Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 804671 kartus)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
va ir man bajeris atsitiko, isigijus skydeli si rode idealiai, bet prasidejus salciams atsirado toks taskas ant lcd vidurio ir pradejo plestis ir isplito i toki klecka. Nzn. tie salciai kalti ar sutapimas. Skydelis a6 facelifto 2003-02 metu kazkur. Gal kam nutike buvo?

Neprisijungęs Grazulis

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
Zodziu tiem kurie turi problemu su spidometro LCD (nerodo, susiliejas ir t.t.) , turiu zmogu kuris pakeicia visa lcd i nauja ir suteikia garantija. kaina apie 350 lt. jei kam idomu tai PM

Kai tuo tarpu kitas skydelis kainuoja 150-200lt...
Uz tokia kaina reikia pieskot,nebent angliska,pririst.O kur garantja kad ekranas geras.

Jei nerodys, nuvažiuosi ir pasikeisi į kitą ;) Pririšimas tai jo, kita kalba, bet už 50lt jau tikrai rasi, kas pririš tau raktus ;)
Kazi kur cia tas skydeliu lizdas,kad dar pasirinkt gali?

Deficitai jie buvo prieš kelis metus, o ne dabar. ;) Plius gali skydelį persilituoti, tinka ir nuo facelifto.
Man rodos nesiorientuoji situacijoj

Keičiausi tą ekraną, keitėsi ir dar keli iš čia. Puikiai jie sueina ant c5 senesnės nuo facelifto, plius navaras dar toks, kad pas faceliftą jie nebūna su pabėgusiais pixeliais... Na gal nedaręs dar to, tai nežinai...

Nesvarbu ar faceliftas ar ne, bet tie pixeliais pabega, anksciau ar veliau. Nepabega jau tie lcd kur yra jau ant a8 2000 metu ir toliau ant a6 nzn nuo kada jie eina, o tie lcd buna su juodu fonu ir baltom raidem :)

Toks kaip zemiau parodytas:)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Vasario 07, 13:34:49 sukūrė Grazulis »

• Žiūrėti profilį
nori pasakyt kad cia sitas skydelis jau ejo i a8 nuo 2000m?  :O

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
nori pasakyt kad cia sitas skydelis jau ejo i a8 nuo 2000m?  :O
skaityk kas parasyta ne skydelis toks ejo o ekranas !!!

Neprisijungęs Andrzejka

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
Sveiki Kolegos!!!
Turiu toki klausimeli:turiu C4 2.5 TDI,pas mane buvo standartinis prietaisu skydelis!Neseniai idejau pilna (nuo A6-kebulas kaip C4),kuriame papildomai laikrodis,tepalo temperatura ir akumouliatoriaus krovima rodo!Reikejo pora laidu permest kad viskas normaliai veiktu(cia man elektrikai sutvarke).Taigi viskas veikia,tik nerodo tepalo temp.Kai pajungus ji prie mano daviklio,tai jis rodo nesamones-maximuma.Elektrikai sake,kad reikia idet davikli nuo A6.Atseit kur stovi C4 pas mane,jis yra viekontaktis,o A6 berots kitoks.Gal zinote kuri is tu davikliu reiktu pabandyt pakeist?Berots jie yra du,is priekio ziurint i varikli,desineje puseje po termostatu isukti yra!Ar gal dar kur yra?

Dekui!!!:)

Neprisijungęs Flatronas

• Įrašai: 74
    • Žiūrėti profilį
Maža bėdelė su nauju pirkiniu. Audi a6 1995metų 2.5L pasukus iki degimo kompas supypsi tris kartus... Užvedus viskas tvarkoje: niekas nepipsi, nedega jokia lemputė.

• Žiūrėti profilį
Maža bėdelė su nauju pirkiniu. Audi a6 1995metų 2.5L pasukus iki degimo kompas supypsi tris kartus... Užvedus viskas tvarkoje: niekas nepipsi, nedega jokia lemputė.

tas pats variantas ir musu a6 c4 2.5tdi t03kw, sake lyg kad del servisu nenunulintu....

Neprisijungęs Flatronas

• Žiūrėti profilį
Tipo, kad rida nesukinėta ar kas? Viskas gerai čia? Pas mane irgi a6 c4 1996 2,5tdI 103kW.

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
Man keistai atrodo kad del servisu pypsetu. Virsuje yra 4 lemputes. Daznai perekupu buna issukama kaladeliu lempute, ir tada pypsi nezinia del ko. Aisku cia Minichecko pastebejimas.

Atseit kur stovi C4 pas mane,jis yra viekontaktis,o A6 berots kitoks.
Atkreipk demesi, jog 100C4 stovi tepalo slegio indikacija. o A6C4 stovi tepalo temperatura.
A6 tepalo temperaturos jutiklis isuktas vietoje slegio bypass voztuvo prie alukinio skriemulio.

Neprisijungęs Andrzejka

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
Del to pipsejimo,man bent jau atrodo,kad cia del duru,pabandyk,paziurek,kai durys kazkokios atidarytos,tai supipses,o kai uzdarytos,tai viskas tvarkoje!
Bent jau as su tokia situacija buvau susitikes,ir cia normalus dalykas,viskas tavo masinoj tvarkoj!Nebent kazkas rimtesnio yra:)

mantys

• Svečias
sveiki, turiu audi a6 96m neberodo nei greicio nei apsuku, buna kad kartais atsigauna, kas galetu but?

Neprisijungęs Flatronas

• Žiūrėti profilį
Del to pipsejimo,man bent jau atrodo,kad cia del duru,pabandyk,paziurek,kai durys kazkokios atidarytos,tai supipses,o kai uzdarytos,tai viskas tvarkoje!
Bent jau as su tokia situacija buvau susitikes,ir cia normalus dalykas,viskas tavo masinoj tvarkoj!Nebent kazkas rimtesnio yra:)
Va gali būti :D dažnai užkūrinėjant durys buna atidarytos. Ačiū už nuomone...
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Vasario 13, 22:07:29 sukūrė Flatronas »

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
sveiki, turiu audi a6 96m neberodo nei greicio nei apsuku, buna kad kartais atsigauna, kas galetu but?
Skydelis,laidai,greicio daviklis dezej,magnetis ziedas dezej.Palengvejo?

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Skydelis,laidai,greicio daviklis dezej,magnetis ziedas dezej.Palengvejo?
:-] :-] :-]

Neprisijungęs Andrius91

• Įrašai: 439
    • Žiūrėti profilį
Katik nusipirkau Audi C4, 2.5TDI, 1992m. Ir man su spidometru problemos, tai noriu paklausti ar kai kuras baigiasi uzsidega lempute ar ne, ar tiesiog i rodykle kreipti demesi, nes atrodo bakas kaip ir vos ne tuscias bet lempute neuzsidega, gal ji ir neturi uzsidegt?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Katik nusipirkau Audi C4, 2.5TDI, 1992m. Ir man su spidometru problemos, tai noriu paklausti ar kai kuras baigiasi uzsidega lempute ar ne, ar tiesiog i rodykle kreipti demesi, nes atrodo bakas kaip ir vos ne tuscias bet lempute neuzsidega, gal ji ir neturi uzsidegt?

Nėra pas tave kurui lemputės ;)

Neprisijungęs Andrius91

• Įrašai: 439
    • Žiūrėti profilį
Dekui, reik tada bandyt neuzgest :D

Neprisijungęs Deiviss

• Įrašai: 503
    • Žiūrėti profilį
turiu 84m metu audi 200 skydeli! gal kam reik papigiai :p

Neprisijungęs Artz

• Įrašai: 92
    • Žiūrėti profilį
Automobilis Audi A4 B6 2002m. RB4 skydelis. Reikia rasti CHECK ENGINE  lemputes pin'a. Gal kas pades?
  (v) :V

32-pin multi-pin connector, blue

1 -  Washer fluid low
2 -  Coolant level low
3 -  Fuel gauge sender
4 -  Coolant temperature
5 -  Control group 2 Navigation system
6 -  Control group 3 Navigation system
7 -  Control group x Telematics
8 -  Menu switch
9 -  Vacant
10 -  Bonnet switch
11 -  Fuel gauge sender 2
12 -  Menu switch (Out A)
13 -  Vacant
14 -  Vacant
15 -  Vacant
16 -  FDR/TCS (= ESP)
17 -  Convenience CAN High
18 -  Convenience CAN Low
19 -  Infotainment CAN Low
20 -  Infotainment CAN High
21 -  Ambient temp. (input)
22 -  S contact
23 -  Oil level / oil temperature
24 -  Self-levelling suspension
25 -  Menu switch (enter)
26 -  Vacant
27 -  Vacant
28 -  Menu switch (Out B)
29 -  Vacant
30 -  Transponder 2
31 -  Transponder 1
32 -  Terminal 31 (sensor)

32-pin multi-pin connector, green

1 -  Terminal 58d
2 -  Terminal 30
3 -  Terminal 15
4 -  Vacant
5 -  Speedometer (input)
6 -  Speedometer (output 2)
7 -  Airbag (inverted)
8 -  Turn signal (right-side)
9 -  Brake fluid low
10 -  Turn signal (left-side)
11 -  Turn signal (trailer)
12 -  CAN drive Low
13 -  CAN drive High
14 -  Terminal 61/charge warning
15 -  Vacant
16 -  Oil pressure 2
17 -  Terminal 58s
18 -  Terminal 31 load
19 -  Terminal 31 load
20 -  Vacant
21 -  Speedometer (output 1)
22 -  ABS warning
23 -  K wire
24 -  CAN drive (display)
25 -  Tank flap switch
26 -  CAN diagnosis Low
27 -  CAN diagnosis (display)
28 -  CAN diagnosis High
29 -  HRC (headlight range control)
30 -  Belt buckle
31 -  External buzzer
32 -  Brake pad wear

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Automobilis Audi A4 B6 2002m. RB4 skydelis. Reikia rasti CHECK ENGINE  lemputes pin'a. Gal kas pades?
  (v) :V
Neradau. Jei jau immo per duomenu linija pasako permit uzkurti, tai kodel gi ir nenusiuntus engine klaidos kokios.

Neprisijungęs guguce79

• Įrašai: 223
    • Žiūrėti profilį
audi A6 2,5 TDI 5cil užkūrus mašiną po 10-15 sek. pradeda mirksėt aušinimo skysčio lemputė ir tris kart supypsi (aušinimo skysčio pripilta) kame šaknys gali būt?

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
audi A6 2,5 TDI 5cil užkūrus mašiną po 10-15 sek. pradeda mirksėt aušinimo skysčio lemputė ir tris kart supypsi (aušinimo skysčio pripilta) kame šaknys gali būt?
Ko gero temp. daviklis sugedes.

Neprisijungęs guguce79

• Įrašai: 223
    • Žiūrėti profilį
tai aš ir taip galvoju, bet kuris, skaičiau kad degt gali dėl kažkurių dviejų kaip sužinot kuris?

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
numauk fiske nuo to, kur is flanso apacios stovi. jei neuzsidegs niekas tai jis trumpina. Be to ar rodo temp kai ikaista masina?

Neprisijungęs audi77777

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
Sveiki klubo nariai. Norėčiau ir aš pasidalinti žiniomis.  A6, 2,5L dyzelis, 1999m.l., panelyje kompiuteris. Mano atvejis būtų toks. Kartkartėmis - tai yra iš tepalo dačiko į kompą ateina signalas, jog nukrito tepalo spaudimas. Dažniausiai po keletos minučių pats išsijungia. Tepalai sintetiniai, pravažiuota gal kokie 1000 km. Teko girdėti, kad gali durniuoti tepalo dačikas, kuris ir sunčia klaidingus signalus. Gal žinot kurioje vietoje tas dačikas įmontuotas.

Dar prie to paties norėčiau išgirsti minčių ir dėl šio atvėjo. Nesenai pakeičiau perdegusi ksenoną (grupe). Jaunas kseonas, esant žemai (žemiau nulio) lauko temperatūrai  iškarto nepasileidžia, tenka jungi po keleta kartu, kad pradėtu normaliai šviesti.