Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 827533 kartus)

Neprisijungęs guguce79

• Įrašai: 223
    • Žiūrėti profilį
temperatūrą kartais rodo, vos vos pakyla iki 60 laipsnių, kartais išvis nepakyla, tai sakot bus tas 4 kontaktų daviklis?

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
Vieno is tu 4 kontaktu paskirtis yra ijungti lempute, kai perkops 110 (ar kiek ten). Buvo ne vienas kartas, kada temp rode, bet lempute mirksejo. Kita mirksejimo priezastis zemas lygis/jutiklis ausinimo bakelyje.

Neprisijungęs guguce79

• Įrašai: 223
    • Žiūrėti profilį
aišku reiks daviklį keist, jau antrą per metus, nemėgsta jie labai drėgmės. Ačiū už info

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Reikia atjugt ir ziureti ar pasikeite. Ir jei pasitaise tada pirkti nauja. Nebent turi daug issvaistomu money.
O gali ir nepirkti, tesiog istrauk ta kontakta lemputes nuo jutiklio. Blue/Yellow laidas.

Neprisijungęs Flatronas

• Įrašai: 74
    • Žiūrėti profilį
Važiuojant kartais tris kartus supypsi kompas... Yra idėjų? :V

Neprisijungęs sarunas5

• Įrašai: 68
    • Žiūrėti profilį
norejau paklaust ar tiesa kad xenon lemputes isblanksta? nes neseniai a6 allroad'a nupirkau, ir labai jau blankiai tos trumpos sviesos sviecia... gal kas susiduret?

Neprisijungęs Sabas

• Įrašai: 27
    • Žiūrėti profilį
gal kas zinote kas ir kur tvarko prietaisu skydelius? ishtiko beda, borto kompo ekranelio laidas kaip ir nutruko, tai nieko gero ir nebematau, isskyrys kelis ruozus :)

Neprisijungęs Andrius91

• Įrašai: 439
    • Žiūrėti profilį
Ka reiskia Audi C4 mirksintis raudonas sauktukas ! ? Kiek zinau, kad vairo kolonelei truksta tepalo, bet atrodo jo esu dapyles...

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
stabdziu skyscio lygis, tuscios priekines kaladeles (arba nutruke laidai ar nekontaktas), neveikiantis ABS.

Neprisijungęs Andrius91

• Įrašai: 439
    • Žiūrėti profilį
stabdziu skyscio lygis, tuscios priekines kaladeles (arba nutruke laidai ar nekontaktas), neveikiantis ABS.
Stabdziu skyscio esu pripyles, kaladeles yra naujos, nera prie ko prikibt, del laidu nezinau, o ABS nera pas mane, po variklio gaubtu ten kur jis turetu but yra tuscia vieta :D

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
jau turi atsakyma, bek tikrink.

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
kaip reikia isardyti langu jungtukus? a6 c4 masinai.neradau kad butu parasyta.nors vsu 60 puslapiu ir neperziurejau.issiemiau juos is masinos irbandziau issiardyti bet nelabai man pavyksta.sulauzyti iki galo nesinori.nes ir taip jau aplauziau.o lempukus noriu pasikeisti.tai gal aks trumpai drutai galetu paaiskint?

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
kaip reikia isardyti langu jungtukus? a6 c4 masinai.neradau kad butu parasyta.nors vsu 60 puslapiu ir neperziurejau.issiemiau juos is masinos irbandziau issiardyti bet nelabai man pavyksta.sulauzyti iki galo nesinori.nes ir taip jau aplauziau.o lempukus noriu pasikeisti.tai gal aks trumpai drutai galetu paaiskint?
a6 c4 nėr lempukų, o yr diodukai. Paprasčiau jaučiu bus nusipirkt naujus mygtukus, nei vargt su esamais. Šrotuose kaina <10lt/mygtuko.

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
nu idesiu tada dioduka.cia jau tikrai akd nevienas yra keites.taip kad as noriu susitvarkyti.tik pasakykite kaip juos isardyti reik.

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
dekui uz nuorodeles.visaks puikiai issiarde.o ten dedasi pasrastas diodukas ir viskas? ner ten koks imantrus.nes kai langu valdymo jungikliui keiciau lempukus tai klause 12 ar 24v jie. o al dar kas zino kokie lmpukai dedasi i lauko temperaturos ekraneli?nes ir as nedega pas manes.

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
siaip audinese visose 12v... i ekraneli lituojasi lempute , kazkur ir gi forume buvau imetes foto..

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
bet lempute irgi panasaus dydzio gal siektiek mazesne nei siti diodukai taip? ir ju ten viena ar daugiau?

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
dekui .varysiu primadieni pirkti visu lempuku ir dioduku.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
toks neblogas LED'ų asortimentas: http://www.e92-lighting.com/catalog/LED_BULBS-26-1.html

O blin, neblogas reikalas numerių apšvietimui :V O tos lemputės pas visus audi modelius vienodas?

Neprisijungęs 1115

• Įrašai: 90
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
A4avant 2003m pas mane skydelyje uzsidega klaida lempa su rodyklem aukstyt zemyn, bet visos lemputes dega, kas cia per klaida?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
A4avant 2003m pas mane skydelyje uzsidega klaida lempa su rodyklem aukstyt zemyn, bet visos lemputes dega, kas cia per klaida?

Xennon yra? Automatinis žibintų aukščio reguliavimas nedirba.