Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 813486 kartus)

Neprisijungęs AudiFun3

• Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
sweiki ,turiu nauja problema nebeuzsiveda audi , buvau pries pora h vaziaves buvo viskas ok norejau vaziuot pizda vos beuzvedziau pavaziavau pora km pradejo sektiek pulsuot ir pakaitinimo zvakiu lempute pradejo mirkset ir bevaziuojant uzgeso, dabar viskas net negalvoja uzsivest kuro yra nemazai paziurejom prie variklio kur yra filtras ir slangute permatoma tai joje dizelio tik puse tera uzpildyta, draugas sake kad jam panasiai buvo tai jam buvo pasibaigus siurblio elektrine dalis kazi ar man gali but taspat? gal esate kas susidure su situo?
Kokia audi tai tikriausiai spėliojimų konkursą darysim? :D
O šiaip pabandyk filtrą pakeist, gal jis užsikišęs yra. O degalai geri? Nebus kokie rusiški ir dar vasariniai?

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
sweiki ,turiu nauja problema nebeuzsiveda audi , buvau pries pora h vaziaves buvo viskas ok norejau vaziuot pizda vos beuzvedziau pavaziavau pora km pradejo sektiek pulsuot ir pakaitinimo zvakiu lempute pradejo mirkset ir bevaziuojant uzgeso, dabar viskas net negalvoja uzsivest kuro yra nemazai paziurejom prie variklio kur yra filtras ir slangute permatoma tai joje dizelio tik puse tera uzpildyta, draugas sake kad jam panasiai buvo tai jam buvo pasibaigus siurblio elektrine dalis kazi ar man gali but taspat? gal esate kas susidure su situo?

darykis diagnostika, tas zvakiu simbolis rodo, kad yra problema variklyje. jei pasiseks, tai bus nurodyta kas butent sugedo.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Gal kam buvo toks bajeris, skydelis sviecia bet nieko nerodo. Nei greicio, nei kuro, nei bc... uzstringa zodziu paskutinej padety ka rode.Bet labai keistai, gryzau namo buvo viskas ok, po 2 val vel einu vaziuot, ijungiu degima ir nieko nerodo. Nuvaziavu kur reik, gryzau, vel viskas veikia. Ir taip jau 2 kart buvo, o siandien jau kiek vaziavau 150km tai nieko nerode vel ff si kart isvis uzgesinu motora ir istraukus rakteli liko visos rodykles vietoj kaip uzstrige bandyt fyskes pajudint?

Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs povilas.t

• Įrašai: 227
    • Žiūrėti profilį
A6 c5 FL kaip laikrodi ir data nustatyt? :)

Neprisijungęs cel01

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, turiu audi a4 01m 96kw 1.9 traukia gerai, pasiekiant 100km/h dingsta trauka ir jausmas kai ribotuvas ant 110km/h daugiau gazo dugna nuspaudi ir nevaziuoja, gal kas esat susidure? Eina kaip nors isjungti? Autopiloto svirtele maigau, nieko nepadeda.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Kovo 23, 13:41:52 sukūrė cel01 »

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
o prie ko cia lempuciu tema?

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
 naudokis paieska. forume buvo aprasyta kaip ta reikala nunulinti, kur nepamenu. manau galima ir su kompu sutvarkyti, kaune tikrai yra kas tuo uzsiima :)

Neprisijungęs \/ainius

• Įrašai: 1470
    • Žiūrėti profilį
Gelbekit, turiu beda.
Noriu is savo coupe islupti A4 skydeli ir isideti atgal B4.
Turiu fiskes B4 skydeliui, bet jos is benzinines. Tai ar laidus sujungus i savo vietas vietoj a4 fiskiu man veiks pilnai skydelis ar tose fiskese kazka reikia sukeisti? Ar galu gale ieskot dyzeliniu fiskiu?

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
keista,zmones praso idet i bulka a4 skydeli,o cia atvirsciai

Neprisijungęs \/ainius

• Įrašai: 1470
    • Žiūrėti profilį
keista,zmones praso idet i bulka a4 skydeli,o cia atvirsciai
Nu va :-]
Toto man truputi info suteik :-]

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
Nu va :-]
Toto man truputi info suteik :-]
skambink,suteiksiu.tik nepradek pasakot apie benzinines ir dizelines fiskes,nes pasiulysiu isigyt dujines.

Neprisijungęs Dimis

• Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
Sveiki (h) Pazymetoje vietoje atsiranda ir mirksi uzrasas 2:00h , Ka tai reiskia? :think: A6C5 2000 2.5tdi q

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
pas mane 10 metų senesnėj mašinoj tai rodo 2:00 kai važiuoji be sustojimo, ilgesnio nei 10 min, dvi valandas, tipo kad reik pailsėti

Neprisijungęs Dimis

• Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
pas mane 10 metų senesnėj mašinoj tai rodo 2:00 kai važiuoji be sustojimo, ilgesnio nei 10 min, dvi valandas, tipo kad reik pailsėti

Jau beveik 4 metus turiu masina, bet tik siandien pradejo mirkset :P

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
gal nevažinėji ilgais atstumais? na sakau pas mane auto -10 metų tai kas kitka gali būt

Neprisijungęs edgaras600

• Įrašai: 203
    • Žiūrėti profilį
as vazineju ilgais atstumais bet nieko panasaus man niekad nebuve

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Taip, ta ir reiskia, kad reik pailset po 2h
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
esam kažkada iki 8:00 ištempę su zylu :))
kai sustojimai pasikeisti ir kuro trumpi iki 10min, tai ir kaupias taip, parodo kas 2 valandas :D

Neprisijungęs warkion

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,pas mane a6 c5 1,9, noriu pasikeisti prietaisu skydeli.Ar man tik nuo 1,9 tinka ar tiktu ir nuo 2.5?

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,pas mane a6 c5 1,9, noriu pasikeisti prietaisu skydeli.Ar man tik nuo 1,9 tinka ar tiktu ir nuo 2.5?
Immo turi kuo ir moki priristi?

Neprisijungęs Zenner

• Įrašai: 145
    • Žiūrėti profilį
Esat kas isideje pvz philips lemputes svieciancias baltai ? Uzsiknisau kariaut su xenonais , ne lempute, tai blokelis pareina, gana jau... o geltonos sviesos is paprastu lempuciu nesinori.. Domintu kiek mokejot ir kaip laiko ..

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
philips blue vision nepatiko
osram night braker super

Neprisijungęs Zenner

• Įrašai: 145
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs arturas.G.

• Įrašai: 116
    • Žiūrėti profilį
Sveiki kolegos ka reiškia tepalo lemputės pilnutėlis su užrašu sensor? Tepalo lygis nepakitęs. Is po nakties sau užsidegė.. pirma kartą tokia matau. Gal bus žinančių (+)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Sveiki kolegos ka reiškia tepalo lemputės pilnutėlis su užrašu sensor? Tepalo lygis nepakitęs. Is po nakties sau užsidegė.. pirma kartą tokia matau. Gal bus žinančių (+)

Sensoriaus po karteriu gedimas arba nutrukusi grandine.