Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 804165 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Neteko matyti (-) A3 tik tokiu metu,tik veliau audi pradejo deti
S line gal i ja dejo jau:) zodziu tai sakai problema su vandeniu bus o akumuliatorius neprieko jei jis prie mirties?

S-line kebulo -salono komplektacija, su varikliu ar elektra tai visai nesurista. Gal reiktu tada daugiau info,kiek laiko turi auto, kada prasidejo bedos,ar is karto visos, ar tik po truputi,koks variklis ir t.t.

Neprisijungęs Gibukas

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
A6 s line 2.0  2005 metu. Turiu puse metu. Iskarto viena diena kuriau ir pradejo zaisti viskas iskarto. Apziurejau viska nieks neperdege ne viena fyskute vakare susitvarke snd vel tas pats. Ir skotijoj baisiai lyja non stop beweik. Radau bagazine biski vandens. Ir seip visa dregnoka bagazine

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
A6 s line 2.0  2005 metu. Turiu puse metu. Iskarto viena diena kuriau ir pradejo zaisti viskas iskarto. Apziurejau viska nieks neperdege ne viena fyskute vakare susitvarke snd vel tas pats. Ir skotijoj baisiai lyja non stop beweik. Radau bagazine biski vandens. Ir seip visa dregnoka bagazine

Nera blogiau kai reikia traukti info per prievarta ff Pirkai kur? Lietuvoje? Uzsienyje? Tai pasikartojo tik pora kartu? Dregnoka bagazine tai kur zapaske ar ir bakavinose kur kompai stovi? Po kilimeliais ziurejai, neslapia? Kur po kapotu pertvara ecu stovi, ziurejai, vanduo nestovi? Kai durnioja variklio darbas pasikeicia?

Neprisijungęs DaumantasVit

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
Ar tinka skydelis audi a3 2001 automatui nuo mechano?

Neprisijungęs Brukshnys

• Įrašai: 177
    • Žiūrėti profilį
ieik i skydelio kodinga ir paziurek

Audi A3 (8L) Instrument Cluster
Contents [hide]
1 Coding
Coding

??xxx: Options (< MY 1999)
+00 = Manual Transmission 02C/02J/02M OR Automatic Transmission 01M
+01 = Brake Pad Warning
+02 = Seatbelt Warning
+04 = Washer Fluid Warning
+08 = Manual Transmission 02K
+16 = Navigation
pas mane skydelio software coding buvo parašyta 04140. Aš pasikeičiau į 02140. Saugos diržų lemputė pradėjo užsideginėt. O tada kitas klausimas ar man dar rodys kai baigsis langų skystis ar ne? :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
išjungei washer fluid ir įjungei seatbelt pagal mane.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Teisingai Domas sako, viena isjungei,kita ijungei, tavo kodingas turi buti 07140, bet skysti rodys tik tuo atveju jeigu bakelyje yra daviklis

Neprisijungęs smindis

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Audi A6 C4 2.5 TDI. Pradeda mirgsėti žvakių pakaitinimo lepmutė. Paspaudus vos vos stabdį ji užgęsta laikinai. Kokia galėtų būti problema? Taip pat stabdis yra šiek tiek kietokas. Kartais sucypia pats stabdislyg oras kažkur eitų.  (!?)

Neprisijungęs Aleksandr

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 963
    • Žiūrėti profilį
Sveiki visi
Noriu paklausti del skydelio dalies mirksėjimo ?
Kai ijungiu šviesa ir kažkur apie 10 km. pravažiuoju, pradeda mirksėt skydelio borto kompo viršutine dalys
Jeigu išjungiu gabaritus, vel dega tvarkingai raudonais kaip ir priklauso. Kame gali buti beda ? 
Pačiam šviesu jungiklyje ar kontaktai skydeli ?
Pikseliai šiaip neperdegus

Neprisijungęs Brukshnys

• Žiūrėti profilį
Teisingai Domas sako, viena isjungei,kita ijungei, tavo kodingas turi buti 07140, bet skysti rodys tik tuo atveju jeigu bakelyje yra daviklis
Skysčio daviklis yra.ir veikia. O kodėl 07140? Tada abu veiks ar taip neįmanoma?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Skysčio daviklis yra.ir veikia. O kodėl 07140? Tada abu veiks ar taip neįmanoma?

Sudedi skaicius kuriu funkciju nori, kaladeles 01 plius dirzai 02, plius bakelis 04, suma gaunasi 07

Neprisijungęs Brukshnys

• Žiūrėti profilį
Sudedi skaicius kuriu funkciju nori, kaladeles 01 plius dirzai 02, plius bakelis 04, suma gaunasi 07
Tada pagal idėją užteks 06140 nes kaladėlės be laidų. :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tada pagal idėją užteks 06140 nes kaladėlės be laidų. :)

Keista, kad be laidu, bet is esmes tai taip.

Neprisijungęs Brukshnys

• Žiūrėti profilį
Keista, kad be laidu, bet is esmes tai taip.
Na pagal buvusį codingą veikė tik langų skysčio daviklis. Na padarysiu pradžią 07*** gal netyčia kai bus į pabaigą kaladėlės gausiu kokį įspėjimą(jei teisingai tų laidų paskirtį suprantu). :D

Neprisijungęs Kkaroliss

• Įrašai: 51
    • Žiūrėti profilį
Turiu problemą su tokia pat a4. 1,9tdi 98m tik mechanas. Borto kompe užsidegė brems licht. Po kiek laiko dingo ir vėl atsirado, žodžiu pradėjo durniuoti, kas 10s atsiradinėjo klaida. Pažiūrėjus lemputes, visos degė. Vėliau pastebėjau, jog stabdžių lemputėje susilietusios vielutės. OK, pakeičiau lemputes. Klaida toliau taip pat atsiradinėja ir dingsta. Pakeičiau VISAS stabdžių lemputes, 2 pagr. ir 10 mažų juostoje. Klaida vistiek taip pat atsiradinėjo. Būvo, kad savaitėm nieko neatsirasdavo, buvo, kas pastoviai savatę degdavo. Kariavau apie 4mėn...tas baisus klaidos signalas pyyyyp. Ir galiausiai dabar dega pastoviai(bent tiek gerai), tačiau norisi susitvarkyti. Kur dažniausiai pasitaikantys šios problemos židiniai?
Radau keistą sutapimą, laikant ant valytuvų rankenėlės borto kompo RESET mygtuką klaida dingsta, tik atleidus vėl atsiranda. Gal kas turite minčių kuom tai susiję?

Neprisijungęs zandaras

• Įrašai: 875
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Audi A6 C4 2.5 TDI. Pradeda mirgsėti žvakių pakaitinimo lepmutė. Paspaudus vos vos stabdį ji užgęsta laikinai. Kokia galėtų būti problema? Taip pat stabdis yra šiek tiek kietokas. Kartais sucypia pats stabdislyg oras kažkur eitų.  (!?)
stabdžiu varlytė bus greičiausiai. P.s gal kas žino kur pajungta langų valytuvų rankenėlės RESET funkcija, anksčiau būdavo kai ja paspaudžiu borto kompas spidometre užgesta, kai mago laidus junginėjau ta funkcija pradėjo nebeveikt.

Neprisijungęs Makaluzo

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, per šalčius atsirado čekų krūva, gal kas nusimanot kas galėtų būti? Buvau kompą pajungęs ir kompas išmetė parašyta, kad abs išorinis trukdis? Pirma mintis būtų abs daviklis, bet abs daviklį visada kiekvieną atskirai rašo..

A3 05

Neprisijungęs Gibukas

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį

Nera blogiau kai reikia traukti info per prievarta ff Pirkai kur? Lietuvoje? Uzsienyje? Tai pasikartojo tik pora kartu? Dregnoka bagazine tai kur zapaske ar ir bakavinose kur kompai stovi? Po kilimeliais ziurejai, neslapia? Kur po kapotu pertvara ecu stovi, ziurejai, vanduo nestovi? Kai durnioja variklio darbas pasikeicia?   

Pirkau Skotijoje ir dabar esu skotijoje. Pasikartojo antra karrt pries tai buwo pries pora dienu pasikartoja. Kur zapazke ten slapia o kompas gale atrodo ir nedregnas. Slapia po kapotu kur eco stovi lapu prisirinke ir vandens yra biski. Po kilimeliai sausa. O variklio darbas atrodo toks pat tik kazkas kaip ir barzka ar kazkas tokio. Klima pati isijungineja.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pirkau Skotijoje ir dabar esu skotijoje. Pasikartojo antra karrt pries tai buwo pries pora dienu pasikartoja. Kur zapazke ten slapia o kompas gale atrodo ir nedregnas. Slapia po kapotu kur eco stovi lapu prisirinke ir vandens yra biski. Po kilimeliai sausa. O variklio darbas atrodo toks pat tik kazkas kaip ir barzka ar kazkas tokio. Klima pati isijungineja.

Nuo sito ir pradek, kai pravalysi drenaza,isimsi lapus ir ten vanduo nestoves, gal ir problemos dings.

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
gal kas netycia turit S4 B6 vairo fyskes pinout visus?

pas mane pilnas multi vairas, pakeiciau i Sline su shift paddle , tai reikia uzmaitint lopeteles, airbag toks pat 1 stage, fyskes neturiu, pinout kazkodel nesiseka surasti kuriuos kontaktuose begiu perjungimas i dezes ecu eina...

« Paskutinį kartą keitė: 2016 Sausio 08, 11:21:24 sukūrė adrian »

Neprisijungęs EdGAaRaZ

• Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, pas mane nerodo temperaturos, vasara kartais uzkildavo iki 70, bet dabar ziema 60 ir daugiau nejuda, peciukas pucia karsta ora, tad pradziai galvoju pasikeist variklio temperaturos sensoriu, googlinau bet niekur tiksliai neradau kur jis yra ant Audi A6 C5 1.9 94kw. Gal jus zinot?

As galvoju kad gal sitas?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Taip, sitas ir yra temperaturos daviklis, tik pradziai kai pradeda silti auto,paziurek ar virsutine slanga i radiatoriu nera silta, nes temperaturinis sugenda labai retai,o termostatas labai daznai.

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
Taip, sitas ir yra temperaturos daviklis, tik pradziai kai pradeda silti auto,paziurek ar virsutine slanga i radiatoriu nera silta, nes temperaturinis sugenda labai retai,o termostatas labai daznai.
kazka netaip.virsutine kaista,apatine pradeda silt atsidarius termostatui.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
kazka netaip.virsutine kaista,apatine pradeda silt atsidarius termostatui.

Kai termostatas uzsidares, kazkiek tik silta virsutine slanga, radiatoriaus virsus saltas, nes nera cirkuliacijos,jeigu termostatas nors truputi praleidzia pradeda silti radiatoriaus virsutine dalis,jeigu visai uzstriges,visas radiatorius buna drugnas.

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
Kai termostatas uzsidares, kazkiek tik silta virsutine slanga, radiatoriaus virsus saltas, nes nera cirkuliacijos,jeigu termostatas nors truputi praleidzia pradeda silti radiatoriaus virsutine dalis,jeigu visai uzstriges,visas radiatorius buna drugnas.
kai termostatas geras kaista virsutine slanga,pasiekus kiek ten 70-80 laipsniu atsidaro termostatas ir pradeda silt apatine.kai blogas,iskarto pradeda silt ir apatine,variklis nesusyla.