Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 814102 kartus)

Neprisijungęs Ignelis

• Įrašai: 44
    • Žiūrėti profilį
Kaip nustatyti elektronini laikrodi paneleje? A4 B5

Nes niekaip nesuprantu ir nerandu :DDD eina tik nunulinti dvylinta valanda :DD

rankenele patempk i save ir ims mirkseti valandos, tada ta pacia rankenele pusuk i kaire ar desine priklausomai nuo to ar tau reikia didinti ar mazinti skaiciu, analogiskai nusistato minutes, tik patempti berots du kartus reikia.
Tai kad kazkaip turbut kitaip nes rankenele kai i save patempi tai langu apiplovimas suveikia :DDD

:D as kalbu apie ta maza rankenele skydelyje salia laikrodzio.
Tai jo ta maza rankenele nustato mechanini laikrodi kuris yra apsuku ciferblate, o man reikia nustatyti elktronini laikrodi kuris yra kur borto kompas tam kvadrate

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį

rankenele patempk i save ir ims mirkseti valandos, tada ta pacia rankenele pusuk i kaire ar desine priklausomai nuo to ar tau reikia didinti ar mazinti skaiciu, analogiskai nusistato minutes, tik patempti berots du kartus reikia.
Tai kad kazkaip turbut kitaip nes rankenele kai i save patempi tai langu apiplovimas suveikia :DDD

Tai jo ta maza rankenele nustato mechanini laikrodi kuris yra apsuku ciferblate, o man reikia nustatyti elktronini laikrodi kuris yra kur borto kompas tam kvadrate

hmm, na pas mane jis elektroninis ir sedi tachometro ciferblate, o laikas ir data nusistato kaip rasiau anksciau. nzn gal tavo atveju kitaip  :V

Neprisijungęs Ignelis

• Įrašai: 44
    • Žiūrėti profilį

hmm, na pas mane jis elektroninis ir sedi tachometro ciferblate, o laikas ir data nusistato kaip rasiau anksciau. nzn gal tavo atveju kitaip  :V

ka tu skaitai elktroniniu? :D Na tas kur tachometre tai yra su rodiklytemis, o tas kurs ant borto kompo skaitmeninis 24H fomatas pvz 21:30 ir pan , tai vat sita skaitmenini kaip nustatyti

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį

ka tu skaitai elktroniniu? :D Na tas kur tachometre tai yra su rodiklytemis, o tas kurs ant borto kompo skaitmeninis 24H fomatas pvz 21:30 ir pan , tai vat sita skaitmenini kaip nustatyti

elektroniniu skaitau ta kur be rodykliu :D .......... tik pas mane jis kitoj vietoj nei pas tave

Neprisijungęs darius6

• Įrašai: 129
    • Žiūrėti profilį
nebesviecia nej spidometras nej peciuko reguliatoriai nej numerio apsvietimas nej galiniai gabaritai.radau gale kur i galini dangti eina laidai viena nutrukusi,sujungus vistiek niekas nedega.gal kas zino kaip tai sutvarkyti?

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
nebesviecia nej spidometras nej peciuko reguliatoriai nej numerio apsvietimas nej galiniai gabaritai.radau gale kur i galini dangti eina laidai viena nutrukusi,sujungus vistiek niekas nedega.gal kas zino kaip tai sutvarkyti?
parasytum kokia masina,pasakyciau katras saugiklis.Jei prieky gabaritai dega,tai pasikeisk gale lempikes.

Neprisijungęs darius6

• Žiūrėti profilį
audi c4 92m

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs darius6

• Žiūrėti profilį
ta laida sujungiau kur nutrukes, o saugiklis sveikas, bet vistiek sviesu jokiu nera, ka patartuemt daryt?

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
ta laida sujungiau kur nutrukes, o saugiklis sveikas, bet vistiek sviesu jokiu nera, ka patartuemt daryt?
yra tokia elektriku profesija.

Neprisijungęs darius6

• Žiūrėti profilį
tai speju jau teks varyt :D

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs PunTT

• Įrašai: 120
    • Žiūrėti profilį

Jei neklystu borto kompo laikrodis skaiciuoja kiek tu laiko su masina vaziuoji. Tipo ilgoj kelionej reik kas tris valandas sustot ir pailset. Bent jau taip raso manuale.

Neprisijungęs Arnelisz

• Įrašai: 707
    • Žiūrėti profilį
sveiki,vaziuojant nustojo sukti km odometras, gal zino kas gali but?vaziuojant nenunulinau, pats savaime nustojo, masina b4

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
sveiki,vaziuojant nustojo sukti km odometras, gal zino kas gali but?vaziuojant nenunulinau, pats savaime nustojo, masina b4
man buvo nustoje suktis del apsioksidaviusios fyskes ant pavaru dezes daviklio kitiem suluzta dantratukas skydely

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
man buvo nustoje suktis del apsioksidaviusios fyskes ant pavaru dezes daviklio kitiem suluzta dantratukas skydely
tavo ziniai sitas daviklis duoda viena signala i skydeli.Arba spidometras rodo greiti ir suka km,arba ramu.b4 skydeliai buna dvieju firmu vdo ir un4.Vdo yra keliu rusiu patys spidometrai,bet populiariausias gedimas  -dantratis arba salta paike.Bet kuriuo atveju reikia ardyt prietaisa.Un4 su tokiu gedimu taisomas zymiai sunkiau.Tiek ziniu.

Neprisijungęs arunas666

• Žiūrėti profilį
tavo ziniai sitas daviklis duoda viena signala i skydeli.Arba spidometras rodo greiti ir suka km,arba ramu.b4 skydeliai buna dvieju firmu vdo ir un4.Vdo yra keliu rusiu patys spidometrai,bet populiariausias gedimas  -dantratis arba salta paike.Bet kuriuo atveju reikia ardyt prietaisa.Un4 su tokiu gedimu taisomas zymiai sunkiau.Tiek ziniu.
greiti deja rode ,o km stovejo isvalius kontaktus  prie daviklio viskas veike kaip priklauso

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
greiti deja rode ,o km stovejo isvalius kontaktus  prie daviklio viskas veike kaip priklauso
nesamone,taip nebuna.

Neprisijungęs Arnelisz

• Žiūrėti profilį
pas mane vdo, na ryt reiks bandyt jis paardyti, jei dantratukas bus dzin pasikeisiu, o kas ten dar per salta paike?kur ji ten stovi?

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
pas mane vdo, na ryt reiks bandyt jis paardyti, jei dantratukas bus dzin pasikeisiu, o kas ten dar per salta paike?kur ji ten stovi?
ji nestovi,cia toks terminas.Kai lydmetalis atsoka nuo montazines plokstes.

Neprisijungęs Arnelisz

• Žiūrėti profilį
na siandien isardziau, na ir nieko neradau, jis kitoks nei kiti, plata stovi ne is sono, o is apacios odometro, nes buvau dejes odometra nuo 95m galo beskes, gal jie skiriasi, to nzn, bet esme tame kad nieko nedarius ir surinkus viska atgal, vel pradejo jis suktis, kazkokia mistika :)

Neprisijungęs login90

• Įrašai: 55
    • Žiūrėti profilį
sveiki,
sorry jaigu toks klausimas ju buvo (supraskit, 100 puslapiu skaityt... (z)), jeigu ideti i skydeli lemputes ne 1,2W o 2W, niekas ten neissilydis ar panasiai? :) (audi b4 jeigu ka). kazkaip per niuriai jis man sviecia  :D ir gal kas matet kad tokias lemputes raudonas galima butu nupirkt?  :V

Neprisijungęs ramasS

• Kauno apskrities koordinatorius
  • Įrašai: 3475
    • Žiūrėti profilį
o tu bandei pasisviesinti, ira gi kad tamsiau-sviesiau reguliuojasi, raudonu lempuciu turetu buti, bet gi ir taip raudonai sviecia. ar tu nori kosmoso kad salona apsviestu.

Neprisijungęs arunas666

• Žiūrėti profilį
sveiki,
sorry jaigu toks klausimas ju buvo (supraskit, 100 puslapiu skaityt... (z)), jeigu ideti i skydeli lemputes ne 1,2W o 2W, niekas ten neissilydis ar panasiai? :) (audi b4 jeigu ka). kazkaip per niuriai jis man sviecia  :D ir gal kas matet kad tokias lemputes raudonas galima butu nupirkt?  :V
nieko nebus dek ryskiau svies

Neprisijungęs ramasS

• Kauno apskrities koordinatorius
  • Įrašai: 3475
    • Žiūrėti profilį