Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 804640 kartus)

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
tik ijungus degima sitas uzsidega?

Neprisijungęs execka

• Įrašai: 21
    • Žiūrėti profilį
Sveiki  Turiu klausimuka, nu gal pora  Neveikia "Prietaisu Skydelio" apsvietimas (tik apsvietimas), ispradziu nors leikrodis sviezdava dabar niekas, tikrinau saugiklus kaip ir visi sveiki nebent ju yra dar kur ne po kapotu, lemputes irgi neperdegusios ^^. Sako kad gali but apsvietimo ryskumo tas reguletorius pabirejas, tai buvau jy islupes sujungias siesiogai bet nieko, ne dumelio :D . tai va, gal turit patarimu, arba gal galit kas pasakyti kurie ateinantys laidai i prietaisu skydeli yra apsvietimo, kadangi esu is tos jaunesnes kartos kuri rusiskai nieko nesupranta jai forume rasti manualai man pasirode labai jau tamsus. Audi 80 (B4) 1991m 1.9TDi

Aj ir dar prie topacio, vaziuojant dobetu keliu mirksi raudonas sauktukas, trumpekas ?
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Sausio 30, 17:54:17 sukūrė execka »

Neprisijungęs Andev

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
O kai ardeisi reguliatorių, neatkreipei dėmesio į platos takelius? :) Ar šviečia pečiuko reaguliatoriaus rankenėlės? Jei ne, tada gali būti nudegęs platos + takeklis (aplink apšvietimo reagliatorių pasižiūrėk)  (h)

Neprisijungęs Fixy

• Įrašai: 296
    • Žiūrėti profilį
na man ta lempacka uzsidega nevisad, dazniausiai kai per duobe pralekiu kokia zdarovesne o per sekancia duobe pravaziavus dingsta tas pranesimas :D taip kad buna kartais ir ijungus degima uzsidega tas perspejimas. Bet kai uzsidega as sustojes keleta akrtu buvau bet viskas isorej sviete...

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
tai turbut kontakto ner kazkur su lempute kuria nors :)

Neprisijungęs Neriuss

• Įrašai: 396
    • Žiūrėti profilį
Audi a4 97m nerodo,  variklio temperaturos nei kuro kiek like , da pataisoma?  ?!?

Neprisijungęs wyckaz

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
Audi a4 97m nerodo,  variklio temperaturos nei kuro kiek like , da pataisoma?  ?!?
Pataisoma, pirmiausiai ziurek ar nera aptrukusiu kontaktu, o jei ne keisk "kriena" ...

Neprisijungęs arcimas

• Įrašai: 1821
    • Žiūrėti profilį

visupirma pasitikrink saugikli, nes kai jis nudega nerodo visas skydelis, tik dega apsvietimas, ir sviesu, posukiu  lemputes, daugiau niekas...

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
Sveiki  Turiu klausimuka, nu gal pora  Neveikia "Prietaisu Skydelio" apsvietimas (tik apsvietimas), ispradziu nors leikrodis sviezdava dabar niekas, tikrinau saugiklus kaip ir visi sveiki nebent ju yra dar kur ne po kapotu, lemputes irgi neperdegusios ^^. Sako kad gali but apsvietimo ryskumo tas reguletorius pabirejas, tai buvau jy islupes sujungias siesiogai bet nieko, ne dumelio :D . tai va, gal turit patarimu, arba gal galit kas pasakyti kurie ateinantys laidai i prietaisu skydeli yra apsvietimo, kadangi esu is tos jaunesnes kartos kuri rusiskai nieko nesupranta jai forume rasti manualai man pasirode labai jau tamsus. Audi 80 (B4) 1991m 1.9TDi

Aj ir dar prie topacio, vaziuojant dobetu keliu mirksi raudonas sauktukas, trumpekas ?

jei saugiklis ir reguliatorius tvarkingi, tai greiciausiai bus nudeges takelis, kad kitur beda abejoju... issiardyk skydeli ir ziurek platos takelius salia reguliatoriaus, tikrai rasi nudegusi, ir susitvarkysi,

o del raudono sauktuko, tai dasipilk stabdziu skyscio iki normos ir per duobes nebemirkses....

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Sveiki , va pasirodo pas mane kaip ir visos lemputės šviečia , tačiau yra toks žiaurus netolygumas ant tacho kaip matot ties ~6000rpm :-{ Ant seno spidometro buvo viskas gražu , o dabar kai susidėjau SAVO dačikus ant kito spidometro plokštės(su autocheck ir bortkompiu) tai va taip gaunasi ir nežinau kodėl , gal kas turi minčių?
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Sausio 31, 19:36:20 sukūrė quattro »

Neprisijungęs bosko

• Įrašai: 617
    • Žiūrėti profilį
jei as neklystu i spidometra dedasi 2w lemputes toje vietoje gal isidejai 1,1w  :V

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
jei as neklystu i spidometra dedasi 2w lemputes toje vietoje gal isidejai 1,1w  :V
Na , aš irgi galvojau , kad gal stipresnę reikia įdėti , bet vistiek nesigautų tolygiai... Nes viena lemputė dedasi ties maždaug  2000rpm , o kita žemiau negu 7000rpm , kas ryškiai matosi , o va tarp jų ir nėra nieko... O dabar tai visame apšvietime yra sudėtos juodos 1.2W lemputės , išskyrus bortkompį ir berods autochecką... :V

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį

nori pasakyti kad skidelio apsvietime turi detis skirtingo stiprumo lemputes?

Neprisijungęs bosko

• Įrašai: 617
    • Žiūrėti profilį
ne,norejau pasakyti,kad gal kolega idejo viena silpnesne lempike  ;)

Neprisijungęs vairex

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
na dar karta paklausiu, nes pirmai jokio atsakymo nesulaukiau :D
Tai va audi a4 96m buvau isemes spydometra ir atjunges fyskes, buvo perdegusi lempute kur rodo kiek pravaziuota km.Viska pakeiciau atgal idejau spydometra ir atsitiko beda....is km persiverte i myles.Per kompa tikrino, galvojau atgal atstatys, bet kazko neleidzia, error ant kompo meta ir viskas.Tai kaip cia toki bairi suprast, kaip atgal i km atverst?  ar jau cia nepagydoma ir keist visa skydeli? 8:8

Neprisijungęs schwarzmanek

• Įrašai: 214
    • Žiūrėti profilį
na dar karta paklausiu, nes pirmai jokio atsakymo nesulaukiau :D
Tai va audi a4 96m buvau isemes spydometra ir atjunges fyskes, buvo perdegusi lempute kur rodo kiek pravaziuota km.Viska pakeiciau atgal idejau spydometra ir atsitiko beda....is km persiverte i myles.Per kompa tikrino, galvojau atgal atstatys, bet kazko neleidzia, error ant kompo meta ir viskas.Tai kaip cia toki bairi suprast, kaip atgal i km atverst?  ar jau cia nepagydoma ir keist visa skydeli? 8:8

O masina amerikietiska ar europine? Reikia prijungt kompa ir paziureti paneles coding'a. Is kokio miesto esi?

Neprisijungęs vairex

• Žiūrėti profilį
bet seniau iki to km buvo.As Kaune bunu

Neprisijungęs schwarzmanek

• Įrašai: 214
    • Žiūrėti profilį
bet seniau iki to km buvo.As Kaune bunu

Tada reikia i Kauno chebra kreiptis, kas turi VAG-COM...

Neprisijungęs vairex

• Žiūrėti profilį
tai su tokia ir tikrino, bet error.
Jie sako, kad pirma kart toki bairi mato.

Neprisijungęs Pronckus

• Įrašai: 277
    • Žiūrėti profilį
Vo tau blin ir elektronikos sposas  :O o su mechanika taip nenutinka  :-]

Neprisijungęs vairex

• Žiūrėti profilį
tai taip, klima yra ir ji veikia.O beje kuo cia susije klima ir persiverte km i mylias? :V

Neprisijungęs ivor007

• Įrašai: 218
    • Žiūrėti profilį
sveiki, neberodo pas mane greicio, rodykle stovi ant nulio, nejuda. kilometrai nesisuka taip pat. auto a3 97m. 1.8. manyciau greiciausiai dacikas nusibaige, kur greiciu dezej stovi, taciau ant posukiu ir benzino bako rodykle nukrenta. gal zinot kur rasti elektros schemu , suzinot kuom jie susije. o gal kam panasiai buve.

Neprisijungęs V6

• Įrašai: 114
    • Žiūrėti profilį
 sveiki gal pasakitumet kokie tai jungiklei, kam jie skirti ir kokioi padieti jie turetu stoveti  ;)
isimta is audi 100 c4 92m 2,8l

Neprisijungęs V6

• Žiūrėti profilį
 antra foto

Neprisijungęs V6

• Žiūrėti profilį
trecia foto