Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 814299 kartus)

Neprisijungęs laimonasxxx

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
kabeli ir programa turiu, o modelis jaigu masinos tai audi a6 2.4 L  benzinas 2001 metu. ar po surisimo susikalibruos skydelis?
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Sausio 11, 14:00:32 sukūrė laimonasxxx »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Kabelis tikrai tas? Cia jau ne apie paprasta diagnostikos kalbama ir kokia kalibracija nelabai supratau,jeigu toki pati keiti.

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
jo,paprastas dratas netinka,o ir ne visus skydelius su kitaicais eina pririst,nebent atjungt imo.

• Žiūrėti profilį
na skydelio numeris tik skiresi, originalus yra 4B0920900K o naujas 4B0920950K man sake kad tinka, na o apie kalibravima turejau omeni tahometras, spidometr, temperat, kuro rodmenis kad susikalibruotu kitaip sakant susireguliuotu kad neroditu klaidingai, girdejau kad pakeitus skydeli ir ijungus degima reikia palaukti dvidesimt minuciu kol susireguliuos viskas, bet su nauju niekas nesidaro, tik dega imobilaizerio lempute

• Žiūrėti profilį
dar yra tokd dalykais kaip sena atmintis spidometro, rodmenys rodo ne mano masinos, o tos is kurios buvo isimtas skydelis,. girdejau kad reikia kazka perlituoti is seno skydelio y nauja ar tai tiesa?

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
na skydelio numeris tik skiresi, originalus yra 4B0920900K o naujas 4B0920950K man sake kad tinka, na o apie kalibravima turejau omeni tahometras, spidometr, temperat, kuro rodmenis kad susikalibruotu kitaip sakant susireguliuotu kad neroditu klaidingai, girdejau kad pakeitus skydeli ir ijungus degima reikia palaukti dvidesimt minuciu kol susireguliuos viskas, bet su nauju niekas nesidaro, tik dega imobilaizerio lempute
cia kokia bobute tau tokiu nesamoniu prisnekejo?

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
dar yra tokd dalykais kaip sena atmintis spidometro, rodmenys rodo ne mano masinos, o tos is kurios buvo isimtas skydelis,. girdejau kad reikia kazka perlituoti is seno skydelio y nauja ar tai tiesa?
cia irgi bobute paskojo?su dratu pasidarai kokius nori km aR mylias.aisku tavo dratas netiks.

• Žiūrėti profilį
na patarkit teisingai, tai nuo ko man dabar pradet ir kokias programas ar laidus naudoti?

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
na patarkit teisingai, tai nuo ko man dabar pradet ir kokias programas ar laidus naudoti?

paciam to darytis neapsimokes, per brangu. nuvaziuok pas tuos, kurie tuo uzsiima ir tau viska padarys.

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
paciam to darytis neapsimokes, per brangu. nuvaziuok pas tuos, kurie tuo uzsiima ir tau viska padarys.
kodel per brangu?ant savo ismoksti,sekantis jau pelna nesa.o temu pilna apie tai,pasiieskok,pasiskaityk.

• Žiūrėti profilį
teks paciam taisyti, nes dabar esu ne lt., tai jai galit kaip nors padet buciau dekingas.

Neprisijungęs macaule

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
Tai va, susitvarkiau tuos nelemtus posukius PAGALIAU!!! Kaip ir saket, buvo paprasciausia knopkyte uzstrigus rozeteje. Ciut pajudinau ir veikia!!! beje priesrukiniai nedega galiniai, bet cia gal sutapimas, gal lempute perdege, senai jau tikrinau. Nu bet dzin, visa esme buvo posukius susitvarkyt.
Tai skolingas as jum daug daug  :bbq: :bbq: :bbq: :bbq: :bbq: :bbq: :bbq: :bbq: :bbq: :bbq:

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Susirask kur jungti laidai to blokelio prie masinos instaliacijos, rasi greiciausiai pilka/balta arba kazkoki panasu laida perkirpta ir pajungta per dezute. Sujunk atgal ir veiks.

Neprisijungęs be_proto

• Įrašai: 124
    • Žiūrėti profilį
sveiki, nuo ko pradet ieskot del ko nedega bagazines apsvietimas? audi a8 d2 97m. Visos trys lemputes geros, bet nedega...

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
a8 d3 2005 w12, su kokiu prietaisu redaguoti ridą?

Neprisijungęs tauraginis

• Žiūrėti profilį
sveiki, nuo ko pradet ieskot del ko nedega bagazines apsvietimas? audi a8 d2 97m. Visos trys lemputes geros, bet nedega...
dazniausiai del jungiklio, o kurioj vietoj jis pas a8, as nzn (-)

Neprisijungęs 90Coupe

• Įrašai: 50
    • Žiūrėti profilį
 Audi Coupe B3. Kaip virš mago esančius mygtukus išsiimti ? Neveikia žibintų kilnojimo ir rūko žibintų apšvietimas.. Stipriau paspaudinėjus pradeda veikti galinio rūko žibinto, bet vėliau nustoja.. Lango šildymo apšvietimas veikiantis. Rodyklė taip pat užsidega.

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Trauk į save paprastai.

Neprisijungęs GL

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 790
    • Žiūrėti profilį
sveiki gal kam teko susidurti su analogiska situacija? https://www.youtube.com/watch?v=kksZd-SAaCw ir gal galit uzvest ant kelio nuo ko pradet? kad cia ne skydelio gedimas ta jau issiaiskinau. idejus kita skydeli viskas buta taip pat. sita idejus i kita masina, jokiu ciudu jis nedaro.

Problema rasta: po vairuotojo kojom kaireje puseje esancios jungtys buvo apipiltos galinio lango apiplpvimo skyscio, kai prakiuro slangute.
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Sausio 19, 12:41:45 sukūrė GL »
Diagnostika Vilniuje 867067673

Neprisijungęs tauraginis

• Žiūrėti profilį
:E ta slangute einanti kartu su laidais, yra kazkoks nesusipratimas. pas mane ji ten buvo issimovusi per sujungima, laidai neuzsitrumpino, bet turejau nemaza baseina po kilimu :-{

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
Nesusipratimas yra ten padarytas sujungimas,geriausia sau darant prasitempt istisa vamzdeli,pvz nuo pneumatikos,tada tik mechaninis pazeidimas uztvindytu.

Neprisijungęs Donatas54

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Neuzgesta lemputes po rankenelemis A6 2.5 110kw 2001m. kas gali but?

Neprisijungęs kiesa

• Įrašai: 226
    • Žiūrėti profilį
sveiki,gal kas zinot kaip nuresetint borto kompa,nes ant laisvu kai sustoji prie sankryzos rodo dideles sanaudas(pvz 5.7 ar net 15) ir labai retai 0.8 ar 0.6 litro.audi a4 2.0 tdi 103kw.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
sveiki,gal kas zinot kaip nuresetint borto kompa,nes ant laisvu kai sustoji prie sankryzos rodo dideles sanaudas(pvz 5.7 ar net 15) ir labai retai 0.8 ar 0.6 litro.audi a4 2.0 tdi 103kw.

Kaip sustojai , taip ir rodo, tu momentines žiūri, o jas tik važiuojant fiksuoja, vietoje stovint ne. Resetinasi ilgiau palaikius apatinę knopkę.

Neprisijungęs kiesa

• Įrašai: 226
    • Žiūrėti profilį
pas pazystama passate rodo normaliai (0.6) kai sustoja ir nesvarbu kaip.o pas mane grybauja tas bortas.pajungus laida programoj rodo gerai,tik bortui perduoda pievas.momentines stovint su knopke (is svirteles apacios) nesiresetina.