Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 813097 kartus)

Neprisijungęs valentinask

• Įrašai: 95
    • Žiūrėti profilį
ech....

AUDI b3 (bulkute) nesviecia tachometro puses apsietimas (skydelyje)
kokios ten lemputes?
daug darbo jas pakeisti? :)

Neprisijungęs arcimas

• Įrašai: 1821
    • Žiūrėti profilį
lemputes tokios http://www.lemona.lt/index.php?page=item&i_id=80856

o pakeitimas labai paprastas, atsuki du varstus ir to kelmo ant trpa vairo ir paneles, jie yra apacioi, nuimi virsutini dangti, tada matai dviem varstais prisukta skydeli, juos atsukes isimi skydeli, atjungi fiskesi ir pasikeiti lemputes  (h)

Neprisijungęs bosko

• Įrašai: 617
    • Žiūrėti profilį
autobaimej po 2 lietuviskus  (be)

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
jei yra noro gali susideti ir uz 1 lt. bet tada reikia paprastas lemputes sulituot i senus korpusus, beto tada gali sudet ir raudonas lemputes, tada graziai sodria raudona spalva sviecia, pats buvau pasidares, darbo tai nemazai  (h)

Neprisijungęs Justinas

• Įrašai: 2061
    • Žiūrėti profilį
pas mane bolkej lyg ir visos lemputes geros, ziurejiau nesanai bet akivaizdziai matyti kad kaire spidometro puse sviecia ryskiau, temperaturos dacikas su laikrodziu ryskesni uz spidometra ir kuro dacika... kame saknys?
gal silpnesnes lemputes ar ten pavalyt kas nors reietu?

edma1981

• Svečias
tai reiskias buvo keistos ir sudetos nevienodo stiprumo lemputes

Neprisijungęs Justinas

• Žiūrėti profilį
gal kas zino kiek lempuciu yra bulkos spidometre. Zinociau kiek pirkt, nes db visias bandysiu keist kad tolygiai sviestu, gal ir raudonas imsiu (v)

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
gal kas zino kiek lempuciu yra bulkos spidometre. Zinociau kiek pirkt, nes db visias bandysiu keist kad tolygiai sviestu, gal ir raudonas imsiu (v)

jei nori raudonu tai perki tokias lemputes

autodaliu parduotuvese iki 2 litu, ir tada lupi is korpuso senas baltas ir sulituoji raudonas, kruopstumo tai reikia... skydelije lempuciu berods 7,  jei desi raudonas i skydeli tasa dar dasipirk ir 3 lemputes  peciuko valdimo rankenelems, ir dar i migtukus jei ir ryžai sviecia... tai pirk 10 minimum, peciukui nieko lituot nereikia, jos graziai ten isikisa. ;)

Neprisijungęs vairex

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
svx. Tai va audi a4 96m buvau isemes spydometra ir atjunges fyskes, buvo perdegusi lempute kur rodo kiek pravaziuota km.Viska pakeiciau atgal idejau spydometra ir atsitiko beda....is km persiverte i myles.Per kompa tikrino, galvojau atgal atstatys, bet kazko neleidzia, error an kompo meta ir viskas.Tai kaip cia toki bairi suprast, kaip atgal i km atverst??? :V PAGELBEKIT :)

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
svx. Tai va audi a4 96m buvau isemes spydometra ir atjunges fyskes, buvo perdegusi lempute kur rodo kiek pravaziuota km.Viska pakeiciau atgal idejau spydometra ir atsitiko beda....is km persiverte i myles.Per kompa tikrino, galvojau atgal atstatys, bet kazko neleidzia, error an kompo meta ir viskas.Tai kaip cia toki bairi suprast, kaip atgal i km atverst??? :V PAGELBEKIT :)
o mashina kokia ir miestas?

Neprisijungęs vairex

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
taigi sakau audi a4 96m. Na as bunu daznai kaune

Neprisijungęs dogas

• Įrašai: 87
    • Žiūrėti profilį
Sveiki visi forumieciai!! Nesviecia sildymo  prietaisu skydelis(ten kur trys barabanai stovi) Vakar buvau isardes bet tai nepadejo, noriu paklaust gal tai saugiklio kalte, ar rele kokia parejo, o gal visa skydely reik keist :[

Neprisijungęs audrius a6

• Įrašai: 678
    • Žiūrėti profilį
Sveiki visi forumieciai!! Nesviecia sildymo  prietaisu skydelis(ten kur trys barabanai stovi) Vakar buvau isardes bet tai nepadejo, noriu paklaust gal tai saugiklio kalte, ar rele kokia parejo, o gal visa skydely reik keist :[
greiciausia bus saugiklis arba ryskumo reguliatorius kur prietaisu skydeli yra

Neprisijungęs dogas

• Žiūrėti profilį
dekui,pabandysiu paziurinet!!!!! ?!?

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Jei skidelis sviecia tai,arba ,,barabanu" lemputes perdege,arba nuo skidelio itampa neateina,iki,,barabanu"

Neprisijungęs Deiviss

• Įrašai: 503
    • Žiūrėti profilį
Turiu bulkos 5cil su 260k/h skydeli veikia spidometras kilometrazas, apsukos, temperaturos nzn, kuro irgi nzn bet manau turetu veikti, galiu dalim paleisti, atiduociau viska simboliskai ;)

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
Turiu bulkos 5cil su 260k/h skydeli veikia spidometras kilometrazas, apsukos, temperaturos nzn, kuro irgi nzn bet manau turetu veikti, galiu dalim paleisti, atiduociau viska simboliskai ;)
Paimciau,duok tel.

Neprisijungęs dogas

• Žiūrėti profilį
kaip issimt tas lemputes, nes isardziau visa prieki paneliu o prieit prie tu lempuciiu negalliu gal ko nezinau? ir kiek ju ten yra? jai jos perdege kodel iskarto visos? o kaip ytampa patikrint? dekui

Neprisijungęs Justinas

• Žiūrėti profilį
kaip issimt tas lemputes, nes isardziau visa prieki paneliu o prieit prie tu lempuciiu negalliu gal ko nezinau? ir kiek ju ten yra? jai jos perdege kodel iskarto visos? o kaip ytampa patikrint? dekui
nutrauk tuos reguliatorius, jie nusiima, ranka arba replemis. Krastinese skylese pus po viena varzteli, atsuki ir nusiema remelis, po jiuo bus 3 lemputes.

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Sveiki , norėjau paklaust ar pas jus Audi 100 C3 skydeliuose dega ši lemputė? Nes pas mane nešviečia ir nors tu ką , nerandu kur bėda  (z)

?!?

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
Sios dvi lemputes yra laikrodines.Viena uzsidega nuo degimo,kita nuo gabaritu.Ziurek pats kada nedega.

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Sios dvi lemputes yra laikrodines.Viena uzsidega nuo degimo,kita nuo gabaritu.Ziurek pats kada nedega.
Laikrodis pas mane visada švietė , o va nešvietė tacho apačia ,bet teisingai sakai , dabar viską sudėjau ir pamačiau , kad tikrai tik laikrodžiui...
Reikės paskui mašinoj vėl pasijungt... :V

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
Laikrodis pas mane visada švietė , o va nešvietė tacho apačia ,bet teisingai sakai , dabar viską sudėjau ir pamačiau , kad tikrai tik laikrodžiui...
Tacho apacia lempute i kaire nuo pazymetos.

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
jei jau išsilupai skydelį, tai pasikeisk VISAS lemputes kad poto dėl kokios vienos vėl nereiktų skydelio lupt........

Neprisijungęs Fixy

• Įrašai: 296
    • Žiūrėti profilį
Labai norėčiau sužinoti viską apie šį vaizdelį  audi 100 (c4) prietaisų skydelyje . Kaip suprantu tai čia rodo, kad nedega lemputė, jei klystu pataisykite mane. Bet apėjęs aplink automobilį matau: degančius gabaritus, trumpas šviesas, ilgas (kai įjungiu), gale dega raudoni gabaritai, stopai, priešrūkinis, atbulinis. Kurioms dar lemputėms perdegus man gali rodyti tą pranešima?  (v)