Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 812925 kartus)

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
nera,pas tave check engine tai spirale kur kaitinant zvakes dega

Neprisijungęs edvinasTHC

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
nera,pas tave check engine tai spirale kur kaitinant zvakes dega

kaip suprast?? o tai cia tada desinej pusej ne checkas uzsidega?  https://www.youtube.com/watch?v=ry6oNiARiX8

Neprisijungęs T-max

• Žiūrėti profilį
Nu jo,kazkas tokio,bet siaip pas situs dyzelius jei kas su variklio elektronika,tai spyrale pradeda mirgset.Pasileisk su vcds skydelio testa ir matysi kas ten yra pas tave.

Neprisijungęs edvinasTHC

• Žiūrėti profilį
nu sakau kad lyg turetu uzsidegt,kai c5 turejau uzsidegdavo irgi,bet kai siurblys klaida mesdavo tai jo,mirksedavo zvakiu pakaitinimo lempute...bet tai realiai jei apgavikas butu,tai prie mases ji uzsidegtu visvien,ar klystu?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
gal tiesiog ta lemputė išimta

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
[/quo te]mas link=topic=12873.msg1703499#msg1703499 date=1423776628]
baik,nera lempuciu tokiam skydely.

Neprisijungęs edvinasTHC

• Žiūrėti profilį
baik,nera lempuciu tokiam skydely.

tai kokios mintys tokiu atveju? yra nuomoniu?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
baigiau.
vienu ar kitu būdu, jei ir diodas, jis nuo plokštės nusilituoja greičiausiai, juk turi būt perikupų metodas prigesinti checką.

Neprisijungęs T-max

• Žiūrėti profilį
perekupai iziolke pakisa ir viskas

Neprisijungęs edvinasTHC

• Žiūrėti profilį
tai reik ardyt skydeli iseina...

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
tai reik ardyt skydeli iseina...
tau gi sako - pradzioj junk prie kompo, o jau paskui griepkis atsuktuvo.

Neprisijungęs edvinasTHC

• Žiūrėti profilį
tau gi sako - pradzioj junk prie kompo, o jau paskui griepkis atsuktuvo.

tai jungiau,ant vagcom testo uzsidega,klaidu nemeta,ant mases nedega...nesidraskyk cia...

Neprisijungęs Lezas

• Įrašai: 23
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
Važiuojant staiga pradėjo nebešviesti vienas klimos ekranėlis. Jis tvarkomas yra, lemputė perdegė ar gal koks laidas atsikabino? Gal būt kam nors yra buvę taip.

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
pasikeisk lempute.

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
sveiki, is kur galima gauti el schemas, nes zibintai buvo pakeisti nuo naujesnio modelio ir neatitinka kontaktai, ten ju truputi daugiau, nes visokie LED dasideda ir pan.

auto audi a3 07'

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
iš manęs arba iš kito žmogaus su programa ElsaWin

reikia tik labai tikslių mašinos parametrų, variklio, dėžės, o jei ir kodus žinai tai visai lengva, kėbulo tipas, nereiks man spėliot

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
iš manęs arba iš kito žmogaus su programa ElsaWin

reikia tik labai tikslių mašinos parametrų, variklio, dėžės, o jei ir kodus žinai tai visai lengva, kėbulo tipas, nereiks man spėliot
ui,sitai masinai autodatos uztenka.

Neprisijungęs DOHC

• Žiūrėti profilį
is kur butu galima atsisiusti sita elsa? berods turiu autodata...

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
gali būt, tiesiog sakau ką turiu ir kuo galiu padėt, taipogi yra mokamas https://www.alldatadiy.com/ 26 doleriai / automobiliui / metams abonimentas
ten neblogas modelių pasirinkimas, sau verta pasiimti jei neturi iš kur kitur, tačiau jei kiekvienai kliento mašinai tai daug

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4823225 čia elsos visi failai + audi duombazė
vw seat skoda gali iš tokių pat packų pasiimti tik duobbazes, bus folderiai kurio pradžia 5.Base_04.2014 kaip pvz
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Vasario 16, 21:47:27 sukūrė Domas »

Neprisijungęs DOHC

• Žiūrėti profilį
gali būt, tiesiog sakau ką turiu ir kuo galiu padėt, taipogi yra mokamas https://www.alldatadiy.com/ 26 doleriai / automobiliui / metams abonimentas
ten neblogas modelių pasirinkimas, sau verta pasiimti jei neturi iš kur kitur, tačiau jei kiekvienai kliento mašinai tai daug

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4823225 čia elsos visi failai + audi duombazė
vw seat skoda gali iš tokių pat packų pasiimti tik duobbazes, bus folderiai kurio pradžia 5.Base_04.2014 kaip pvz
Dekui ;)

Neprisijungęs AudriusG

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, turiu audi a4 b6 2002 pabaigos ir pas mane prietaisu skydelyje yra neprisegtu dirzu kaip lempute bet ji nei sviecia nei ka, tai noriu paklausti cia tik ant spidometro ji yra originaliai ir neturi veikti ar koks gedimas gali buti?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, turiu audi a4 b6 2002 pabaigos ir pas mane prietaisu skydelyje yra neprisegtu dirzu kaip lempute bet ji nei sviecia nei ka, tai noriu paklausti cia tik ant spidometro ji yra originaliai ir neturi veikti ar koks gedimas gali buti?

Ant spidometro ji yra pas visas, tik ne visos gali palaikyti šią opciją, arba būna programiškai atjungta.

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
pas mane irgi yra ta dirzu lempute, ja galima aktyvuoti per vag coma, zodziu aktyvavus ji tiesiog veikia kaip ispejamoji, padega siek tiek ilgiau nei abs airbag ir kt. tada uzgesta, pas mane dirzu uzraktuose jokiu davkliu nera, cia pats skydelis tiesiog turi tokia ispejimo funkcija
pas mane tiesa b5 FL, bet tai esmes nekeicia,

Neprisijungęs Dainiaks

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, pas mano A4 2010 daiktadezeje nera lemputes, yra padaryta vieta bet neideta. gal kas zino kaip pajungti. Nes as pajungiau nuo saugikliu skyriaus ir man neveikia.

Neprisijungęs andriusa777

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
sweiki reikia pgalbos,audi a6 c6 avantas galinis kaires puses stopas ir gabaritas neveikia,lemputes ir saugikliai tvarkoje,gal kas galit patarti kur jieskoti toliau? aciu