Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 818954 kartus)

Neprisijungęs Taumas

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį
Turiu susidėjęs sau į trumpas šias, NightGuide, lemputes. Jos dar būna neva skirtos lešiniam ir paprastiem žibintam. Į ilgasias - X-tremVision. Tai kaip ir perdaug nesiskundžiu apšvietimu.

Dėkui, bandysiu Philips X-treme Vision, tik kad kaina jų (!?) Tikiuosi, ne tik už visus xtreme, vision ir t.t. :)

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
is mano nedideles praktikos, tos su + % kazkaip neilgai tegyvena, man abi perdege gal po pusmecio, keliu dienu skirtumu.

Neprisijungęs gramelis

• Įrašai: 504
    • Žiūrėti profilį
is mano nedideles praktikos, tos su + % kazkaip neilgai tegyvena, man abi perdege gal po pusmecio, keliu dienu skirtumu.
kad neilgai laiko,ne is pirmo girdziu-tiketina,kad tai tiesa...

Neprisijungęs killer_beast

• Įrašai: 307
    • Žiūrėti profilį
Ant kai kurie stipresniu lempuciu buna parasyta, kad tarnauja trumpiau nei paprastos. Kazkur 30-40% trumpiau.

Neprisijungęs Jurka4

• Įrašai: 747
    • Žiūrėti profilį
Sudetos tokios,jau tris metus nekeiciau (y)

Neprisijungęs notranked

• Įrašai: 18
    • Žiūrėti profilį
Tokia problema yra, nežinau ar ten ketinu ieškot. Atidarius keleivio dureles prieky, neužsidega apšvietimas prie kojų. Vairuotojo pusėj dega. Lemputes pakeičiau į naujas. Borto kompas nemato, kad atidaryto durys. Čia bus problema spynoj pačioj, ar kur?

Taip pat, bardačioką atidarius nedega lempa, nors irgi keičiau. Bagažinėj irgi keičiau, bet irgi neveikia, kai atidarai.
Bagažinėj srovė ateina, nes ant jungiklio užsidega apšvietimas (tas I / O dega) bet pačios lemputės neveikia.

Ar čia bus spynos varlytė, ar kažkas kito? Mašina B5, FL, Avantas.

Neprisijungęs egidijusj

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, a3 8p. Nėra borto kompo, bet ne tame esmė. Po laikrodžiu nerodo nei temperatūros nei datos. Per vag com dare skydelio testa, viskas degė. Klausimas: jei nėra dačiko už priek. buferio (aš nežinau jis yra ar ne) nerodytu minimalios įmanomos temperatūros? Nes dabar neaišku ar nėra dačiko ar paprasčiausiai išjungta nuo skydelio lauko temperatūra. Nelabai turiu kur nusiiminėti buferį, kad pasitikrint, todėl ir klausiu. :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, a3 8p. Nėra borto kompo, bet ne tame esmė. Po laikrodžiu nerodo nei temperatūros nei datos. Per vag com dare skydelio testa, viskas degė. Klausimas: jei nėra dačiko už priek. buferio (aš nežinau jis yra ar ne) nerodytu minimalios įmanomos temperatūros? Nes dabar neaišku ar nėra dačiko ar paprasčiausiai išjungta nuo skydelio lauko temperatūra. Nelabai turiu kur nusiiminėti buferį, kad pasitikrint, todėl ir klausiu. :)

O kas darė skydelio testą nesugebėjo pažiūrėti ką rodo ar visai nerodo išorės temp. daviklis :-) O jeigu jos nerodo , tai datos rodymas tikrai nuo temperatūros nepriklauso. Siūlyčiau pakeisti meistriuką ;)

Neprisijungęs egidijusj

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
O kas darė skydelio testą nesugebėjo pažiūrėti ką rodo ar visai nerodo išorės temp. daviklis :-) O jeigu jos nerodo , tai datos rodymas tikrai nuo temperatūros nepriklauso. Siūlyčiau pakeisti meistriuką ;)
Nežinau, mačiau ant kompo tuo metu rodė -4. Jis man sake, kad čia yra juntama nuo klimos dačiko ar kaip ten.. :)  Gal gali rekomenduot kas man galėtų įjungt? Nebus temp. dačiko tai bent žinosiu ir datą rodys :)

Neprisijungęs tauraginis

• Žiūrėti profilį
Tokia problema yra, nežinau ar ten ketinu ieškot. Atidarius keleivio dureles prieky, neužsidega apšvietimas prie kojų. Vairuotojo pusėj dega. Lemputes pakeičiau į naujas. Borto kompas nemato, kad atidaryto durys. Čia bus problema spynoj pačioj, ar kur?

Taip pat, bardačioką atidarius nedega lempa, nors irgi keičiau. Bagažinėj irgi keičiau, bet irgi neveikia, kai atidarai.
Bagažinėj srovė ateina, nes ant jungiklio užsidega apšvietimas (tas I / O dega) bet pačios lemputės neveikia.

Ar čia bus spynos varlytė, ar kažkas kito? Mašina B5, FL, Avantas.

taip, problema bus spynoje, tiksliau el. jungiklyje kuris randasi spynoje.
bagazines atveju irgi greiciausiai bus ta pati problema (gali buti ir laidai luze gofroje)
na del bardacioko, tai cia net nzn, nebent tikrinai neijunges sviesu, siaip ta lempute ten nedega.

Neprisijungęs Vaidunia

• Įrašai: 53
    • Žiūrėti profilį
Gal zinot kas ar galima audi a6c6 padaryti kad rodytu momentini kuro naudojima? Masina 2006 3.2 benzas.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Nežinau, mačiau ant kompo tuo metu rodė -4. Jis man sake, kad čia yra juntama nuo klimos dačiko ar kaip ten.. :)  Gal gali rekomenduot kas man galėtų įjungt? Nebus temp. dačiko tai bent žinosiu ir datą rodys :)

Klausk http://www.audiklubas.com/forumas/kaunas/servisai-ir-meistrai-ms-apylinkse/2550/

Neprisijungęs edazz

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
sveiki,turiu klausima.Turiu audi a6 c4 1.9 tdi.Yra skydelis su BC.Jis siuo metu rodo 0.00
Ijungus degima skydelis rodo OK, kai lieka labai mazai kuro,uzsidega limitas '20'km, kai vaziuoji keleta h uzsidega skydelyje '2:00' ir t.t Beda tame,kad nera, galbut senas savininkas iseme rankenele ir idejo paprasta be BC.Ar tik idejo skydeli  su BC? noreciau pasijungti BC bet nebezinau ka daryti,esu pasimetes ar skydelis orig. ar cia jau chaltura daryta.Beje ar tiktu BC rankenele is pvz 2.8 ?

Neprisijungęs volunteer

• Įrašai: 129
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs pov3las

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
laba , turiu problema su tepalo daciku uzsidega lempute  ir tepalo kaitimas ant 60 nukrenta , tepalo norma viskas tvarko , kazin gali but tepalo filtras kaltas ,ar koks dacikas nuejes lauk
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gruodžio 11, 23:07:01 sukūrė pov3las »

Neprisijungęs dzione

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
Sveiki pas mane audi A4 2000m. 1.9tdi 85kw. sendien nustojo jodyti greiti, ir kiliometraza.. ir pastebejiau kad kuro lygis sokineja..pareitejus rodo daugiau kuro,stabdant maziau..Kame ali but beda..Skydelis? ar ji taisyt apsimoka?o gal saugikliai ?

Neprisijungęs notranked

• Žiūrėti profilį
taip, problema bus spynoje, tiksliau el. jungiklyje kuris randasi spynoje.
bagazines atveju irgi greiciausiai bus ta pati problema (gali buti ir laidai luze gofroje)
na del bardacioko, tai cia net nzn, nebent tikrinai neijunges sviesu, siaip ta lempute ten nedega.

Sorry, kad taip vėlai atrašinėju. O dabar kaip prieiti prie to el. jungiklio? Reikės abloškę imt visą ar išeitų ir iš lauko kaip nors pasidaryt?

Neprisijungęs tauraginis

• Žiūrėti profilį
Sorry, kad taip vėlai atrašinėju. O dabar kaip prieiti prie to el. jungiklio? Reikės abloškę imt visą ar išeitų ir iš lauko kaip nors pasidaryt?
is lauko nieko nepadarysi, teks ardyti.

Neprisijungęs tauraginis

• Žiūrėti profilį
Sveiki pas mane audi A4 2000m. 1.9tdi 85kw. sendien nustojo jodyti greiti, ir kiliometraza.. ir pastebejiau kad kuro lygis sokineja..pareitejus rodo daugiau kuro,stabdant maziau..Kame ali but beda..Skydelis? ar ji taisyt apsimoka?o gal saugikliai ?

is to klausimo apie saugiklius, tai siulau varyti elektrikui.

Neprisijungęs notranked

• Žiūrėti profilį
is lauko nieko nepadarysi, teks ardyti.
Supratau, ačiū už pagalbą.

Neprisijungęs dzione

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
Supratau, ačiū už pagalbą.
o pajungus kompa ar rodis kame saknis?

Neprisijungęs y4m4d4

• Įrašai: 776
    • Žiūrėti profilį
Gal kas susidure su tokiu variantu? Audi a3 2002m 1.9PD
https://www.youtube.com/watch?v=n-1SFM_VP0Q

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
skydelis sugedes

Neprisijungęs y4m4d4

• Įrašai: 776
    • Žiūrėti profilį
skydelis sugedes
Dar papildysiu kad salone viskas mirksi (klima, apsvietimas lubose, langu mygtukai ir t.t.)