Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 804667 kartus)

Neprisijungęs Justdoit

• Įrašai: 18
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, gal kas galit patart. Pas mane yra audi 80 b4 94 metų. Ten yra toks kaip ir borto kompas, toks mažas langelis. Ir jame kartais pradėjo mirgsėti ir pypsėti raudonas termometro įspėjimas. Pamirksi 3 kartus ir vėl nustoja. Skysčio netrūksta, o tame dačike kur vandens temepratūra irgi lyg nekaista. Kas gali būt per problema ?

diomkin

• Svečias
Sveiki, norejau suzinoti a4 96m oro tempereturos skydelyje yra dvieju knopkiu derinis ir atsiranda kazkokie 1c 2c 3c it t.t. zinau kad 17c rodo greiti elektronini ar panasiai, gal kas zinot is kur galima tas reiksmes gauti ar parsisiusti? o gal kas turi pas save kompe, thanks

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, norejau suzinoti a4 96m oro tempereturos skydelyje yra dvieju knopkiu derinis ir atsiranda kazkokie 1c 2c 3c it t.t. zinau kad 17c rodo greiti elektronini ar panasiai, gal kas zinot is kur galima tas reiksmes gauti ar parsisiusti? o gal kas turi pas save kompe, thanks
cia pasiskaityk http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,146.0.html

Bonkiux

• Svečias
justdoit mane ta pati porblema kankina.  ?!?

Neprisijungęs woodoooo

• Įrašai: 764
    • Žiūrėti profilį
toks klausimukas. berods kazkur maciau kazkas buvo imetes toki kataloga kur surasyti visi masinu modeliai ir kur kokia lempute stovi bet negaliu dabar rast. gal kas zino ar turi? buciau labai dekingas  :)

Neprisijungęs snach

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
Patarkit...problema paprasta A3 1.9 TDI 81kW 2000 m. automat...blogai rodo kuro ir temperatūros rodyklės prietaisų skydelyje...klausimas - ieškot kito skydelio ar bandyt remontuot???ir ar tiktų TDI mechan skydelis automatui???
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Lapkričio 18, 12:42:09 sukūrė snach »

Neprisijungęs Deiviss

• Įrašai: 503
    • Žiūrėti profilį
turiu audi 200 84m skydeli + plius borto kompas + climos valdymo blokas reikia kam? :p

Neprisijungęs woodoooo

• Žiūrėti profilį
turiu audi 200 84m skydeli + plius borto kompas + climos valdymo blokas reikia kam? :p

tam yra turgaus tema!

mng`a4

• Svečias
sveiki , kas patartu ka galeciau padaryti su spidometru , ta prasme noriu kad sviestu arba ryskiai baltai arba melsvai , audi a4 95 metai

Neprisijungęs woodoooo

• Žiūrėti profilį
nu turbut diodus bandyt det  ?!?

mhundiz

• Svečias
norejau paklausti A4 keicent vaira prietai suskydelis rodo myles o smulkiau km tai dabar nusipirkus prietaisu skydely tik su km pakeisiu rodys kiek yvazevus tiek pat?masinos kilometraza skaitmenke ar tos kitos audines kurioja buvo :)

Neprisijungęs woodoooo

• Žiūrėti profilį
o tu pats logiskai pagalvok ;)

Neprisijungęs Artas

• Įrašai: 246
    • Žiūrėti profilį
sweiki. yra siokia tokia problema.A4 1996m esme tame kad nerodo lauko temperaturos, virsutine juostele kur pavaras rodo tai sviecia nes automatas pas mane.o apatine nea.meistreliui buvau padaves tai patikrino sake lyg turetu rodyti bet nerodo.maskej yra klima tai per ja rodo lauko temp.y ta fiske kuri jiungesi y ta ekranely 2ju juostu ateina 4laidai.. tiek ir turi ateiti? ar gal neatvesta?

Neprisijungęs pamises del 0000

• Įrašai: 865
    • Žiūrėti profilį
sveiki turiu toke problema  :-{a3 borto kompo lcd blogai rodo ta prasme juostos tokios kaip pranyke gal zinot kas tokius daiktus taiso kaune ir kaina mazdauk  :)

Neprisijungęs andriuskins

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
http://www.chiptuning.lt/index.php?act=doc&doc_id=61&sub_id=107

ziurint kiek tas blogai rodo,jei imanoma iziureti,neverta kisti agu,bet jei ten nesuskaitai kas arasyta,tada jau ita kalba..

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Sveiki ,reik skubios pagalbos šypsen juokingos pagalbos,taciau man jau juokas nebeima audi 100 /zyliaranke jei tai turi reiksme,nebedega stabdziai ir nebeveikia signalas,ir kontaktus signalo,ir stabdziu lemputes ziurejau nu norma viskas ,nebezinau ka daugiau,saugikliai gal ? Gal zinot tada kokie ? Padekit,nes be stabdziu nera smagu visgi vaziuot.... o signalas tam,kad TA reik siandien,labai dekui patarusiems.

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Na tikrink visus saugiklius, ant dangtelio yra parasyta, koks kieno.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Bėda su a3 skydeliu. Norint nustatyti laikrodį, nusinulina kilometražas, o laikrodis nejuda. Su km nulinimo kmnopke irgi nusinulina km. Taisomas dalykas čia?

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Sveiki ,reik skubios pagalbos šypsen juokingos pagalbos,taciau man jau juokas nebeima audi 100 /zyliaranke jei tai turi reiksme,nebedega stabdziai ir nebeveikia signalas,ir kontaktus signalo,ir stabdziu lemputes ziurejau nu norma viskas ,nebezinau ka daugiau,saugikliai gal ? Gal zinot tada kokie ? Padekit,nes be stabdziu nera smagu visgi vaziuot.... o signalas tam,kad TA reik siandien,labai dekui patarusiems.
Man rodos elektrikas per 10-15min sias problemas pasalintu,o jei pats nori,tai yra saugikliai, varlytes ,lemputes,laidai,signalai.Viska tikrini is eiles ir atsikasi.

Neprisijungęs andriuskins

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
Norejau pasiteirauti,kokia kaina yra borto kompiuterio sutvarkymo,orientacine,nuo situ pabegusiu kristalu?

• Žiūrėti profilį
pas mane ir toke beda vakar skambinau i viene firma tai jie tik gali pakeist lcd is kito spido man ir butu idomi kaina ff

dobrass

• Svečias
sveiki gal kas zino ar ant a3 1999-12-15 1.9tdi dyzelio eina borto kompas? ekraneliai du yra, dega kai durys atidarytos, uzkurus ok raso kitu dalyku kaip sanaudu,temp neraso apskiritai kai vaziuoji tie ekranai nedega tik atidarius duris ar uzvedus

• Žiūrėti profilį
ant valytuvu rankeneles pasiziurek ar yra apacioj knopke ji ijunge isjunge kompa ir gale 2 knopkes jas spaudant keiciasi parodymai

dobrass

• Svečias
lyg jokiu knopkiu ir neradau ant valytuvo rankeneles, cia pora nuotrauku padariau

• Žiūrėti profilį
tai reiskes nera tada  kur pas tave ta masina rodo su durim atidarytom pas mane ten rodo lauko temp ir kuro sanaudas bet nerodo kad durys atidarytos  (z)