Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 813621 kartus)

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
As neklausiau jusu nuomones deti nedeti, kiekvienam savo. Bet pagalbos negausiu matau.
tai ko tu pas bendradarbi nepaklausi?

mAtUxAz

• Svečias
Sveiki, gal kas žinote, ką reiškia tie taškeliai degalų lygio ir variklio temperatūros skalėse? Būtų įdomu sužinoti.

Neprisijungęs Jolka774

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Sveiki.pas mane a3 užrakinus mašina pastoviai dega posukio lemputės. Kas tai gali but?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, gal kas žinote, ką reiškia tie taškeliai degalų lygio ir variklio temperatūros skalėse? Būtų įdomu sužinoti.

spėju, kad nustatyti taškai kalibracijai

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Sveiki.pas mane a3 užrakinus mašina pastoviai dega posukio lemputės. Kas tai gali but?

Kelintų metų auto? Signalizacija? Kada atsirado toks gedimas?

Neprisijungęs Jolka774

• Žiūrėti profilį
Kelintų metų auto? Signalizacija? Kada atsirado toks gedimas?
98metu. Nesenai nupirkau ir nesenai taip pasidare. Kas galetu buti?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
98metu. Nesenai nupirkau ir nesenai taip pasidare. Kas galetu buti?

Pradžiai pabandyčiau atjungti avarinio mygtuką.

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
prie ko cia avarinis?

Neprisijungęs Jolka774

• Žiūrėti profilį
Nuvariau i servisa kazkoks blokas buvo padeges

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
Reles mygtuke.
kad jis posukiais nesiskunde.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
kad jis posukiais nesiskunde.

"Sveiki.pas mane a3 užrakinus mašina pastoviai dega posukio lemputės." O kokia dar funkciją atlieka posūkio lemputės :think:

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
"Sveiki.pas mane a3 užrakinus mašina pastoviai dega posukio lemputės." O kokia dar funkciją atlieka posūkio lemputės :think:
uzrakinus,apie vaziuojancia ne zodzio.Is vis btu biski keistas:kai kada yra ka psiulyt zmogui,o tu tema uzrakini.siuo atveju ja reiktu rakint[nera jokios info apie signa ir t.t.]o jus vystot toliau

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
uzrakinus,apie vaziuojancia ne zodzio.Is vis btu biski keistas:kai kada yra ka psiulyt zmogui,o tu tema uzrakini.siuo atveju ja reiktu rakint[nera jokios info apie signa ir t.t.]o jus vystot toliau

Na ne visi vienodai samprotauja ir padaro vienodus sprendimus.

Neprisijungęs Vaidunia

• Įrašai: 53
    • Žiūrėti profilį
padekit kas.perdege audi a6c6 numerio apsvietimo viena lempute. isrinkau pakeiciau abi naujom dabar nedega nei viena nei kita ir skydelilje dega klaida perbraukta lempa.gal buvo kam toks bajeris?

Neprisijungęs Svedukas

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, nesenai nusipirkom Audi A6 2.5 TDI 2002 metu ir noriu paklausti keliu patarimu. Pirmiausia ar imanoma kazkaip patikrinti prietaisu skydeli ar jis geras, ar kur netrumpina. Nes pirma beda yra: vaziuojant uzsidega geltonas pranesimas su tepalo leika ir uzrasu SENSOR, tuo paciu ir neberodo tepalo temperaturos. Sitas kaip zinau tepalo minimuma rodo ir temperatura, bet tepalo yra netgi biski virs normos. Antra beda: sylant varikliui, antifrizo temperaturos rodykle sokineja aukstyn zemyn, rodo tai daugiau tai maziau, bet kai pilnai uzkaista tai stovi ant ~88 laipsniu, esu tik karta pastebejes, kad nukrito zemyn, bet vel pakilo iskart. Na ir trecias dalykelis (gal cia nesamone): uzkurus masina apsuku rodykle veluoja pakilt nuo 0 panasiai apie 1-2s. Gal taip ir turi but, bet tik tikslinuosi. Aisku gali but ir sie patys davikliai nueje, bet siaip tiesiog keista, kad ir tas ir anas grybauja, del to ir klausiu del pacio skydelio. Tai zodziu ar nuskaitant klaidas kazka parodytu, ar reikia kazka rimciau daryt? Maciau cia yra nusimananciu zmoniu, tikiuos patarsit ka nors. Is anksto dekoju.

Neprisijungęs GL

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 790
    • Žiūrėti profilį
atliekant klaidu nuskaityma galima skydelio output test padaryt ir paziuret ar rodykles normaliai veikia ar grybauja. nors pagal aprasyma sakyciau bent jau del dvieju pirmu bedu greiciausiai bus kalti patys davikliai. aisku neatmetu variant kad ir su laidais gali but bedos
Diagnostika Vilniuje 867067673

Neprisijungęs Svedukas

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Bent del tepalo minimumo daviklio tai radau aprasymuose nemazai atveju, kai buna prasitrynes laidas, arba daviklis apejes tepalu ir tada reikia fiske pravalyt. Visdelto nelabai dekingoj vietoj stovi, bet kadangi jis pas mane dega nenuolat, o kaip uzeina tai gal prasitrynes laidas yra labiau tiketinas. Del ausinimo skyscio temp. nieko neradau isvis, nebent imt ir keist ji. Gal kas zinot, koki daugiau suprantanti zmogu Kaune, kuris apsiimtu paziuret klaideles ir ta skydelio output testa padaryt? Davikliu prisipirkt manau visada suspesiu :D

Neprisijungęs PauliusVVV

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
Gal kam yra buve? :
kompas ismeta "bulb failure" (perdegusi lempute).
Pakeiciau priesrukine priekyje, taciau vistiek meta ta pati simboli - geltonais konturais lempute perbraukta X
Gal kas  zino kur saknys?

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
Gal kam yra buve? :
kompas ismeta "bulb failure" (perdegusi lempute).
Pakeiciau priesrukine priekyje, taciau vistiek meta ta pati simboli - geltonais konturais lempute perbraukta X
Gal kas  zino kur saknys?

visados reikia nurodyti apie kokia auto klausi.

Neprisijungęs revue

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, daug turbut buvo sneketa , klausimas : Audi a4 b5 2,8 97metu neina prisijungti prie skydelio ir nerodo apsuku . kame gali buti beda?

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
Sveiki, daug turbut buvo sneketa , klausimas : Audi a4 b5 2,8 97metu neina prisijungti prie skydelio ir nerodo apsuku . kame gali buti beda?
sugedo.

Neprisijungęs revue

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
Gal kas konkreciau gali papasakot

Neprisijungęs tomasas1

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
 (h) ieskau a6 2009metu sviesu bloko 4fo910279n arba 4fo910279k raide865282524

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *