Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 813212 kartus)

Neprisijungęs be_proto

• Įrašai: 124
    • Žiūrėti profilį
sveiki, audi a6 c5  Jungiant posuki ne mirksi, o dega. Ka tikrint kur ziuret?

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
sveiki, audi a6 c5  Jungiant posuki ne mirksi, o dega. Ka tikrint kur ziuret?
avarinis

Neprisijungęs sckorpiks

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, trumpas aiškus klausimas, tiems kas jau susidure.
Audi A6 c5 2004m. prietaisų skydelyje silpnai (vos imatomai) zybsi posukio indikatorius kai rodai posuki i kaire. Desinys tvarkoje. Is isores visi posukiai ir avarinis veikia be priekaistu. Reles keitimas nepadeda(buvau idėjęs kita pabandymui), posukiu rankenele atjungus-tas pats, normaliai skydelyje zybsi tik desinys indikatorius, kairys blankiai. Fyskes spidometro isardes pamatavau įtampą, iš relės iki skydelio ateina ir kinta tvarkingai.
KLAUSIMAS: tai skydelio diodas pavarges , ar bedos ieškoti kažkur kitur ?
Ačiū už pamastymus

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
Pas mane toks skydelis :

Noriu isideti toki, su pilnu borto kompu, bet jis nuo benzo :

Klausymas : ar man ten reikes su kontaktais fiskiu pazaisti? ar fiskes centrines vienodos? Kaip, ka pajungti?

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Audi A6 c5 2004m. prietaisų skydelyje silpnai (vos imatomai) zybsi posukio indikatorius kai rodai posuki i kaire. Desinys tvarkoje. Is isores visi posukiai ir avarinis veikia be priekaistu. Reles keitimas nepadeda(buvau idėjęs kita pabandymui), posukiu rankenele atjungus-tas pats, normaliai skydelyje zybsi tik desinys indikatorius, kairys blankiai. Fyskes spidometro isardes pamatavau įtampą, iš relės iki skydelio ateina ir kinta tvarkingai.
Ačiū už pamastymus
Gal pvz. kablio rozeteje gauna nereikalinga nuoteki arba zibintuose siek tiek mases truksta.

Neprisijungęs sckorpiks

• Žiūrėti profilį
Gal pvz. kablio rozeteje gauna nereikalinga nuoteki arba zibintuose siek tiek mases truksta.
tai kad nera pas mane nei farkopo nei rozetes, o zibintai sviecia be jokiu problemu, skydelyje silpnai sviecia posukio rodykle..

Neprisijungęs juknas

• Įrašai: 18
    • Žiūrėti profilį
Sveiki.Pas mane audi a6 2000m. uzgesi ir neberodo prietaisu skydelio viena dalis,ta kuri rodo lauko temperatura,kiek valgo kuro ir t.t.,bet tame paciame laukelyje rodo jeigu truksta skyscio ar lempos neisijungia. Saugikliai geri. Gal kas buvot susidure su sia problema?

Neprisijungęs cooldeep

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, susidūriau su problema. Kol nugramdžiau apšalusius stiklus buvo užvestas automobilis ir temperatūra užkilo iki max, lcd pasirodė temperatūros ženkliukas, skydelis supypsėjo. Pradėjus važiuot temperatūra truputi sumažėjo, vėliau vėl pakilo, stuktelėjus į skydelį temperatūra pradėjo mažėti, stabtelėjo ties 90 ir nukrito iki min. Ilgesnės kelionės metu tai nesikartoja, bet užvedus šaltą ir pavažiavus vėl temperatūros rodyklė pakyla...(tuo metu uždėjus ranką ant g62 - šiltas bet nėra labai karštas, atsukus aušinimo skysčio propkę garų nėra).
Termostatas, vandens siurblys keisti prieš 10 000 km, g62 pakeičiau neseniai (po to ir klaidas pratryniau), bet problema išlieka.
Gal kas susidūrėte su panašia problema?

automobilis Audi a6 c5 2.5tdi 114kw

Neprisijungęs sckorpiks

• Žiūrėti profilį
Ačiū už pamastymus
Jei kam įdomu, gedimas pašalintas. Buvo kaltas posukio indikatoriaus diodas. Meistrelis pakeitė ir dabar vėl viskas kaip nauja.

Neprisijungęs zydriuxx

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
Sveiki norejau paklausti gal kas zino nuo kur galeciau pasijungti dureliu apsvietima  pas mane lemputes yra tik laidai jokie nepareina auto a4 b5 1996m.??

Neprisijungęs Mandeo

• Įrašai: 96
    • Žiūrėti profilį
Sveiki gal teko kamnors susisidurt su tokiom xsenon lemputėmis d1s :

Problema ta kad jos ziaurei brangios, o labai panasios d2s yra zenklei pigesnės, gal yra galimybe persidaryt kad tiktu d2s? :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Sveiki gal teko kamnors susisidurt su tokiom xsenon lemputėmis d1s :

Problema ta kad jos ziaurei brangios, o labai panasios d2s yra zenklei pigesnės, gal yra galimybe persidaryt kad tiktu d2s? :)

Teko persidarinėti. Keiti ir blokelius kartu ir tiek žinių. Gal įmanoma ir su esamais kažką priburti, nors labai abejoju ir tokios info niekur neradau

Neprisijungęs y4m4d4

• Įrašai: 776
    • Žiūrėti profilį
Spyneles kontaktai.
Dekui, beda kontaktuose ir buvo (y)

Neprisijungęs juliusjowe

• Įrašai: 33
    • Žiūrėti profilį
nedega gale priesrukine a6 c5 universalas,ir nedega ant dangcio apacios esantis apsvietimas,nr apsvietimas veikia.kur beda?TA ant nosies :)

Neprisijungęs Myntis

• Įrašai: 345
    • Žiūrėti profilį
Taigi taip. a6 c4 2.5tdi 103 kw, po skydelio keitimo ir borto kompo instaliavimo dingo signalizatorius apie įjungtas šviesas ištraukus raktą ir atidarius duris. kas čia dabar? Kur randasi minėtasis signalizatorius, skydelyje? Net nežinau nuo ko tikrinti pradėti..
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Kovo 09, 21:53:16 sukūrė Myntis »

Neprisijungęs RACKUS

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
Taigi taip. a6 c4 2.5tdi 103 kw, po skydelio keitimo ir borto kompo instaliavimo dingo signalizatorius apie įjungtas šviesas ištraukus raktą ir atidarius duris. kas čia dabar? Kur randasi minėtasis signalizatorius, skydelyje? Net nežinau nuo ko tikrinti pradėti..
taip jis yra skydelyje

Neprisijungęs ceo of

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

Pacientas Audi A3, 1,9 tdi dizeliukas. Užkuriant išmeta prie kilometražo Service insp. Gal kam tai jau buvo? Tepalai tvarkoj, skysčiai visi ok, kas gali būti? Praėjus kokiai minutei po užvedimo - užgęsta. Nuriedėjus pas mane +- 6500 km.

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
Sveiki,

Pacientas Audi A3, 1,9 tdi dizeliukas. Užkuriant išmeta prie kilometražo Service insp. Gal kam tai jau buvo? Tepalai tvarkoj, skysčiai visi ok, kas gali būti? Praėjus kokiai minutei po užvedimo - užgęsta. Nuriedėjus pas mane +- 6500 km.
visiem tai buvo,tiesiog reikia nuresetinti skydeli.o ar uzteks autodatos,ar reikes kompo priklauso nuo metu.paieskoj rasi

Neprisijungęs jokas

• Įrašai: 9
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, turiu klausimų dėl prietaisų skidelio pakeitimo. Kiek ieškojau informacijos, lietuviškai nieko gero neradau. Taigi taip, noriu iš savos audi 100 c4 pakeisti skydelį (nes betobulindamas sugadinau jį). Pas mane jis yra pilnas, keiciant noreciau bandyti isidėti skidelį iš a6 c4. Bet kiek znau kyla problemų su abs lemputės užsidegimu. Gal kas yra susidūręs su tokiu variantu ar žino kaip galima išspręsti šią problemą? Gal dar kyla kokiu neatitikimų keičiant skydelį iš c4 a6 į c4  ? (pas mane tiesiog paprastas pilnas skydelis, nėra nei borto kompo nei cheko; abs automobilyje yra)
Stai cia radau siek tiek informacijos apie šios problemos sprendimo būdą, bet normaliai tiksliai neusisigaudau kaip kas. Gal yra galinčių paprastai ir ūkiškai paaiškinti :D  Štai čia nuorodos ką pavyko rasti
http://www.audifans.net/ftopict-37422-.html
http://24max.de/audifaq/A6_KI_umbau/ 

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
antroj nuorodoj kaip invertuot abs lempikes signala.dar reikia padaryt skydelio kodinga pagal varikli,bet...tobulinai viena-supirdolinai,gal sekanti duok suprantanciam pakeist.

Neprisijungęs jokas

• Žiūrėti profilį
antroj nuorodoj kaip invertuot abs lempikes signala.dar reikia padaryt skydelio kodinga pagal varikli,bet...tobulinai viena-supirdolinai,gal sekanti duok suprantanciam pakeist.

supirdolinimas tame kad dabar apsvietimas geltonas nes nusveiciau filtra. Taip kad zodis supirdolinimas vartojamas tik todel kad nepatinka apsvietimas, o kad pirkti naujus ciferblatus tai nelabai gausiu be viso skidelio. Kaip darosi tas skydelio kodingas?

Neprisijungęs Mandeo

• Įrašai: 96
    • Žiūrėti profilį
Sveiki kodel pasmane nedega nei vienas tas reguletorius A4 B6 2002 2.5 114kw?

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
supirdolinimas tame kad dabar apsvietimas geltonas nes nusveiciau filtra. Taip kad zodis supirdolinimas vartojamas tik todel kad nepatinka apsvietimas, o kad pirkti naujus ciferblatus tai nelabai gausiu be viso skidelio. Kaip darosi tas skydelio kodingas?
prisijungi laida ir keiti.

Neprisijungęs jokas

• Žiūrėti profilį
o kodingas butinas, tarkim jaigu skydelis taip pat nuo bendzino ir ciferblatu skale tokia pat?

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
jei cilindru skaicius tas pats,tai tiks