Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 819611 kartus)

Neprisijungęs donatukass

• Įrašai: 747
    • Žiūrėti profilį
pirmoj eilėj saugiklius žiūrėčiau

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Kokiu būdu padaryti grandinei apkrovą, kad kompas nemestų klaidų dėl diodinių lempučių? Bandžiau su varža žaisti, tai ji prigesina patį diodą. Nebesugalvoju jokios schemutės galvoje, ką pakabinti, kad nemestų man tų klaidų.

Neprisijungęs _Drakaz_

• Įrašai: 775
    • Žiūrėti profilį
Gal kas turit minciu kaip nugesinti A6 C5 oil service? Per diagnostika nugesinu, nusimeta viskas, vcds rodo naujus intervalus, bet isjungus degima ir ijungus vel uzsidega oil service? Per pati skydeli irgi bandziau nunulint, tas pats. Nebeturiu pats minciu siuo klausimu.

Neprisijungęs igoriokas

• Įrašai: 829
    • Žiūrėti profilį
audi a6/c4 2.5tdi 85kw vazuojant uzsidege ir mirksejo kaitinimo zvakiu lempute. paaiskinkit ka ji signalizuoja.

Neprisijungęs donatukass

• Įrašai: 747
    • Žiūrėti profilį
signalizuoja apie gedimą. be diagnostikos nieko gudro neišbursi.

Neprisijungęs wiciakas

• Įrašai: 1971
    • Žiūrėti profilį
B3 skydelis. Kas be ratuko nuluzimo gali dar atsitikti kad nesisuktų nei didieji nei mažieji kilometrai? Spidometras sukosi normaliai kol prisuko 106km ir sustojo. išardžiau radau viena dantuka nuo to geltonojo dantratuko nulaužtą. pakeičiau dantratuka kitu geru, bet vistiek nesisuka. P.S. važiuojant nebuvo nulinami kilometrai.
man lygiai ta pati problema .. :V

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
Gal kas bandet ileistarankei pasidaryt skydeli su "svelniu" apsvietimo issiziebimu ir uzgesimu? 8:8

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Kodėl sudėjus led lemputes į salono apšvietimą, vienoje liustroje naktį matosi, kaip ledas vos vos spingsi? Čia kur sliekų ieškoti?

Neprisijungęs Artaida

• Įrašai: 1415
    • Žiūrėti profilį

keist visa spidometra

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį

Tikrini fyske prie greiciu dezes, galimai uzsioksidave kontaktai. Kruopsciai nuvalyk kontaktus ir stebek ar pasitaise.

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
keist visa spidometra
Idomus tavo poziuris  :-] argumentuok kam ji visa keisti?

Neprisijungęs Kailis

• Įrašai: 23
    • Žiūrėti profilį
Kas gali būti, kad su kontrolke patikrinus ar ateina srovė į langų pakelėju fiška lemputė užsidega, bet kai statai jungtuką ledas nedega, o gale šviečia, čia taip tik priekyje, gale viskas tvarkoje
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Rugpjūčio 31, 16:06:51 sukūrė Kailis »

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
tai gal ledas perdeges. Arba nera minuso.

Neprisijungęs Kailis

• Žiūrėti profilį
Ledas geras, gale pajungus šviečia. Ir ar galėtų visuose trijuose fiškose nebūti masės? Ir be masės juk neturėtų degti ir kontrolke  :think:
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Rugpjūčio 31, 20:58:24 sukūrė Kailis »

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Nelabai suprantu kame beda. Stiklas neveikia ar tik ledas nesviecia? Nuo ko viskas prasidejo? Instaliacija originali ar samadielna? Daugiau info reikia norint padeti.

Neprisijungęs Kailis

• Žiūrėti profilį
Langai darinėjasi, viskas veikia, tik ledas nešviečia, ledas geras, patikrina prijungiant prie galo jungikliu apšvietimo, priekyje į fiškes srovė ateina, patikrinau su kontroke - lemputė užsidegė, bet va statau jungtuka, jungiu pažibinčius ir ledas nedega

Neprisijungęs Artaida

• Įrašai: 1415
    • Žiūrėti profilį
Idomus tavo poziuris  :-] argumentuok kam ji visa keisti?

apziurek viska gerai gal ir nereiks :) ,man buvo uzeidavo greiti tai rodo tai ne problema prie greiciu dezes fiskej buvo uzteko paprastai  pajudint ir dabar jokiu problemu .

Neprisijungęs drartis

• Įrašai: 287
    • Žiūrėti profilį
audi a4 b5 1.9 tdi 66 kw
pripyliau pilnai sklidina baka kuro, o kuro rodykle skydelyje rodo kad iki pilno bako dar liko 1 padala. ar cia eina kaip pareguliuoti ar bus kokia plude bake pagedus?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
ir man dar įdomu čia ar skydelis ar plūdė bus? kas labiau tikėtina? Pas mane zyle panaši bėda

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Su vcds darai skydelio testa ir matai ar per viduri sustoja rodykles, tada aisku ar rodykles blogai uzdetos ar bake plude grybauja.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
jei čia man sakai, tai mano mašina ne iš to amžiaus.

Neprisijungęs Edis

• Įrašai: 222
    • Žiūrėti profilį
vienu zodziu, pasijungiau borto kompa, bet rodo nesamones.. vos prilieciu gaza iskart 30-40 litru rodo simtui.. sustoji prie sankryzos ant laisvo rodo vel nesamones.. kai su begiu stabdai tada tik 0 rodo. kame saknys? ne prie to pino pajungiau i ECU? ar gali but kad benzino skydelis ir jis skaiciuoja nesamones, nors apsukas ir greiti teisingai rodo..
nufilmavau truputi kas kaip, gal iziuresit.
http://imageshack.us/clip/my-videos/38/36097005mawqzvpkxogshvlxzaq.mp4/

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
jei gerai, atsimenu, viršuj turi būti 6 padečių jungiklis, kuris skirtas perjungti regioną, ir benzą/dyzelį, gal tas pades?

Neprisijungęs linamil

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
Laba diena, reikia pagalbos niekur negaliu gauti prietaisu skydelio Audi A6 1.8T, 2001, benzinas. gal galit padeti . is anksto dekui

4B0920900N
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Rugsėjo 06, 17:33:36 sukūrė linamil »