Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 810728 kartus)

Neprisijungęs Arnelisz

• Įrašai: 707
    • Žiūrėti profilį
Aisku esu bandes idet nuo v6 tada apsukos gribavo bet esu girdejes kas nuo 4 ar 5 cilindru tas pats,na reiks pavasary det tada

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Nepajutau grybavimo ir i kita a80 1,8s is v6 imetes

Neprisijungęs Arnelisz

• Įrašai: 707
    • Žiūrėti profilį
Na reiks bandyt ir bus aisku viskas,gal mano labiau jautresne kad i tai kreipia  :-]

Neprisijungęs hipopotamas

• Įrašai: 22
    • Žiūrėti profilį
Tinka A4 B5 FL pusinis ekranelis i A3 8L FL skydeli su pusiniu ekraneliu?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
turiu a3 pusinį ekranėlį, netestuotas. €10 vilnius

Neprisijungęs EdgVis

• Įrašai: 184
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, ar kas nors naudojate  analogines xenon lemputes ? Kiek laiko, kaip sviecia, ar tiesiog nieko vertos?

Neprisijungęs DjBooS

• KET420
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 2473
    • Žiūrėti profilį
https://www.aliexpress.com/item/60W-H1-Led-Car-Headlight-w-CREE-chips-6000LM-Conversion-Kit-Driving-Lamp-Bulb-Car-External/32730178979.html?spm=2114.30010308.3.80.zFCk6A&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10091_10090_9905_10088_10089,searchweb201603_1&btsid=48bd6298-37e2-4a00-904c-0f077d61b544

gal kas isbandes yra ? ar vertos bent kazkiek demesio ? kaip uz tokia kaina ?
as jau isivaizduoju kaip jos sviecia belekaip visais kampais, ir spygina per sonus. Nepatikesiu kad kinietiskas s, ledas svies taipat gerai ir laus gera spinduli kaip kaitrine.

Neprisijungęs Killax

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
as jau isivaizduoju kaip jos sviecia belekaip visais kampais, ir spygina per sonus. Nepatikesiu kad kinietiskas s, ledas svies taipat gerai ir laus gera spinduli kaip kaitrine.

Taip ir yra :D buvo sudeta pas pazystama, iseme del to, kad visur ir visada zmones mirksejo :D akina nesveikai prasilenkiant

Neprisijungęs DjBooS

• KET420
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
o ir siaip, kaip ten 1 ledas svies taip stipriai, kaip kaitrine, netikiu :D

Neprisijungęs Synco

• Įrašai: 30
    • Žiūrėti profilį
O kas nors asmeniskai isbande ar tik mano ir girdejo is tu kur mano?

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
O kas nors asmeniskai isbande ar tik mano ir girdejo is tu kur mano?
youtube filmukas yra kaip sviecia ,nepatobulinus pacios lemputes blogai sviecia su seseliu, o nuemus kazkokia skardele spindulys geras pasidaro ir sviecia geriau nei standartas bent jau taip parodyta

Neprisijungęs Joaquin

• Įrašai: 652
    • Žiūrėti profilį

klausimas i kokia auto ir kokias lempas jis ten susidejas  ?
akinti galima ir su kaitrinems ir su xenonais jei lempos sviecia i dangu..
 rusai testuoja ir deda filmukus i yuotuba,tipo geriau nei kaitrine,vos ne ir uz xenonus geriau :)
bet cia pas ji net lempos stiklines, lesio ner..
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Lapkričio 21, 20:55:06 sukūrė Joaquin »

Neprisijungęs Synco

• Įrašai: 30
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, nežinau ar šioje temoje reikėtų klausti bet gal labai nepyksit, norejau paklaust ar galima šią modifikaciją pritaikyti A3 8P modeliui?

Teko vairuoti Passat B6 su šia funkcija, labai patogu, o kadangi pagal metus B6 atitinka 8P gal žinot

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Pas mane eina. Dar pasidariau, kad įjungus atbulinį, abu corneriai užsižiebtų.

Neprisijungęs Ksistofas

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
Audi A4 2001m b5 1.9 85kw Prietaisų skydelis. Kai ryte užvedi mašiną kol šalta prietaisų skydelis rodo ką nori, visos rodyklės šokinėja, mirksi ką nori tą rodo kol neįšyla mašina. Kai mašina įšyla viskas susitvarko ir normaliai veikia. Problema kartojasi kiekvieną rytą. Kas gali būt?

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
atsakymasaiskus:skydelis

Neprisijungęs komanda1994

• Įrašai: 88
    • Žiūrėti profilį
Prietaisų skydelis, kuriant neužsidega nei sekundei pakaitinimo lempute, nelaiko atimties nusinulina viskas, užtenk ijungt išjung degima. Užgesinus pasilieka apsukos stovį ties 880rpm pernaujo kuriant nukrenta.

Nesusije gal, bet dar yra tokie gedimai iš oro išsijunginėja apšvietimas salono nedažnai, bet būna ir kai tai įvyksta neriškiai pradeda degt atidarytos bagazines lempute skydelyje, nors ji 100% gerai uždaryta nieko nedarant po kiek laiko vel savaime ta lempute užgesta ir salone šviesa atsiranda.

Dabar nebezinau, bet dar nemirgsi lemputes kai atrakini ar užrakini, nera signalkės tik centrinis su pultelių.

Šiom dienom dar važiuojant buvo užgesus mašina... savaime kuriant pernaujo uzsikure. Nuvažiavus 300m tai buvo, ir tiks užkurus po min ir kelių.

Turiu laidą buvau pajungęs yra 3 klaidos galinių durų; 00930 - Locking Module for Central Locking; Rear Left (F222)
            27-10 - Implausible Signal - Intermittent

Čia musėt užteks fiške prajudint, nes taip buvo prieki buvo visa šlapia fiškė.

Address 08: Auto HVAC        Labels: 3Bx-907-044.lbl
   Part No: 3B1 907 044 B
   Component: CLIMATRONIC     V 1.0.0 
   Coding: 01000
   Shop #: WSC 01317 
   VCID: 204F060BA036381EB43-4B00

2 Faults Found:
01206 - Signal for Duration of Ignition Off Time
            35-00 - -
01274 - Air Flow Flap Positioning Motor (V71)
            35-00 - -

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Prietaisų skydelis, kuriant neužsidega nei sekundei pakaitinimo lempute, nelaiko atimties nusinulina viskas, užtenk ijungt išjung degima. Užgesinus pasilieka apsukos stovį ties 880rpm pernaujo kuriant nukrenta.

Address 08: Auto HVAC        Labels: 3Bx-907-044.lbl
   Part No: 3B1 907 044 B
   Component: CLIMATRONIC     V 1.0.0 
   Coding: 01000
   Shop #: WSC 01317 
   VCID: 204F060BA036381EB43-4B00

Kad čia pasato klimatronikas :think:

Neprisijungęs komanda1994

• Įrašai: 88
    • Žiūrėti profilį
vw bora :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
vw bora :D

Tada tiesiu taikymu į jų forumą.

Neprisijungęs DjBooS

• KET420
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
a4b6, skydelis nespalvotas, bet pilnas, ar per vcds imanoma isjungta ta beep'a kai ilgiau uztrauktas rankinis ir vaziuoji?
p.s. bet atjungti tik del rankinio, kad nedingtu kiti ispejimaj, kai sumazeja tepalu lygis ar lempute perdega.

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
originalus xenon, ir degant kartais sumirksi viena lempute, tai cia jau lempute puliuoti pradeda ar blokelis koks? (H-)

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
Gali buti ir tas ir tas. Mano atveju buvo lempute. Sukeisk lemputes vietomis, jei blikses toj pacioj pusej, vadinasi blokelis kaltas, jei kitoj - lempute.

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
Gali buti ir tas ir tas. Mano atveju buvo lempute. Sukeisk lemputes vietomis, jei blikses toj pacioj pusej, vadinasi blokelis kaltas, jei kitoj - lempute.

taip ir padarysiu (y) (+)