Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 804202 kartus)

Neprisijungęs saidaaure

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,kaip uzgesinti langu skyscio trukumo ispejamaja lempute,kiek kas bande arba nemoka arba nemoka  (aa) Gal kas zinot Audi a6 c5 2.5tdi 2002m

Neprisijungęs Vitos

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
Sveiki ,gal kam teko susidurti
Mano A6 parvežtas iš JAV.AUDI A6 2002m AVANT Registruojant Lietuvoje žibintai žinoma buvo pakeisti. Gamykliniai buvo su automatiniu  aukščio reguliavimu. Kadangi žibintai įdėti paprasti,tai jokio reguliavimo nėra,bet tik skydelyje dega auksčio reguliavimo problemą įspėjanti lemputė. Kiek kartų teko praeiti TA Vilniuje ir visuomet kontrolieriai į tai nekreipė dėmesio ir nebuvo skaitoma trūkumu. Šiais metais TA negaliu praeiti dėl šio trūkumo. Gal kas žino kaip imituoti žibintų reguliatorių ,kad lemputė užgęstų?

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,kaip uzgesinti langu skyscio trukumo ispejamaja lempute,kiek kas bande arba nemoka arba nemoka  (aa) Gal kas zinot Audi a6 c5 2.5tdi 2002m
dasipilt skysčio, prasivalyt daviklį, pakeist daviklį, pajungti laidą prie masės

Neprisijungęs saidaaure

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
O programiskai neimanoma? (+)

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
imanoma ja isvis isjungti, bet reikia tai padaryti per VAG-COM ;)

Neprisijungęs evolent

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, turiu audi coupe 2.8 92m. Visa laika ziba brems light lempute,visos lemputes tvarkingos,kaip imanoma butu sutvarkyti ?

Neprisijungęs ramas1

• Įrašai: 430
    • Žiūrėti profilį
sveiki turiu klausima kodel skydelyje borto kompe kuro sanaudas raso 50ltr/100km ir nenukrenta maziau kas blogai gali buti su codingu?ir nedega zvakiu pakaitinimo lempute bet zvakes kaitina nes automobilije buvo pakeistas variklis is 2.5 i 1.9 audi a6 c5

Neprisijungęs K.Vaitonis

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
sveiki noriu paklaust kame problema su farom ijungus jas kiek pasvecia o poto dingsta ir nebesviecia nei trumposios nei ilgosios o veikia tik priesrukines masina aubi c4

Neprisijungęs degsius

• Įrašai: 48
    • Žiūrėti profilį
Audi 80 b3 uzvedus pradeda degti krovimo lempute ir mirkseti temperaturos ir stabdziu skyscio skyscio lemputes .Reikalas tame ,kad visa tai vyksta labai neryskai ir atsirado viskas is karto.Su agregatais- generatorius ,temperatura,stabdziu skyscio lygiu viskas tvarkoj .Kokie bus patarimai?

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
Audi 80 b3 uzvedus pradeda degti krovimo lempute ir mirkseti temperaturos ir stabdziu skyscio skyscio lemputes .Reikalas tame ,kad visa tai vyksta labai neryskai ir atsirado viskas is karto.Su agregatais- generatorius ,temperatura,stabdziu skyscio lygiu viskas tvarkoj .Kokie bus patarimai?
kas tau sake,kad su generu gerai?jau pirmokas pasakys,kad nekrauna.

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
sveiki noriu paklaust kame problema su farom ijungus jas kiek pasvecia o poto dingsta ir nebesviecia nei trumposios nei ilgosios o veikia tik priesrukines masina aubi c4
jei nori,skambink 868374083,man perdaug neaaiskumu.kitiems gal geriau daeina,uzmetis patarimais.

Neprisijungęs Joaquin

• Įrašai: 652
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, turiu audi coupe 2.8 92m. Visa laika ziba brems light lempute,visos lemputes tvarkingos,kaip imanoma butu sutvarkyti ?

LED lemputes ?

Neprisijungęs Lin as

• Įrašai: 252
    • Žiūrėti profilį
Gal zinot kaip pajungt audi a4 b5 fl skydeli namuose kad veiktu bc ?

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
Gal zinot kaip pajungt audi a4 b5 fl skydeli namuose kad veiktu bc ?
be masinos nepavyks,o kaip ja i namus ivarysi,neisivaizduoju.

Neprisijungęs Lin as

• Įrašai: 252
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs degsius

• Žiūrėti profilį

kas tau sake,kad su generu gerai?jau pirmokas pasakys,kad nekrauna.                       Tada gal kas man ,neismaneliui , paaskins kaip su tokiu generatoriumi nuvaziuta 90km su sviesom ir magu su pecium ir vis dar lengvai uzsiveda ,akumas ne stebuklas ,maksiminis atlant

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
tiesiog uzkelus apsukas iki 2500 generas susizadina ir krauna,bet cia ne ilgam.

Neprisijungęs degsius

• Žiūrėti profilį
tiesiog uzkelus apsukas iki 2500 generas susizadina ir krauna,bet cia ne ilgam.Va cia  jau aiskesnis atsakymas .Klausimas ,ar uzteks  reguliatoriu su sepeteliais pakeisti ,ar paciam generatoriui kapec .

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
tiesiog uzkelus apsukas iki 2500 generas susizadina ir krauna,bet cia ne ilgam.Va cia  jau aiskesnis atsakymas .Klausimas ,ar uzteks  reguliatoriu su sepeteliais pakeisti ,ar paciam generatoriui kapec .
dazniausiai uztenka angliukus pakeist,aisku,jei kolektoriaus varis dar geras.

Neprisijungęs Garbaciovas

• Įrašai: 155
    • Žiūrėti profilį
gal kas zinot kur buvo parasyta kur zmogus kaune pajungineja ir tvarko b2 el.spidometrus? neberandu niekur tos temos.
is anksto dekoju.

Neprisijungęs evolent

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs y4m4d4

• Įrašai: 776
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, beda tokia:
audi a6 c5 1.9 tdi neveikia valytuvai, artimos/ilgos sviesos ir salono peciuko ventiliatorius (gabaritai veikia).
Kiek suprantu cia bendra beda bus. Kur ieskoti bedos?
Aciu uz issamius atsakymus (y)

Neprisijungęs Deiviss

• Įrašai: 503
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, beda tokia:
audi a6 c5 1.9 tdi neveikia valytuvai, artimos/ilgos sviesos ir salono peciuko ventiliatorius (gabaritai veikia).
Kiek suprantu cia bendra beda bus. Kur ieskoti bedos?
Aciu uz issamius atsakymus (y)
Spyneles kontaktai.

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
speju, kad X rele
tie visi dalykai per ja eina

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
speju, kad X rele
tie visi dalykai per ja eina