Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 819833 kartus)

Neprisijungęs maNas

• Įrašai: 356
    • Žiūrėti profilį
Audi A3 1999, pas mane užvedus mašina iškarto užsidega trumpos šviesos. Kaip padaryti, kad jos neužsidegtų užvedant, o tik tada kai pats jungiu su ta sukiojama rankenėle? :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Audi A3 1999, pas mane užvedus mašina iškarto užsidega trumpos šviesos. Kaip padaryti, kad jos neužsidegtų užvedant, o tik tada kai pats jungiu su ta sukiojama rankenėle? :D

Kas tau, dėmesio trūkumas?
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,148689.0.html

http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,148757.0.html

Neprisijungęs maNas

• Žiūrėti profilį
Nei karto žmoniškai nepasakėt nei kuris laidas nei ką, gal kas yra pasidaręs pats tokį dalyką ir tikrai žino, o ne spėja, kad taip reikia daryti. Jei neturi ką pasakyti tai ir nerašyk.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Nei karto žmoniškai nepasakėt nei kuris laidas nei ką, gal kas yra pasidaręs pats tokį dalyką ir tikrai žino, o ne spėja, kad taip reikia daryti. Jei neturi ką pasakyti tai ir nerašyk.

Žmogaus, jei tu bent kažką rauki prie laidelių, tai pasiimk testerį ir per 5min rasi, kas ten priburta. Pas tave tikrai neorginaliai padarytas tas reikalas, tikrai tau pagal spalvą niekas nepasakys, kad kirpk būtent žalią laidą, o ne geltoną.

Neprisijungęs maNas

• Žiūrėti profilį
O žiūrėk, aš tą visą fyškę ištraukiau iš lempų įjungėjo ir man užvedus mašina vis tiek užsidega tos lempos. Neturėtų jos tada nedegti? Gal čia nuo spynelės pajungta ar ką?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Daug variantų yra. Daugumai atjungus tą jungtuką, įsijungia "avarinis" rėžimas ir šviesos tada jau pastoviai dega.

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
O žiūrėk, aš tą visą fyškę ištraukiau iš lempų įjungėjo ir man užvedus mašina vis tiek užsidega tos lempos. Neturėtų jos tada nedegti? Gal čia nuo spynelės pajungta ar ką?

pas tave greičiausiai bus padaryta nuo generatoriaus sužadinimo. Kai tik pradeda krauti generatorius, tada ir lempos įsijungia, ne taip?

Neprisijungęs maNas

• Žiūrėti profilį
Taip gali būt, nes tik užvedus jau dega,o jei duodi masės tai nedega, bet davus masės ir pasukus rankenėlę ant trumpų tada gražiai užsidega, matyt ir bus nuo generatoriaus. O kaip atjungti? Sekti kur laidai eina nuo lempų? Jau bandžiau, sueina į didelį mazgą ir lenda į saloną, nuo generatoriaus kažin ar kokių bendrų laidų rasiu. Ką manot daryt? Pas elektrikus dėl tokių nesąmonių gėda važiuot.

Neprisijungęs zydrunasA4

• Įrašai: 1005
    • Žiūrėti profilį
važiuok pas elektrika kiek ten tos gedos apturesi kol nuvažiuosi, nes matosi kad neikandamas tau šis darbas išdraskysi laidus prisidarisi nesamoniu po to tokios nesamones nieks neapsiims tvarkyt

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
Taip gali būt, nes tik užvedus jau dega,o jei duodi masės tai nedega, bet davus masės ir pasukus rankenėlę ant trumpų tada gražiai užsidega, matyt ir bus nuo generatoriaus. O kaip atjungti? Sekti kur laidai eina nuo lempų? Jau bandžiau, sueina į didelį mazgą ir lenda į saloną, nuo generatoriaus kažin ar kokių bendrų laidų rasiu. Ką manot daryt? Pas elektrikus dėl tokių nesąmonių gėda važiuot.
man geda skaityt tokias nesamones.Isivaizduokit :staiga nelieka elektriku,o aplinkui vien lukuciai.Kazi kokia kalba selas ,tipo dragunas ,tada keiktusi.

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
http://www.signeda.lt/shop-lt/audi/audi-a6-01-05/zibintas-priekinis/13206/511021/1/

ka manot apie pingpongus tokius? i mada jie sviecia ir susireguliuoja?
beja, jeigu tarkim lempa be org znenonu, eina idet juos? d2s? lemputes tvirtinimas uzsimauna kazkaip ar kas?

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Eina, zenonai juk ne tik d2s būna, koks paprastos lemputės cokolis, tokius ir zenonus perki

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
esme ta, kad pas mane org d2s yra.. juos ir deciau atgal.. bet su lempa viena yra reikalu.. riek keist.. tai ir domiuosi.. ar ten d2s'inei lempeskai laikiklis uzsisuka, ar ci ajau kaip islieta prie refletoriaus kokiai lemputei tipa ir turi but..

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
To nepasakysiu, skambtelk į "signedą", jie turėtų žinot ką parduoda

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
beja, gali but kad zenonai dega, konkreciai c5 d2s org, bet jau nebeefektyvus? ar kaitra sumazejus ar pan? nes ant slapio tia tragedija.. sausais orais dar dar kazkiek balta aplink :)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
beja, gali but kad zenonai dega, konkreciai c5 d2s org, bet jau nebeefektyvus? ar kaitra sumazejus ar pan? nes ant slapio tia tragedija.. sausais orais dar dar kazkiek balta aplink :)
nuo senumo xeniai išdega ir tampa vis mėlynesni, šviesos vis mažėja, kol pasiekę kritinį tašką tampa rūžavi  ;)

patikslinsiu, kad niekam nekiltų durnų minčių - ne nuo senumo, o kuo ilgiau šviečia

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Klerk066

• Įrašai: 24
    • Žiūrėti profilį
gal gali kas pasakyti kaip nustatyti elektronini laika Audi a6 c5 1998m??

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Brutai - yra tokių lempų ogmitoje, o gal ir signedoje, kurios jau yra pritaikytos d2s lemputėms ir auto reguliavimui. Kai man regis labai panaši. O dėl nešvietimo, dabar pats su tuo kovoju. Lempučių bėda čia.

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
gal gali kas pasakyti kaip nustatyti elektronini laika Audi a6 c5 1998m??
speju panasiai kaip ir pas A4, traukiant ir sukinejant ta rankenele po laikrodziu

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
Brutai - yra tokių lempų ogmitoje, o gal ir signedoje, kurios jau yra pritaikytos d2s lemputėms ir auto reguliavimui. Kai man regis labai panaši. O dėl nešvietimo, dabar pats su tuo kovoju. Lempučių bėda čia.

toks tas ir kovojimas.. dedi naujas ir fsio :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

toks tas ir kovojimas.. dedi naujas ir fsio :D

Pas mane D1S, o turiu pilną stalčių D2S. Laukiu, kol perechodai pareis, noriu padaryti D2S sistemą.

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
gali man dwi parduot jei perteklius yra

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį