Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 804293 kartus)

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
Ahoi hebra turiu klausimeli.nusipirkau sau i a4 spidika nuo audi a6 bet man idomu kodel toks silpnas apsvetimas ???? bandziau reguliuoti bet jis nereagoja (sukau kilometrazo pipsiuka i kaire ir i desine bet jisai persisuka o ne taip kaip senam yra taskas nuo min. iki max.) bet spidika dar niepririsau prie kompo ar tai turi itakos ? gal kas buvo susitaikes su sia problema ????
http://img22.imageshack.us/img22/3773/img0240th.jpg

pas a6 skydelio apsvietimas reguliuojasi prie sviesu ijungimo rankeneles, todel ir sviecia tau ant minimalaus apsvietimo, seip jei plokstes vienodos galima potenca perlituot, o kaip kura rodo? neatvirksciai kartais?

Neprisijungęs Darius19921

• Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
zinok ne kaip senam viskas gerai,bet matai man truksta fiskes is vidury skydelio,plus mobilaizeris neduoda uzkurt masina bandysiu pririst skydeli.bet tai reiskia man reikia nuo a6 knopkes kuri reguliuoja ir prilituot laida prie tuos fiskutes kuriuos truksta per vyduri.nes man reikia nupikrt ja ir prie ECU prilituot viena laida kad taisiklingai rodytu taisiklingai.tai reiske ir reguliatorius jungsis tenai.zodziu svarbu kad prisiristu skydelis o veliau bandysiu eksperementuot ;)) tik gerai butu turet laidu schema :)

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
skydeli tai pririsi manau, o kaip suprast kad nera vidurines fiskes, tai pas tave skydelis buvo be BC?

Neprisijungęs wilmiz

• Įrašai: 599
    • Žiūrėti profilį
jei termostatas tvarkoj, tada imi multimetra i rankas ir matuoji daviklio varza, jei neklystu pas tave daviklis turetu but 4 kontaktu. du kontaktai - signalas i variklio kompa, kiti 2 i skydeli, jei tarp ju gausi dideli skirtuma, tada keiti davikli, jei nea, tada ziuri ar laidai tvarkoj.
na pamatavau davikli tai vienu varza 5.16 o kito tik 2,48? tai reiskia kad blogas? (H-)

• Žiūrėti profilį
pas mane stovi kolkas shitas :) http://img818.imageshack.us/img818/6103/img0238ma jisai su check sistema, o dbr nusipirkau nuo audi a6 c5 su borto kompu ir rankinele. kuris dbr stovi tai pasijungia 2 fishkutes melyna ir zalia,o su BC ten dar yra per viduri balta fiskute bet as taip manau ji skirta pajungti rankinele,instrument cluster apsvietima,ir nuo ECU vienas atrodo laidas kuris pajungiamas prie BC kad rodytu problemas ,kuru sanaudos ir pns.(man taip atrodo)

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
tuoj surasiu tau linka su skydeliu pajungimo schemom, o del fiskes kreipkis i offroad jis turetu dar turet

• Žiūrėti profilį
is anksto aciu.tai del fishkes as nepergyvenu galiu nuo audi c5 savartyne nukirpt ir vsio. man dar idomu ar sunku pririsinet su kompu pats nemoku tai bandysiu su broliu zaist.

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
kreipkis i foruomieti GL jis pades siuo atveju

Neprisijungęs Norbertas

• Įrašai: 605
    • Žiūrėti profilį
turiu tokius kelis klausimus gal zino kas kartais ryte uzvedus masina supipsi ir skydelije uzsidega Brems licht liktais ir uzgesta?,bet ne visada. ir dar vaziujant pakelus apsukas iki kokiu 3000-ir daugiau ijungus laisva tachometras nukrenta iki 700 ir grista iki 900 ar tai normalu?(bet pagal varikli nesigirdi,kad apsukos plaukiotu) masina a6 c5 2.5tdi 132kw aciu is anksto
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Gruodžio 02, 05:48:47 sukūrė Norbertas »

Neprisijungęs wilmiz

• Įrašai: 599
    • Žiūrėti profilį
turiu tokius kelis klausimus gal zino kas kartais ryte uzvedus masina supipsi ir skydelije uzsidega Brems licht liktais ir uzgesta?,bet ne visada. ir dar vaziujant pakelus apsukas iki kokiu 3000-ir daugiau ijungus laisva tachometras nukrenta iki 700 ir grista iki 900 ar tai normalu?(bet pagal varikli nesigirdi,kad apsukos plaukiotu) masina a6 c5 2.5tdi 132kw aciu is anksto
Dėl brems light tai stabdziu lempute perdegus kazkuri:-)

Neprisijungęs UFFO

• Įrašai: 91
    • Žiūrėti profilį
padekit!! pas mane ant skydelio dega uzrasas pirmoj eilutej "Brems light".. kartais uzgesta, bet kai spaudi stabdzius vel uzsidega.. kiek zinau tai reiskia kad stabdziu lempute perdege ar kazkas panasaus..bet esme ta kad viskas dega...ant kompo neina istrint.. kas gali buti?

Neprisijungęs Tomasss

• Įrašai: 836
    • Žiūrėti profilį
sveiki . audi b4 prietaisu skydeli meluoja temperatura. rodo daug maziau negu yra is tikruju. dacikas pakeistas, dejau trumpa rodykle paklyla,  :think:  kame saknys jei kas buvot susidure  (H-)

• Žiūrėti profilį
gali dar but del termostato pas tave nera temperaturos.o daugiau nieko arba skydeliui zopa.bet manau termostatas

Neprisijungęs UFFO

• Žiūrėti profilį
sveiki . audi b4 prietaisu skydeli meluoja temperatura. rodo daug maziau negu yra is tikruju. dacikas pakeistas, dejau trumpa rodykle paklyla,  :think:  kame saknys jei kas buvot susidure  (H-)
jei stovint pakyla temperatura o vaziuojant nukrenta tai zopa termostatui..

Neprisijungęs AudiFun3

• Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
jei stovint pakyla temperatura o vaziuojant nukrenta tai zopa termostatui..
Mano su nauju termostatu kai vaziuoji pakyla iki 85, kai stovi vietoj ir dar isijunges sildyma nukrenta iki 70, tai nemanau kad cia termostatas kaltas:) Jei termostatas kaltas isvis tu jos neuzsildysi iki reikiamos temperaturos.

Neprisijungęs UFFO

• Žiūrėti profilį
Mano su nauju termostatu kai vaziuoji pakyla iki 85, kai stovi vietoj ir dar isijunges sildyma nukrenta iki 70, tai nemanau kad cia termostatas kaltas:) Jei termostatas kaltas isvis tu jos neuzsildysi iki reikiamos temperaturos.
na nezinau, man taip buvo.. pakeiciau termostata ir viskas ok

Neprisijungęs qwasd

• Įrašai: 252
    • Žiūrėti profilį
padekit!! pas mane ant skydelio dega uzrasas pirmoj eilutej "Brems light".. kartais uzgesta, bet kai spaudi stabdzius vel uzsidega.. kiek zinau tai reiskia kad stabdziu lempute perdege ar kazkas panasaus..bet esme ta kad viskas dega...ant kompo neina istrint.. kas gali buti?
Turiu ir as tapacia beda gal kss padesit?

Neprisijungęs qwasd

• Įrašai: 252
    • Žiūrėti profilį
tik pas mane kai  išimi  stabdžiu lemputę iš kairės pusės tada sistema veikia tvarkingai ir klaidos nerodo nors turėtu būti atvirkščiai  :think: o jai padarai kad abi degtu tai rodo "brems licht" kame čia šaknys?

Neprisijungęs Auditurbo

• Įrašai: 123
    • Žiūrėti profilį
Automobilis butu audi a3 99 metu(katik tapau audi seimininku). Prietaisu skydelyje rodo laika ir data, kaip pareguliuoti laika ten? skydelyje taipat yra du ekraneliai is kuriu vienas tik rodo tai kam tas antras? Ir tas rodantis rodo pusiau,o kartais gerai, kame cia problema? Gal galite duoti nuorodu ar kazkokiu informacijos saltiniu apie audi, manualai ar kazkas tokio, tepalu keitimams ir siaip paaiskinimams apie automobili. Magas audi concert, turbut tinkamas tik keitimui, garsiakalbiai kazkokie silpni, gal kazkas atsijunge.  :)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
kaip priristi prietaisu skydeli audi a4 2000?

Neprisijungęs GL

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 790
    • Žiūrėti profilį
Nuskaitai pin koda su  vag tacho tada su vcds pririsi visus turimus masinos raktus.
Diagnostika Vilniuje 867067673

Neprisijungęs Cekas

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
sveiki, važinėju su Audi B5 ir turiu tokią problemą, kai apsukos viršija 2500 tada pradeda mirksėti tepalų lemputė. Taip buvo prieš tepalų keitimą ir taip pat išliko ir po jų keitimo. Gal žinote, kas galėtų būti? ir ką daryti, kad tai panaikinti?