Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 806625 kartus)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
ETKA nepadeda, Audiklubo paieška irgi... gal kas esate geriau išnagrinėję b4 laidynus?

Domina b4 Avant bagažinės dangčio laidų pynė. ar galiu tikėtis atardęs apdailas rasti kokią fiškę, kad išsiimti tą laidų fragmentą, pesilituoti naujais laidais, ir atgal įdėti? nes vos ne kasmet gofroje pertrūkstantys laidai primena apie save...
tai kaip tu juos suremontuoji, kad kasmet sutrūksta? :D

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
Jie elementariai - nusilanksto :) Skrutkės, kembrikai, kažkurie susukti jungimo elementais, todėl remontuotinų vietų limitas manau artėja į pabaigą. Jei galėčiau išsitraukti daugiau tos pynės, ilgą atkarpą iškart pakeisčiau nauju, ne tokiu nuvargusiu laidu.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Jie elementariai - nusilanksto :) Skrutkės, kembrikai, kažkurie susukti jungimo elementais, todėl remontuotinų vietų limitas manau artėja į pabaigą. Jei galėčiau išsitraukti daugiau tos pynės, ilgą atkarpą iškart pakeisčiau nauju, ne tokiu nuvargusiu laidu.

O kam tos jungtys, jeigu galima tiesiai ant masinos pakeisti, bagazines dangti nusiardai ir prilituoji naujus laidus, tik ismetai sujungimus, kad ne vienoje vietoje, paskui prasikisi i salona ir ta pati padarai. Jau  ne vienam universalui taip padaryta ir daugiau jokiu problemu.

Neprisijungęs aiwaraz1

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
seip vagcomas turi tokia funkcija kaip output test, ja paleidus visos rodykles stovi per centra, tai va tada ir reikia rodyklytes teisingai sudet
Svarbiausia sitoj visoj litanijoj neparasiau kad kalibravimas skydelio nepadejo visos rodykles normaliai judejo o kuro tik grybavo atsistojo per viduri visos o kuro ant pilnos o kai visos ant pilnos tai ir kuro ant pilnos vel ant puse ir vel kuro ant pilnos rode tik jau kai visos nukrito kuro rode apie viduri nors bakas tuscias

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
O kam tos jungtys, jeigu galima tiesiai ant masinos pakeisti, bagazines dangti nusiardai ir prilituoji naujus laidus, tik ismetai sujungimus, kad ne vienoje vietoje, paskui prasikisi i salona ir ta pati padarai. Jau  ne vienam universalui taip padaryta ir daugiau jokiu problemu.
Taip suprantu, tikėtis fiškių laidų galuose, kurias atjungus patogiai galima išimti laidų fragmentą, nereikėtų tikėtis?
Kėbulo pusėje viskas kaip žinia rėme pasislepia, ir atrodo jog daug neišsitraukia, arba aš pernelyg atsargiai traukiu (nesinorėtų likti su krūva laidu saujoje) :)
Pabandysiu dar kiek pavyks nuo bagažinės pusės išsitraukti.

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
Svarbiausia sitoj visoj litanijoj neparasiau kad kalibravimas skydelio nepadejo visos rodykles normaliai judejo o kuro tik grybavo atsistojo per viduri visos o kuro ant pilnos o kai visos ant pilnos tai ir kuro ant pilnos vel ant puse ir vel kuro ant pilnos rode tik jau kai visos nukrito kuro rode apie viduri nors bakas tuscias
na tada panasu kad tavo skydelis kazka bludija, nes net ir visiskai atjungus nuo matuokles bake fiske, output testas turetu nustatyt strelytes per viduri, manau kad gal tu isidek kitas skydeli ir bus ispresta tavo problema :)

Neprisijungęs aiwaraz1

• Žiūrėti profilį
na tada panasu kad tavo skydelis kazka bludija, nes net ir visiskai atjungus nuo matuokles bake fiske, output testas turetu nustatyt strelytes per viduri, manau kad gal tu isidek kitas skydeli ir bus ispresta tavo problema :)
Jau issisprendziau viskas tvarkoj db ir output testas normaliai veikia

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
tai kas nutike buvo?

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
Taigi esminis klausimas. Nepraejau tech apziuros del to, kad neuzsiziebia airbag lempute ijungus degima, kokie galimi variantai? Kadangi kompe radau crash data stored, darau prielaida, kad ta lempute buvo is ten islupta ar dar koks velnias. Ka reiketu tvarkyti?   masina a3 1997m

Neprisijungęs aiwaraz1

• Žiūrėti profilį
tai kas nutike buvo?
rasiau gi kad mechaniskai rodykle reguliavau

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
Taigi esminis klausimas. Nepraejau tech apziuros del to, kad neuzsiziebia airbag lempute ijungus degima, kokie galimi variantai? Kadangi kompe radau crash data stored, darau prielaida, kad ta lempute buvo is ten islupta ar dar koks velnias. Ka reiketu tvarkyti?   masina a3 1997m
isardyk skydeli, ir uzmaitink airbag lempute nuo abs lemputes, aisku pries tai nupjauk airbago takeli

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
isardyk skydeli, ir uzmaitink airbag lempute nuo abs lemputes, aisku pries tai nupjauk airbago takeli

O ne geriau perrasyti air bago  bloka ir saugiai vazineti?

Neprisijungęs moochinazz

• Žiūrėti profilį
Vat ir galvoju. Pas mus druskininkuoae nelabai rasiu kas nutrintu ta klaida, masinos reikia. O airbag bloko keitimas i kita nepades? Kaip laikina sprendima buvau ir as sumastes nuo abs lemputes jungt, bet kad jis ne tik ijungus degima uzsiziebia, bet ir uzvedus masina trumpam uzsiziebia ir issijungia
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Birželio 10, 09:48:15 sukūrė moochinazz »

Neprisijungęs moochinazz

• Žiūrėti profilį
taigi updeitinu situacija - skydelyje lempute buvo uztepta kazkokia mase, nukrapsciau viska, dbr dega pastoviai airbag. klausimas, jei imsiu bloka nuo kitos masinos, ji reikia kazkaip prikoduot?
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Birželio 10, 19:38:30 sukūrė moochinazz »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
taigi updeitinu situacija - skydelyje lempute buvo uztepta kazkokia mase, nukrapsciau viska, dbr dega pastoviai airbag. klausimas, jei imsiu bloka nuo kitos masinos, ji reikia kazkaip prikoduot?

Nereikia. Tik svarbu kodas atitiktu.

Neprisijungęs moochinazz

• Žiūrėti profilį
raides bloko gale irgi turi reiksme?

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
Vat ir galvoju. Pas mus druskininkuoae nelabai rasiu kas nutrintu ta klaida, masinos reikia. O airbag bloko keitimas i kita nepades? Kaip laikina sprendima buvau ir as sumastes nuo abs lemputes jungt, bet kad jis ne tik ijungus degima uzsiziebia, bet ir uzvedus masina trumpam uzsiziebia ir issijungia
nereikia lia lia,Baltasiskej yra Alsauga,be problemu sutvarkys.

Neprisijungęs moochinazz

• Žiūrėti profilį
is principo pas juos dbr nevarysiu

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
is principo pas juos dbr nevarysiu

O ko toks principingas?

Neprisijungęs moochinazz

• Žiūrėti profilį
O ko toks principingas?
Siaip nepatinka man ju poziuris i klienta. Be to uz crash data reseta paprase 100,kai kitoj vietoj 30.na bet prioritetas butu gauti bloka is netrenktos a3, kad veiktu kaip priklauso

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Siaip nepatinka man ju poziuris i klienta. Be to uz crash data reseta paprase 100,kai kitoj vietoj 30.na bet prioritetas butu gauti bloka is netrenktos a3, kad veiktu kaip priklauso

Nera jau toks kosmosas tas 100lt, bet uz 30 dar neteko girdeti tokiu kainu

Neprisijungęs moochinazz

• Žiūrėti profilį
Nera jau toks kosmosas tas 100lt, bet uz 30 dar neteko girdeti tokiu kainu
Vnz prisiskaiciau, kad resetinimas negarantuoja kad pagalves kazkada ateity suveiks, tai kazkaip pabugau

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Vnz prisiskaiciau, kad resetinimas negarantuoja kad pagalves kazkada ateity suveiks, tai kazkaip pabugau

Is savo praktikos galiu pasakyti, kad kiek maciau mustu masinu, air bagu sudirbimas nepasiduoda jokiai logikai ir tai automobiliai keliu metu amziaus ir tikrai i ju blokus niekas nelindes. Buna visas priekis nunestas, o priekiniai bagai sveiki, bet sudirbusios uzuolaidos ir galiniu sedyniu, arba mazas musimas i kampa, tik buferi pakeisti, o sudirbe 100% visi bagai kiek tik yra masinoje. Taip, kad gali drasiai perrasineti, gal net sakyciau patikimiau :-]

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
galiu rast,tik reikia kodo.

Neprisijungęs moochinazz

• Žiūrėti profilį
8L0 959 655 C. dar karta klausimas jeigu gale raide kitokia, tai blokas netinkamas?
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Birželio 11, 10:59:52 sukūrė moochinazz »