :D

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
issiardysi skideli ir matysi ka ten atleist reikia, tiok biskuti kruopstumo   :) su kokiu smailesniou daigtu pastumsi asele ir viskas  :)

saras669

• Svečias
reiks megint :D

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
toki klausima turiu, ar turi buti apsviestas automatines dezes selektoriaus indikatorius? Nes pas mane tai tamsa :)

Jei taip, ten keiciasi kazkokia lempute, ar viskas ilituota ten? :)

edma1981

• Svečias
toki klausima turiu, ar turi buti apsviestas automatines dezes selektoriaus indikatorius? Nes pas mane tai tamsa :)

as keiciausi dvi blakes lituojasi tik atsargiai ardyk nes jei ka pabersi surinkus abejoju ar veiks

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį

turi degt skaiciai raudonai

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį

as keiciausi dvi blakes lituojasi tik atsargiai ardyk nes jei ka pabersi surinkus abejoju ar veiks
na reiks pabandyt issiardyt :) realiai tai ten lcd ekranelis ir mikroshema turetu buti

edma1981

• Svečias
taip ir yra bet tas ekranelis sujungtas su mikroschema sonuose einanciai kontaktais tai va jei jie pabegs tada gero nelauk man taip buvo tai pirkau kita uz 20 lt ir ta teko perlituot nes ir tas nesviete.

Neprisijungęs aurriss

• Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį
sveiki susiduriau su tokia problema.turiu audi c4,parejoo man prietausu skydelis pasiemiau nuo audi a6 95 metu viskas tinka ir veikia be priekaistu,tiktai apsvietimai neveikia ka daryt,kad veiktuapsvietimas?gal neatitinka apsvietimo kontaktai?

Neprisijungęs Gonzalez

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
Sveiki , va pasirodo pas mane kaip ir visos lemputės šviečia , tačiau yra toks žiaurus netolygumas ant tacho kaip matot ties ~6000rpm :-{ Ant seno spidometro buvo viskas gražu , o dabar kai susidėjau SAVO dačikus ant kito spidometro plokštės(su autocheck ir bortkompiu) tai va taip gaunasi ir nežinau kodėl , gal kas turi minčių?

man tarp 2k ir 3k visiska tamsa,  reiks atsilus orams ardyti ir keist lempute.  Ar lengvai tas skydelis issiima? gal kas esate jau keitesi?

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Sveiki , va pasirodo pas mane kaip ir visos lemputės šviečia , tačiau yra toks žiaurus netolygumas ant tacho kaip matot ties ~6000rpm :-{ Ant seno spidometro buvo viskas gražu , o dabar kai susidėjau SAVO dačikus ant kito spidometro plokštės(su autocheck ir bortkompiu) tai va taip gaunasi ir nežinau kodėl , gal kas turi minčių?

Sudetos skirtingo galigumo lempikes

man tarp 2k ir 3k visiska tamsa,  reiks atsilus orams ardyti ir keist lempute.  Ar lengvai tas skydelis issiima? gal kas esate jau keitesi?

Neprisijungęs shaftaz

• Įrašai: 27
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, nusipirkau Audi 100 (c4) `94m. Puiki masina, TA praejo be trukumu, tik beda, kad nesviecia kelios lemputes prietaisu skydelyje, viename klimatroniko ekranelyje ir duryse ant mygtuku langams atidaryti. Noretusi viska susitvarkyti, bet nesinori ardyti neturint lepuciu. Tad gal kas galite parasyti kiek ir kokios lemputes dedasi i prietaisu skydeli, nes ten pas mane apsviestas tik spidometras, kokios lemputes dedasi i klimatroniko ekraneli? Lempuciu reikia raudomu ar galima baltas deti? Aciu uz pagalba.

Neprisijungęs Andev

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, nusipirkau Audi 100 (c4) `94m. Puiki masina, TA praejo be trukumu, tik beda, kad nesviecia kelios lemputes prietaisu skydelyje, viename klimatroniko ekranelyje ir duryse ant mygtuku langams atidaryti. Noretusi viska susitvarkyti, bet nesinori ardyti neturint lepuciu. Tad gal kas galite parasyti kiek ir kokios lemputes dedasi i prietaisu skydeli, nes ten pas mane apsviestas tik spidometras, kokios lemputes dedasi i klimatroniko ekraneli? Lempuciu reikia raudomu ar galima baltas deti? Aciu uz pagalba.

Lemputės į spidometrą dedasi va tokios kaip paveiksliuke, jų yra nuo 1.1W iki 2.0W atrodo. Kaina 2-3lt. O dėl kitų nežinau - neteko susidurti :)