Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 814809 kartus)

Neprisijungęs UFFO

• Įrašai: 91
    • Žiūrėti profilį
zenklas kad truksta tepalu, bet jei keitei tai  :think: gal leidzia kur tau..

Neprisijungęs Cekas

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
na man taip jau trečia savaitė, o tepalų tikrai neleidžia, nes tepalų lygis toks pat ir jokių dėmių nelieka po mašina.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
na man taip jau trečia savaitė, o tepalų tikrai neleidžia, nes tepalų lygis toks pat ir jokių dėmių nelieka po mašina.

Pamirsai parasyti koks variklis.

Neprisijungęs Cekas

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Pamirsai parasyti koks variklis.
variklis 1.9 TDI, 66 kilovatų

Neprisijungęs CTAPblK

• Įrašai: 192
    • Žiūrėti profilį
Audi A6c4 autocheck ar rodo prekiniu gabaritu perdegima?
Idejau bc su autocheck liko iki galo pajungt 301 rele.  Internete vieno kulibino schemoj jis per rele pajunge prekini ir galini gabarita. O autodatoi schemoj kirpti ir per rele jungti reike tik galini gabarita. Nuo prekinio imti maitinima, pagal mane tada iseina kad prekis perdegs ir skydelis neismes klaidos.

Neprisijungęs Norbertas

• Įrašai: 605
    • Žiūrėti profilį
noreciau paklaust prie to pacio nekurt naujos temos pas mane po akumo pakeitimo pradejo laikrodis gribaut ir laikrodzio ekranelija nedega tas gps bokstelis gal ka reik per nauja nustatinet ar kaip ji ijungti?

Neprisijungęs Ovas

• Įrašai: 40
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, jau nervai nelaiko problemos su ta mano audi  :-{ Esmė automobilis audi b6 , nuvariau mašiną i servizą pakeitė granatų gumas ir kuro filtrą, parvažiavau viskas normaliai, po kelių valandų sėsti važiuoti vos užsikūrė, užkūrus padirba apsukos ties 1k rpm ir poto užgęsta vėl automobilis, beto dega ESP mygtukas, mėginau išjungti net nereaguoja, gal kas gali pasakyt kur ieškoti bėdos? prieš kelias dienas keičiau hidraulikos skysti pyliau į vairo stiprintūvą bet čia gal nesusija. Duodi gazo nereaguoja tarsi pedalas, vaziuot nevaziuoja isvis...  :think:

Neprisijungęs Andriumaras

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

Tokia situacija.
Pasikeiciau faras, ir pamaciau, kad as jau metus laiko vazinejau ant ilgu sviesu ir dar su xenonais!!! (!?)
Esme kame. Pasikeiciau paprastas faras i lesines. Ten yra h1 ir h7 lemputes. h7 stovi ilgose, o h1 stovi trumpose.
Xenonai h7, o halogenai stovi h1. Ijungus trumpas, uzsidegai xenonai, kurie stovi ilgose, o ijungus papildomai ilgas, uzsidega lesis paprasta halogenine lempute.
Noriu viska sutvarkyt. Planuoja tiesiog perjungti laidus, kad uzsidegtu normaliai lesis ant trumpu, ilgos xenonai ant ilgu kaip priklauso. Bet... Galvoju kaip cia sumascius, kad viskas veiktu taip kaip priklauso, bet xenonai butu trumpose (lesyje). Taip iseina, kad reikes pirkti ir xenon h1, ir paprastas halogenines h7. Tai realiai yra du variantai.
1. Jokiu investicij. Apkeisti laidus. Xenonai liks ilgose, halogenines liks trumpose.
2. Pirkti 4 vnt lemputes ( 2nvt h1 xenonus, 2vnt h7 halogenines) ir tureti grazia xenonu sviesa trumpose, o ilgose halogenus.

Ar teisingai samprotauju?:)
Ka jus darytumete.

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, jau nervai nelaiko problemos su ta mano audi  :-{ Esmė automobilis audi b6 , nuvariau mašiną i servizą pakeitė granatų gumas ir kuro filtrą, parvažiavau viskas normaliai, po kelių valandų sėsti važiuoti vos užsikūrė, užkūrus padirba apsukos ties 1k rpm ir poto užgęsta vėl automobilis, beto dega ESP mygtukas, mėginau išjungti net nereaguoja, gal kas gali pasakyt kur ieškoti bėdos? prieš kelias dienas keičiau hidraulikos skysti pyliau į vairo stiprintūvą bet čia gal nesusija. Duodi gazo nereaguoja tarsi pedalas, vaziuot nevaziuoja isvis...  :think:
avarinis rezimas isijunge, gali buti srauto matuokle nuejus ne su audi bet su mersu man taip buvo, pakeitus uzmirsta beda

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
noreciau paklaust prie to pacio nekurt naujos temos pas mane po akumo pakeitimo pradejo laikrodis gribaut ir laikrodzio ekranelija nedega tas gps bokstelis gal ka reik per nauja nustatinet ar kaip ji ijungti?
tai del laikrodzio nustatymo nieks neesat susidure? :think:

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
laikrodis nusistato paprastai, patraukus svirtele i save, ima mirkseti pirmas simbolis, patraukus du kartus - antras ir t.t. sukant i kaire simbolio reiksme mazeja, i desine dideja
del to bokstelio, tai ten ne GPS, o automatinis laikrodzio sutikslinimas pagal radio signalus (kiek zinau, tai LT jis neveikia) kaip ji ijungti jau nepamenu

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
tai,kad pries akumo pakeitima jis veike na bent jau man pastovei tikslu laika rode ir tas bokstelis matesi o dabar tas bokstelis dingo ir laikas gryba pjauna varo i dezarentacija :-{  :-]

Neprisijungęs Ovas

• Žiūrėti profilį
avarinis rezimas isijunge, gali buti srauto matuokle nuejus ne su audi bet su mersu man taip buvo, pakeitus uzmirsta beda
Na matuokle atjungiau bet nieko nepasikeite, rytoi varau diagnostika idomu kas yra, bet manau menkniekis, reikes paciam nusipirkti VAG laidus ir darytis namie diagnostika nes tampyti automata negerai ..

Neprisijungęs AudiFun3

• Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
Na matuokle atjungiau bet nieko nepasikeite, rytoi varau diagnostika idomu kas yra, bet manau menkniekis, reikes paciam nusipirkti VAG laidus ir darytis namie diagnostika nes tampyti automata negerai ..
Nu tai jei atjungei matuokle, ir nieks nepasikeite, tai faktas kad matuokle reikia keist.

Neprisijungęs Feniksas77

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
Sveiki Audi myletojai.

Zodziu susiduriau su tokia problema;
 - Sedu ryte i Audi ir niekaip negaliu uzvesti. Ji uzsiveda ir is karto vel uzgesta. Ji stovi garaze ir tikrai saltis nekaltas. Cia jau antras kartas, pirmas buvo pries koki menesi, kai dar net minusines temperaturos nebuvo.
Tik veliau prietaisu skydelyje pastebejau mirgciojancia lempute. Kaip ji vadinasi niekur neradau tad ikeliu linka;
http://imageshack.us/photo/my-images/19/lmp3.jpg/
[Automobilio siluetas ir viduje raktas. Lempute geltona.]

Biciulis pasiule pasikeisti rakte esancius elementus, taciau kai pirkau auto, elementu isviso nebuvo, juos isidejau daug veliau, tad nemanau kad cia gali buti prblema. Priesingu atveju net nebuciau isjudejas is pardavimu aiksteles :).

Aciu uz pagalba.

Neprisijungęs tauraginis

• Žiūrėti profilį
cia imobilaizeris tau gesina, elementai niekuom deti. cia panasu kad ziedas nepagauna signalo
kaune yra keli forumieciai  kurie gali ta reikala tau sutvarkyti.

Neprisijungęs Feniksas77

• Žiūrėti profilį
cia imobilaizeris tau gesina, elementai niekuom deti. cia panasu kad ziedas nepagauna signalo
kaune yra keli forumieciai  kurie gali ta reikala tau sutvarkyti.
Buvau ir rakta isardes, kazkaip nieko ten nera. Vienoje puseje 4 batarkes, kitoje paprasta mikroschema su lempute.
Esu ardes Pasato rakta, tai ten labai aiskiai matesi immo, toks kaip magnetukas. O Audes rakte tik mokroschemute. Ar cia toks immo?

Neprisijungęs tauraginis

• Žiūrėti profilį
viskas ten gerai tose raktose, cipas kitoje vietoje, o ta chema su batarkem yra centriniam uzraktui. zodziu palik rakta ramybeje. dazniausia beda del blogo kontakto fiskeje kur ziedas pajungtas.

Neprisijungęs Feniksas77

• Žiūrėti profilį
dazniausia beda del blogo kontakto fiskeje kur ziedas pajungtas.
Cia spyneleje?

Neprisijungęs tauraginis

• Žiūrėti profilį
taip, imobilaizerio ziedas aplink spynele

Neprisijungęs Ovas

• Žiūrėti profilį
Nu tai jei atjungei matuokle, ir nieks nepasikeite, tai faktas kad matuokle reikia keist.
Nepyk, bet labai stipriai klysti, jeigu matuoklė būna nuėjus, tai atjungus ją variklio darbas tik pagerėja, teko kažkada ant kito auto susidurti su tuo  ;) O šiaip nuvariau į diagnostiką ir labai greitai rado gedimą, buvo nuėjas vienas toks daviklis tiksliai nežinau kaip vadinasi stovi prie vairo stiprintuvo bakelio vairuotojo pusėje (kam reikia galiu ir foto padaryti), esmė ta, kad jis atsakingas už neva švarų mūsų orą, tai yra co2 neleidžia išmesti kenksmingų medžiagų ir grįžta atgal į variklį perdirbimui, numovus vieną grįžtamo co2 oro šlangialę problema išsisprendė, aišku galima ir nusipirkti naują daviklį, jis kainuoja ~300, bet man nemaišo ir taip, kadangi daugelis kitų mašinų tokio pribambaso net neturi  :)

• Žiūrėti profilį
kaip turi xenonai stovet faroj, siuleliu i virsu, ar i apacia?

Neprisijungęs AudiFun3

• Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
kaip turi xenonai stovet faroj, siuleliu i virsu, ar i apacia?
Tai juk kitaip ir neidesi. Pati lempute turi fiksuotis. ir nesvarbu i virsu ar i apacia.

• Žiūrėti profilį
tai jo zinau, bet man idomu, ant vienos faros siulas zemyn, ant kitos i virsu :?

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
nekuriant naujos temos kokias galingiausias lemputes galima det i c5 originalus xenon blokeliai stovi?