Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 804333 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
ok, reiks susižinot kur tas rezikas ir apsiuostyt ten kas kaip

Neprisijungęs Rolis113

• Įrašai: 67
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
Po ilgesnio pastovėjimo (pora savaičių  :V ) užvedus variklį neužgesta geltona mašinėlė su raktu. Pasitaikydavo, kad ji neužgesdavo (kas keisčiausia, tuo metu neveikdavo ABS), bet užgesinus ir vėl užvedus viskas susitvarkydavo - lemputė užgesdavo, ABS atsirasdavo. Variklis veikia normaliai, mieste apie 8 km prasukau. Ji lyg ir apie imobilaizerio darbą signalizuoja? Pasikeičiau raktelį - tas pats. Kame problema? Šiandien būtinai reikia apie 100 km važiuoti, kokios gali būti pasekmės? Auto Audi A6 avant quattro '95 2.0 L 16 V benzinas.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Kai dega masinele su raktu - masina turi uzsivesti ir uzgesti - nes veikia IMMO apsauga.
Jei mirksi ir vis tiek vaziuoji - su masina kazkas burta bus arba kazkas nuprotejo, nes taip negali buti kai viskas veikia originaliai ir tvarkingai

Neprisijungęs AudiFun3

• Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
Kai dega masinele su raktu - masina turi uzsivesti ir uzgesti - nes veikia IMMO apsauga.
Jei mirksi ir vis tiek vaziuoji - su masina kazkas burta bus arba kazkas nuprotejo, nes taip negali buti kai viskas veikia originaliai ir tvarkingai
Pas mane taip visada ir yra, jei mirksi tai ir uzgesta, bet viena karta buvo taip kad ir uzvedus mirksejo, nesupratau kas buvo tada. Uzgesinus uzgeso ir vel viskas gerai. Stebuklas :D

Neprisijungęs Rolis113

• Įrašai: 67
    • Žiūrėti profilį
Na nebūriau nieko. Nuo 2006 m. su ja draugaujam. Nebent, kas nors be manęs pribūrė :) Tiesa, tas 2 savaites ji be akumuliatoriaus buvo - tiesiog išėmęs buvau. Gal dėl to?

Neprisijungęs tadeliss350

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
audi a4 sudejai xeon ir kai ijungi pazibincia kai rankenele ant ilgu uzsidega silpnai xeon ir lempute kad ilgos bet taip silpnai lyg kas trumpintu, o kai jau ijungi ssviesas gerai. kas gali buti?
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 19, 20:59:22 sukūrė tadeliss350 »

Neprisijungęs Ziedune

• Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį
Labas is ryto..
Man kaip merginai paaiskinkit prasau toki reikala..Turiu Audi A3 2000m. Uzvedus masina po kiek laiko uzsidega tepalo lempute (toks raudonas piltuvelis su laseliu)
Tepalo lygi patikrinau saltam varikly - viskas normoj. Po kiek laiko ji uzgesta.
Daba uzsidega geltona lempute su tokiu pat piltuveliu tik bandgelem po juoir uzrasu MIN.... Patikrinau antifrizo lygi - viskas normoj.
Po masina jokios balos nera.
Kas cia per stebuklai naujais metais,ar kas mane galit apsviesti?? (H-)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Rodo, jog tepalo lygis min, o ne antifrizo. ;)

Neprisijungęs Ziedune

• Žiūrėti profilį
Patikrinau ir tepalo lygi. Ten rodo  norma. Kame reikalas?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Patikrinau ir tepalo lygi. Ten rodo  norma. Kame reikalas?

Reikalas daviklije karterije, arba tepalo kokybeje.

Neprisijungęs Ziedune

• Žiūrėti profilį
Alyva tai tik sintetine visada pila - kazkaip del to tai rami...
O del visa kita - tai kur kreiptis?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Reikalas daviklije karterije, arba tepalo kokybeje.

Kai reikalas daviklyje, tai rašo, jog sensor. Na, nebent pats daviklis užsikišo.

Neprisijungęs Ziedune

• Žiūrėti profilį
Tai pas ka vaziuot - pas elektrika?

Neprisijungęs Ziedune

• Žiūrėti profilį
Kai reikalas daviklyje, tai rašo, jog sensor. Na, nebent pats daviklis užsikišo.
Tokioj senutej sensor neraso.. tik piesinukus rodo :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Cia naujesnem jis protingesnis  :), siaip teko jau keisti, kai raso min, visai nera , nors tepalo pilna, ten jo daviklis pradeda grybauti ir isduoda, bet koki signala. Dar reikia nepamirsti, kad ziema, pasiziuri i daviklio jungti, o ji nuo susalusio sniego visa nubruzinta, kontaktai atviri ir druskuoti, cia ir prasideda durniojimai.

Neprisijungęs Ziedune

• Žiūrėti profilį
Tai laukti pavasario, kol atsils??? Ar jau daba kazur vaziuot ieskoti meistru???

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai laukti pavasario, kol atsils??? Ar jau daba kazur vaziuot ieskoti meistru???

Dabar vaziuoti ieskoti meistru, tepalo davikliai turi signalizuoti be priekaistu, kitaip gali tekti pakeisti visa varikli. Parasyk koks miestas, gal kas is klubo pagelbes, vis kazkiek patikimiau.

Neprisijungęs Ziedune

• Žiūrėti profilį
Dabar vaziuoti ieskoti meistru, tepalo davikliai turi signalizuoti be priekaistu, kitaip gali tekti pakeisti visa varikli. Parasyk koks miestas, gal kas is klubo pagelbes, vis kazkiek patikimiau.
Kaunas.

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
cia ne lemputes ir ne daviklio problema.reikia imt karteri ir ziuret kas ten darosi,nes,kaip mineta,gali atsitikt blogai.Pas mus geras motoristas,jis situs bajerius gliaudo.Jei domina,868374083.

Neprisijungęs Ziedune

• Žiūrėti profilį
cia ne lemputes ir ne daviklio problema.reikia imt karteri ir ziuret kas ten darosi,nes,kaip mineta,gali atsitikt blogai.Pas mus geras motoristas,jis situs bajerius gliaudo.Jei domina,868374083.
Dar ir varda zmogaus parasyk ir kuri ji galima rasti?

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
Dar ir varda zmogaus parasyk ir kuri ji galima rasti?
na nr. yra, tai belieka paskambinti ir pasiteirauti,  kas jis ir kur ji rasti ;)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Cia ne a4 ir setelis nesikemsa, pradeciau nuo daviklio, tuo labiau ne slegio , o lygio daviklis signalizuoja.

Neprisijungęs lovlihell

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
sveiki gal kas zinot kas gali buti?  pas mane audi a6 2000 1.9tdi.. problema tame kad neveikia ne vienas apsvietimas kur ant stogo.. bet dureliu ir koju veikia... niekaip nesuprantu kas atsitiko gal padesit?

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
(+) rekomenduoju  (y) http://www.audiklubas.com/forumas/uab-'av-servisas'/uab'av-servisas'-diskusij-tema/
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 20, 12:22:52 sukūrė tauraginis »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
sveiki gal kas zinot kas gali buti?  pas mane audi a6 2000 1.9tdi.. problema tame kad neveikia ne vienas apsvietimas kur ant stogo.. bet dureliu ir koju veikia... niekaip nesuprantu kas atsitiko gal padesit?

Cia rasyk http://www.audiklubas.com/forumas/audi-c5/a6-pokalbiai-ir-diskusijos/7075/