Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 813905 kartus)

Neprisijungęs JOHNN

• Įrašai: 72
    • Žiūrėti profilį
noreciau paklaust ar i audi b4 19 td tiktu spidometras su apsukom o ne laikrodziu? nes mano spidometras yra perejes km nerodo taj zadu kejst ir jej tinka deciau su apsukom o ne laikrodziu.. taj kas ismanot ar bandet patarkit. laukiu ats?
tdi tiktu,td ne.
o neitu ten kanors sujungt kad rodytu?
eitu,tik pats nesujungsi.

Pats turejau b4 1.9TD ir su laikrodziu, tai kiek domejaus, kiek bandyta, su tom apsukom ragas.
Nes TDI variklyje impulsas ejo nuo generatoriaus, o TD nuo greiciu dezes berods. Tai as buvau isidejes TDI skydeli, viska rode gerai, isskyrus apsukas, veike kaip voltmetras :) Buvo susivares itempejes prie generatoriaus, tai ir rode, kad nekrauna(laikesi ties 2000 :D, o jei normaliai tai uzsiversdavo iki dugno visada:D) Tai va, nu jei netyngi, gali bandyti pas koki elektroncika prasyti.

Neprisijungęs JOHNN

• Žiūrėti profilį
Dekui, Justai, uz info.
Na o kas nors apie mano problema kita negalit nieko pasakyti? :/
Sveiki, reikia pagalbos.
Mano Audi A4 2.5 TDi 1999 neveikia dalis salono apsvietimo(raudono). Apsvietimas prie oro iputimo angu, ant salono apsvietimo mygtuku, ant rukiniu zibintu  ir asr knopkiu, tai pat prie faru aukscio reguliavimo. Kas gali buti? Kazkur fiske kokia nepajungta ar saugiklis? Prisegu foto, kad butu aiskiau. 

Uploaded with ImageShack.us
p.s. saugikliai sveiki.

Neprisijungęs mindziux

• Įrašai: 668
    • Žiūrėti profilį
noreciau paklaust ar i audi b4 19 td tiktu spidometras su apsukom o ne laikrodziu? nes mano spidometras yra perejes km nerodo taj zadu kejst ir jej tinka deciau su apsukom o ne laikrodziu.. taj kas ismanot ar bandet patarkit. laukiu ats?
tdi tiktu,td ne.
o neitu ten kanors sujungt kad rodytu?
eitu,tik pats nesujungsi.

Pats turejau b4 1.9TD ir su laikrodziu, tai kiek domejaus, kiek bandyta, su tom apsukom ragas.
Nes TDI variklyje impulsas ejo nuo generatoriaus, o TD nuo greiciu dezes berods. Tai as buvau isidejes TDI skydeli, viska rode gerai, isskyrus apsukas, veike kaip voltmetras :) Buvo susivares itempejes prie generatoriaus, tai ir rode, kad nekrauna(laikesi ties 2000 :D, o jei normaliai tai uzsiversdavo iki dugno visada:D) Tai va, nu jei netyngi, gali bandyti pas koki elektroncika prasyti.
kažką maišai turbūt, nes buvo atvėjis, kai nutrūko generatoriaus diržas bet apsukas rodė, pas mane TDi, senieji dyzeliai signalą gaudavo iš generatoriaus o tdi beroc iš kompo signalą gauna.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugsėjo 23, 19:57:05 sukūrė mindziux »

Neprisijungęs JOHNN

• Žiūrėti profilį
Gali buti, kad sumaisiau, tik zinau, kad pas mane TD variklyje rode kaip voltmetras :))

Neprisijungęs arvydas2000

• Įrašai: 355
    • Žiūrėti profilį
Sveiki nutiko beda su borto kompu . Pasidariau kapitalini keiciau dirzus ir kompensatorius poto pawazinejau kokias 3val ir pastebejau kad borto kompo duomenys bile koki momentines kuro sanaudas rodo normales kaip ir seniau bet sanaudas kur apskaiciuoja ant 100km tai rodo didesnes nei seniau ir jos keiciasi kaskur kas sekunde kaip ir momentinis seniau pasikeisdawo duomenys daug reciau kaip ir turetu but.seniau sanaudos pakildawo iki 8.6 kaskur o db iki 13 cia sutapimas gedimo ar ka sugadinau beardant  buwau atjunges akuma gal pabego koki nustatymai? Be to nustatinejau spidometra gal kanors nustatinejau  ? Aciu is anksto kad padedat
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugsėjo 24, 01:34:07 sukūrė arvydas2000 »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Nusiresetino borto kompas, o ne nustatymai pabėgo. Ilgiau pasivažinėk ir normalizuosis viskas.

• Žiūrėti profilį
O per kiek laiko maždaug turi susitwarkyt?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
O per kiek laiko maždaug turi susitwarkyt?

Kiek važiuosi, taip ir bus. Nieko ten jis nesitvarko, tiesiog rodo tavo realias sąnaudas. Kuo ilgiau važiuosi, tuo labiau jos "nusistovės"

• Žiūrėti profilį
bet kodel jos sokineja pastoviai ? kaip momentines? taip nebuvo ir neturi but

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
bet kodel jos sokineja pastoviai ? kaip momentines? taip nebuvo ir neturi but
O tu jau pamirsai, kaip isvedamas pazymiu vidurkis mokykloj? kuo daugiau pazymiu, tuo maziau keiciasi vidurkis ir atvirksciai. Ir cia taspats. Pravaziuok 300 km ir tada ziurek.

• Žiūrėti profilį
aisku ziuresiu kas toliau bus dekui uz info :)

Neprisijungęs JOHNN

• Žiūrėti profilį
Dekui, Justai, uz info.
Sveiki, reikia pagalbos.
Mano Audi A4 2.5 TDi 1999 neveikia dalis salono apsvietimo(raudono). Apsvietimas prie oro iputimo angu, ant salono apsvietimo mygtuku, ant rukiniu zibintu  ir asr knopkiu, tai pat prie faru aukscio reguliavimo. Kas gali buti? Kazkur fiske kokia nepajungta ar saugiklis? Prisegu foto, kad butu aiskiau. 

p.s. saugikliai sveiki.

Atleiskit, kad dar kartojuosi, bet tikrai reikia pagalbos kas ismano audi el sistema. Nejau viso apsvietimo visame salone, ant stogo, priek paneleje perdege diodai? Saugikliai sveiki. Tos lemputes turetu reguliuotis(Sviesos intensyvumas) sukant rankenele ta ant skydelio, bet niekas nevyksta, net klimatronikon apsvietimas nesikeicia ta darant, tai kame gali buti beda, cia gal kokia uzuomena? :)

Neprisijungęs Jaroslav

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
jo pas mane irgi tokia pati problema buna uzeina reikia cziju skideli isrinkinet nes nunulini kuri lika sukas o poto sustoja kilometrazas

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Dekui, Justai, uz info.
Sveiki, reikia pagalbos.

Greiciausiai bus potenciomertas skydelyje numires. Tas, su kuriuo reguliuoji ryskuma. Reikia tikrinti.

p.s. saugikliai sveiki.

Atleiskit, kad dar kartojuosi, bet tikrai reikia pagalbos kas ismano audi el sistema. Nejau viso apsvietimo visame salone, ant stogo, priek paneleje perdege diodai? Saugikliai sveiki. Tos lemputes turetu reguliuotis(Sviesos intensyvumas) sukant rankenele ta ant skydelio, bet niekas nevyksta, net klimatronikon apsvietimas nesikeicia ta darant, tai kame gali buti beda, cia gal kokia uzuomena? :)

Neprisijungęs JOHNN

• Žiūrėti profilį
Dekui, Justai, uz info.
Sveiki, reikia pagalbos.

Greiciausiai bus potenciomertas skydelyje numires. Tas, su kuriuo reguliuoji ryskuma. Reikia tikrinti.

p.s. saugikliai sveiki.

Tai bet neturetu bent sviesti tos lemputes, kad ir silpnai?

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Na jei jis nusproges, visai nesviecia.

• Žiūrėti profilį
2003m a6 2.5 motoru ijungus degima nesviecia motoro lempuke,dirzu,ir kaskokios sistemos. jos turi visos degti ijungus degima ar ne??

Neprisijungęs JOHNN

• Žiūrėti profilį
Na jei jis nusproges, visai nesviecia.
Bet pacio skydelio ryskumas tai reguliuojasi, vistiek gali buti nusproges skaitosi? :)

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Tada ne. Rikia ieskoti , tikrinti viska is eiles.

Neprisijungęs Aivaras_Gdr

• Įrašai: 44
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, gal kas esat darę, kad šviesa šviestų už skydelio, o ne prieš jį? Noriu, kad apšvistų tik padalas iš galo, o ne visą skydelį iš priekio. laimingas
Noriu, kad atrodytų maždaug taip:

Neprisijungęs JOHNN

• Žiūrėti profilį
Tada ne. Rikia ieskoti , tikrinti viska is eiles.
O nezinai temperatura skydelije ant to pacio eina, nes irgi nesviecia? Gal sakau grinai viskas ant vienos kokios fyskes.

Neprisijungęs drartis

• Įrašai: 287
    • Žiūrėti profilį
sveiki
norejau paklaust ar buna tokiu lempuciu, tik sviecianciu baltai?
http://www.lemona.lt/index.php?page=item&i_id=82721
tiesiog noretus kad ryskaiau sviestu mygtukai avarinio, priesrukiniu, galinio lango pasildymo ir ten kur reguliojasi sildymai.

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
sveiki
norejau paklaust ar buna tokiu lempuciu, tik sviecianciu baltai?
http://www.lemona.lt/index.php?page=item&i_id=82721
tiesiog noretus kad ryskaiau sviestu mygtukai avarinio, priesrukiniu, galinio lango pasildymo ir ten kur reguliojasi sildymai.
pagrinde jos visos skaidrios ir būna. tik, kad išgauti spalvą užmauna įvairiaspalvius 'kandonus' ant jų. seniau dar ir dažytų būdavo...
o jei klausi dėl šviesos srauto spalvos, tai tokios lemputės šviečia gelsvai. kiek mačiau tokių gabaritų, tai baltą šviesą tik šviesos diodai išskiria.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Spalio 05, 17:22:22 sukūrė slimshady »
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs drartis

• Įrašai: 287
    • Žiūrėti profilį
o gal pasakys koks cokolio kodas lempuciu kur eina i beskes spidometro apsvietima? pora yra perdegusiu tai noris nusipirkt ir zinot kokias pirkt

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Pradekime ir nuo to, kad skirtingu galingumo lemputes eina, gal geriau is anksto isemes lemputes pirk kitas, o ne priesingai ;)