Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 804654 kartus)

Neprisijungęs dohc16v

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
sveiki brangeji. toks reikalas kuris mane jau pradeda nervink,vienu zodziu pretaisu skidelis nuo audi b4 2.0 benzas ,koks originalas stovejo nezinau nes buvo ikistas priestai dizelio,vienu zodziu pastaciau UN4 skideli kaikuri laika viskas buvo OK bet jis man gribaut pradejo kartais buna kad temp. tai rodo tai ne ir apsukos kartais norma o kartais rodo pvz as dodu 2000rpm o skidelis rodo 900-1200rpm zodziu mieloja ,o is draugo buvau pasiskolines VDO skideli jis man rodo OK ,zodziu susikeitem kaikurem laikui su draugeliu tai pas ji UN4 gerai viska rode,taigi kas gali but ir kaip tai galima sutvarkit,zinoma pakeist skideli lengiausas variantas.
cia kazkas nesueina.Pas ji tavo dirba,pas tave jo dirba,pas tave tavo nori dirba,nori ne.Taip nebuna,nebent tavo plazma p.. prota.
vat ir as sakau kad negali but bet taip yra,buvau ir be plazmos un4 sudejas kita skideli ispradziu gerai bet vistek prasideda pato ta anomalija,gal ten koks itampos tranzas prota pisssss ,gali taip but  ?!?