hmm... jo pas mane ir gi neberodo nei kaires puses duru nei desnes puses duru ant akraniuko ir sviesa nebeuzsidega akraneli, tai cia bus beda duru spinoje ? ka ten tiksliau reikia daryt ? su lituokliu esu ''susipykes'' smarkiai tai spinas islupus elektrikas ti kazka nusiardytu spinoj ar spina keist reikia ?
Aš irgi nelabai su lituokliu draugauju, bet persilitavau pats, spynos keist nereikėjo. Jei veši pas elektriką lituot, tai pasidomėk pirma kas pigiau - ar mokėt elektrikui už darbą, ar šrote kitą spyną susirasti.
Reik nusiimt durų apdailą iš vidaus, išimt spynos šerdelę iš durų, atsukti varžtą iš "stoikės" pusės, tada išsiima visa vidinė spyna. Joje atsiskiria mechaninė dalis nuo elektrinės, o elektrinėj dalyje, prie platos yra prilituota, jei neklystu, 4 mikro jungikliai. Vienas rodo kad durys atidarytos/uždarytos, kitas kad spyna užrakinta/atrakinta ir t.t. Tai pas tave įtariu bus vadinama "šalta paikė" ant platos toj vietoj, kur prijungtas "mikrikas", rodantis ar atidarytos ar uždarytos durys. Ten perlituoji kontaktus, ir tiek tos bėdos. Aišku jei jau išsiardei, tai pereik ir likusius "mikrikus" su lituokliu. Pasidarysi ir vėl ramu dešimt metų bus

Elektrikas bent kiek nusimanantis tikrai perlituos. Spynos išėmimas kokia 15 minučių trunka, išardymas dar 10 min, o po to litavimas jau kaip Dievas duoda

Aš litavau dvi spynas apie pora valandų, nes taip pat ne koks lituotojas iš manęs.