Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 813014 kartus)

Neprisijungęs gazas666

• Įrašai: 105
    • Žiūrėti profilį
sveiki. norejau paklausti zmoniu kurie keite senas orginaliai sumontuotas xenon lemputes i naujas, ar juntamas geresnis apsvietimas? nes kazkaip nelabai esu patenkintas savo xenon sviesomis ir matyti kad keistos jau senei. viena kaip ir i pabaiga eina, vis labiau violetine sviesa rodosi

Neprisijungęs tomcikas

• Įrašai: 1368
    • Žiūrėti profilį
sveiki. norejau paklausti zmoniu kurie keite senas orginaliai sumontuotas xenon lemputes i naujas, ar juntamas geresnis apsvietimas? nes kazkaip nelabai esu patenkintas savo xenon sviesomis ir matyti kad keistos jau senei. viena kaip ir i pabaiga eina, vis labiau violetine sviesa rodosi

Jas pakeitus tikrai blogiau nebus. Bet blogo svietimo priezastis gali buti ne vien lempuciu kalte, nes gali buti apsinese lesciu reflektorius, o dar blogesne to priezastis - isdeges pats lescio reflektorius ir aisku, gali buti patys zibintu stiklai pageltonave. As asmeniskai keiciau pacias lemputes ir zymiai pagerejo zibintu svietimas ir taip pat nusipoliravau zibintu stiklus. Forume pasieskos temu apie bloga xenon zibintu svietima, cia ju yra tikrai ne viena

Neprisijungęs cooldeep

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, susidūriau su problema, Audi A6 C5 2.5tdi skydelio temperatūros rodyklė šokinėja (užvedus mašiną ir pavažiavus ~1km užkyla iki max, apsukos užkilus temperatūros duomenims nepakyla daugiau 2000aps/min - nebetraukia), pasijungus diagnostiką tuo metu kai rodyklė rodo max - kompiuteryje matoma normali temperatūra group2 field3, group7; field3(G62); group20 field3; group7 field1(G8-tepalo), (net ir iš G62 nors anksčiau mesdavo klaidą).

Neprisijungęs o

• Įrašai: 232
    • Žiūrėti profilį
Labai norėčiau sužinoti viską apie šį vaizdelį  audi 100 (c4) prietaisų skydelyje . Kaip suprantu tai čia rodo, kad nedega lemputė, jei klystu pataisykite mane. Bet apėjęs aplink automobilį matau: degančius gabaritus, trumpas šviesas, ilgas (kai įjungiu), gale dega raudoni gabaritai, stopai, priešrūkinis, atbulinis. Kurioms dar lemputėms perdegus man gali rodyti tą pranešima?  (v)
Sveiki,pas mane taip pat tokia dega pastoviai,nors visos alei vienai lemputes dega.Dar dega geltonas apskritimas skliausteliuose ir kartais raudonas sauktukas apskritime su skliausteliais.Kame cia gali but reikalai

Neprisijungęs warkion

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,nusipirkau a6 c5,bet borto kompo lcd puse neveikia

Klausimas,ar nusipirkus kita skydeli is sroto,eitu perlituot veikianti lcd?dekui

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
nėr prasmės, pirk naują lcd ir tiek

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,pas mane taip pat tokia dega pastoviai,nors visos alei vienai lemputes dega.Dar dega geltonas apskritimas skliausteliuose ir kartais raudonas sauktukas apskritime su skliausteliais.Kame cia gali but reikalai
gali būt fyškė į skydelį nedajungta normaliai :)

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
gali būt fyškė į skydelį nedajungta normaliai :)
baikit jus apie fiskes,ekraneliui ba-ba.naudoti ekraneliai dazniausia pavarge,pilna temu apie tai,pasiskaitinek.nebutu forume t-maxo,pasiulyciau sutvarkyt,deja bijau,kad dar kuo nors isvadins(juokauju,man jo nuomone dzin)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
baikit jus apie fiskes,ekraneliui ba-ba.naudoti ekraneliai dazniausia pavarge,pilna temu apie tai,pasiskaitinek.nebutu forume t-maxo,pasiulyciau sutvarkyt,deja bijau,kad dar kuo nors isvadins(juokauju,man jo nuomone dzin)
Toto, fyškės ne į tą klausimą, o į degančius du checkus. Ekraneliui tai amen, iš šroto imt tolko nėr

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
Toto, fyškės ne į tą klausimą, o į degančius du checkus. Ekraneliui tai amen, iš šroto imt tolko nėr
variklis neuzvestas,turi degt.

Neprisijungęs warkion

• Žiūrėti profilį
O kur ieškot tą ekranėli pirkt?

Neprisijungęs tomcikas

• Įrašai: 1368
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
O kur ieškot tą ekranėli pirkt?
aiskiai parasiau,ar skaityt nemoki?

Neprisijungęs warkion

• Žiūrėti profilį
variklis neuzvestas,turi degt.
Na užvedus rodo ta viršutinė dalis,o apačia užvestas/neužvestas nieko nerodo(tik ta kur matosi foto raudona mini juostele mirksi ir tiek.)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
pirkt naują ekraną, trečią kart rašom tau. Pirkt arba ebay, arba čia forume, arba pliuse, arba skelbiu, arba kur nori. Iš šroto pirkdamas tik pinigus išmesi, bet čia jau kaip pats nori, pono valia.

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
pirkt naują ekraną, trečią kart rašom tau. Pirkt arba ebay, arba čia forume, arba pliuse, arba skelbiu, arba kur nori. Iš šroto pirkdamas tik pinigus išmesi, bet čia jau kaip pats nori, pono valia.
as keliem zmonem pajunginejau b.c.ir skydelius buvo pirke srote.nustebau,bet pikseliai buvo nepabege.aisku perkant reikia pasitikrinti

Neprisijungęs edgaras600

• Įrašai: 203
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Pas mane bc ekraneli pikseliai nepabege, taciau pavaziavus su masina apie pora valandu jis po truputi pradeda blankti, bet visiskai neisblanksta. Uzgesinus masina ir palaukus apie 10-20 min vel rodo gerai. Klausimas: ar ir man laikas keisti ekraneli. A4 B5 98'

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį
Gal kas esate susidūre su xenonu problema? Audi  a4 99metu FL xenonai orginalus valeo zibintai.
Buvo taip kad visiskai man nesviete lempos atrode kad ten tik blizga jos ir tiek, nors gana svariai atrodė, nepatingejau issivaliau lešius, sudėus atgal viska sviesos pasidarė tikrai neblogos... taciau iškilo kita bėda.. vienas xenonas šviecia normaliai bet kartais paryškėja, o kitas išsijungia ir vėl isijungia po kiek laiko.. arba išjungus sviesas ir vel ijungus dega abu, bet uzeina ir vel issijungineja.. Surinkau atrodo atsargiai laidu nepazeidziau, dregmes negavo, fyskes sujungiau tvarkingai, lempuciu pirstais nelieciau (nors xenoninems nezinau ar galioja tas kad negalima imti pirstais uz stikliuko kai halogeninems) ir va dabar dedasi nesamones o kaip jas isnaikinti ar rasti problema truksta išmonės :)

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
yra toks dalykas,kad lemputes sensta,tipo menopauze.gal jas reikia pakeist?

Neprisijungęs byfo

• Įrašai: 1967
    • Žiūrėti profilį
buwo ir man orginaliam xenon lempute parejo issijunginedavo pati isjungus ijungus wel degdavo

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
Na jei tik lemputes tai maza beda, svarbu blokeliai gerai veiktu :) beja tai ar aš teisingai galvoju jog xenoninem lemputėm negalioja tai kad negalima imti ju uz stiklo? cia ateiciai man idomu..

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
galioja,ypac nesvariom.

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
as keliem zmonem pajunginejau b.c.ir skydelius buvo pirke srote.nustebau,bet pikseliai buvo nepabege.aisku perkant reikia pasitikrinti
Toto, as biski ne i tema. Manau teko susidurt su C3 autocheko ekraneliais, buna pabega vaizdas ir rodo kaladuku kratini :D isjungi degima, pajungi per naujo kartais susitvarko, jei ne kartais pakanka svelniai trinktelt per kepure :) issiemiau nk itartino neradau. I ka reiketu atkreipti demesi? Dar tvarkoma si beda be keitimo kazkokiu atskiru elementu ar ne?

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
jei reikes turejau kazkoki cheko ekranaeli lygtais c3

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
jei reikes turejau kazkoki cheko ekranaeli lygtais c3
Tai dar nera baisus deficitas, bet jei ka dekui, turesiu minty :)(y)